Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venuswoman

58 bejegyzést írt és 585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jericho című sorozat alapsztorija, hogy az USA több nagyvárosába atombombát dobnak le, ezért nagyon sokan meghalnak, ahova pedig nem ért el a hatósugár (például Jericho városába), ott pedig káosz uralkodik. A sorozat nagy erőssége, hogy nagyon reálisan mutatja be a helyzetet,…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2010.08.30 12:55:00
HÉTFŐElégia Huszárik ZoltánrólFilmetűd, de jó példa tartalom és cím üdvös egységére is.Vetítik: Duna - 14:40A PusztítóNéhol meglepően szellemes, szatírába hajló akció-sci-fi Sylvester Stallone, Wesley Snipes és Sandra Bullock főszereplésével.Vetítik: Cool - 21:20Minden…..
Reklám a javából Segítő kezek 2010.08.03 22:27:10
Piotr nem először küld nekünk Jon Lajoie "reklámokat", most meg is kaptuk tőle a legfrissebbet izibe. Én még a hatása alatt vagyok, többet inkább nem is regélnék róla, a videók köszönjétek meg neki! :) ..
Bizony, én már csak olyen öreg vagyok, hogy amikor ezt a svéd dohányzásellenes reklámot megláttam, egy réges-régi, Sas István rendezte reklám, a Ciki a cigi! (uhh..) ugrott be először, amiben a főhős operettbe illő jelenetben énekli a címben is szereplő sort. Mentségemre…..
Tavaly augusztusban indítottam útjára tabudöntögető cikksorozatomat, és pár nap híján kerek egy év után úgy döntöttem, hogy itt a vége - egyelőre úgy néz ki, hogy amit akartam, kiírtam magamból. Nem is szaporítanám tovább a szót, blogom nemzetgazdasági jelentőségét…..
venuswoman 2010.08.04 14:12:42
  Palvin Barbara ezúttal a W magazin augusztusi számában látható Ashley Smith és Lindsey Wixson társaságában. A fotókat Alasdair McLellan készítette "Sweet & Vicious" címmel.Gyönyörű ez a magyar lány! ..
Christiano Ronaldo aktuális modell barátnője, Irina Shayk több magazinban is feltűnik a nyáron. A GQ magazinban fehérneműre vetkőztették, még a latin-amerikai Vogue-ban egy divatfotó-sorozatot készítettek róla.Mi a véleményetek a hölgyről? ..
Engerland Angol lapreakciók 2010.06.28 11:24:00
Várható volt, hogy a legenyhébb jelző a szánalmas lesz a válogatott teljesítményére, és az is, hogy a bulvárlapok kis picike darabokra szedik szét Capellót és játékosait. A BBC nagyon higgadtan elemez, kiemelve azt, hogy a csapat hiányosságairól eddig is tudott mindenki (nincs…..
A BEBE megragadta az alkalmat, és kihasználva a 2010-es foci vb körüli őrületet, gyorsan készítettek is néhány túlszínezett kampányfotót a roppant fantáziadús "Beauty in the World Cup 2010" címmel, illetve egy kis videót is. A fotós: Giuliano Bekor. ..
venuswoman 2010.06.27 12:50:55
Nemrégiben alakult egy férfipicsogásos csoport a Facebookon Mi állva pisálunk - Egyenjogúságot a férfiaknak! címmel, ami néhány nap alatt 740 követőre talált. A csoportot jó marketingötlettől vezérelve felkarolta a Viasat3 férficsatornája, a TV6 (vagy eleve ők hozták létre),…..
Többször bebizonyosodott már itt az addicton is, hogy egy adott reklámhoz, vagy az abban felvetett kérdéshez egész máshogy viszonyulnak emberek. Vannak, akik szerint nem lehet áthágni bizonyos morális határokat, mások pedig álszenteskedésnek tartják az ilyen tabukat, és azt…..
Sokan borultak az asztal alá, amikor az MTV bejelentette ennek a sitcomnak az ötletét, ami a Secret Girfriend-Blue Mountain State vonalon halad. Adott ugye egy tipikus Harry Potter-szerű lúzer, annak nagyfejű haverja és egy bűnronda emóscsaj, aki a főhősre hajt, kerül, amibe kerül. RJ…..
Nem mintha nem sejtettük volna, hogy az eredeti elképzelésektől eltértek a FlashForward című sorozat írói és producerei, hiszen ha valaki végignézte a sorozat első és egyben utolsó évadát, látható volt, hogy bizonyos, főleg közönségkedvenc karakterek sorsa nem úgy alakult,…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
A Született feleségek a női közönség egyik kedvence, így joggal tarthattunk tőle, hogy a Lila Akác közhöz hasonló sztorival operál majd az ABC Family nyári üdvöskéje is. Az egekben lévő eyecandy-felhozatal és kapcsolati gondok mellett némi rejtélyt is csempésztek bele a…..
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..
Amikor a tavalyi, tengerentúli televíziós hírekből meghallottam, hogy lesz egy olyan sorozat, amelyben az egész emberiség kollektíve elájul ugyanabban a pillanatban, majd ájulásuk alatt az elméjük előre ugrik az időben, elégedetten elmosolyodtam. Óriási rajongója vagyok a…..
                 Én is pont így eszem a málnát... annyi különbséggel, hogy azért nem szoktam mind a tíz ujjamra "felhúzni" egy-egy szemet, de azt hiszem muszáj lesz így is kipróbálni :) ..
Nem véletlen, hogy pont mostanra időzítettem a Flashforward (A jövő emlékei, 2009) bemutatását, hiszen most ért véget az első (és egyben az utolsó) évad. A történet alapja, hogy egy bizonyos pillanatban a Földön mindenki egyszerre elveszti az eszméletét 2 perc 17 másodpercre,…..
Reklám a javából 3D mozi 2010.05.22 17:19:00
A lenti plakátok szerint a Titanic Cinema 3D mozija által nyújtott vizuális élmény után a hagyományos filmeket már csak ilyennek fogod látni. Titanic Cinema. Mátrix: Star Wars Indiana Jones via:scaryideas..
Mármint a sorozat végkimenetele szempontjából. A listát amúgy a Vulture állította össze, ott még indoklást is írnak az egyes epizódokhoz, én csak a címüket, és a rövid leírásokat írtam le (na meg azt, hogy egyetértek-e a helyezéssel). A tovább után, mert hosszú. 20.…..
Nem tudom mennyire lehet egyáltalán darálásnak hívni, ha a sorozat összes részét pontosan 2 óra, vagyis 120 rövidke perc megnézni, de lényegtelen is, mert megéri! Bár egy évada van a Secret Girlfriend-nek (2009), nem túl valószínű, hogy csinálnak másodikat.A sorozat…..
Sorry! Röviden és tömören ennyi a megjegyzése a Mercedesnek, mikor a hibátlan fékeknek (és nyilván a mögötte lévő tucatnyi elektronikának) köszönhetően keresztülhúzza a halál terveit. A reklám maga tetszik, bár nekem kicsit Végső Állomás 2 ez a farönk. A videóért köszi…..
venuswoman 2010.05.14 14:02:12