Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirásó2009 (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel 06:14-kor megsemmisült az utolsó bolygó is a Galaxisban. A játéknak vége. Zandagort győzött. Ennek ellenére gratulálok mindenkinek, aki nem adta fel és kitartott! Ez egy ilyen játék, hogy a vesztesek közt is vannak győztesek: akik nem árulták el fajtájukat, és…..
Sirásó2009 (törölt) 2010.02.08 15:03:36
@Norris74: 1 nagy hibája van/volt vesztett és magával vitte sok ember flottáját.
Pont ezért nem értem miért lenne Liet a legjobb játékos, sőt eleve nem értem miért jó játékos?

Mert 1 planra épitett mindent, szerintem ezt a szerveren bárki meg tudja csinálni , mindenféle különösebb képesség nélkül.

Ez nem biroság Norris, csak a véleményem.

Amugy örülök hogy neked van a játékon kivül is életed, bár ezzel szinte mindenki igy van, ha ez neked ujdonság , hát sajnálom.
De áruld már el, Liet a fiad vagy lányod vagy kid? Gondolom megtudja védeni magát ha ugy érezné hogy cseppet sem igaz a véleményem rólatok.
Tegnap este megérkezett az utolsó hullám, hogy végső csapást mérjen az emberiségre. A pusztítás mértéke kegyetlen: a bolygók 62%-a por és hamu. És mégis, az ellenállást nem sikerült megtörni! Most is több, mint százan vannak online, hogy mentsék, ami még menthető...
Kiszivárgott információk szerint a végső inváziós hullám holnap este érkezik. Az előkészítő hadműveletekben eddig a Galaxis 30%-a pusztult el, elsősorban a karok külső részei. Ha minden igaz, amit az idegen technológiáról tudni lehet, a hipertérből biztonságosan csak…..
A legmodernebb technológia felhasználásával sikerült az EBSZ tudósainak némi információhoz jutnia két idegen űrhajótípusról. Behemót A Behemót nevét a támadás előtt összehívott első EBSZ konferencián kapták fel. Nem csoda, hogy a név rajta ragadt ezen a hatalmas méretű…..
Hány éves vagy? 18 éves vagyok. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Tanulok, olvasok, más online gameket játszok. Miért pont a REDORAN SOCIETY-ben játszol? Vulpionnal beszéltük meg, hogy ide jövünk még pár régi IR-es taggal. Szerintem nagyon jó szövi, jó a társaság,…..
Ideje némi információt megosztani arról, hogy mi történik mostanában, és mi várható a jövőben. Mostani szerver Egyre inkább úgy tűnik, nincs akadálya, hogy január végén eljöjjön Zandagort. Hogy mikor, arról fogtok kapni értesítést, hogy mivel és hogyan, arról pedig…..
Boldog új évet mindenkinek! Huszonkét héttel a játék indulása után vagyunk. 872 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 556 az elmúlt 24 órában, 197 az elmúlt 1 órában. 457 játékosnak van flottája, 379-nek egynél több bolygója. A bolygónkénti átlagnépesség 19,1 millió,…..
Húsz héttel a játék indulása után vagyunk. 1007 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 711 az elmúlt 24 órában, 250 az elmúlt 1 órában. 440 játékosnak van flottája, 363-nak egynél több bolygója. A bolygónkénti átlagnépesség 13,3 millió, az átlag pontszám 182,8 millió.…..