Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csunyadiszno

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát,…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
csunyadiszno 2013.12.11 10:21:58
@Gyurma73: Te egy vérbeli, igazi BIRKA vagy. Arra vagy büszke, hogy miközben szaros fasszal, cinikusan rajzolják a bajuszt az arcodra, te még grátisz öblögetsz is egy kicsit az ondóval.
Számtalanszor hallhattuk, miben különbözik, vagy miben hasonlít egymásra a két nem. Ez a kis gyűjtemény a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. A Nyugat-Ausztrál Egyetem önkéntesek segítségével…..
csunyadiszno 2013.11.26 18:32:05
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Érdekes, hogy ez az azonnal szemet szúró anomália a magasan képzett kutatóknak nem tűnt fel. Szánalmas.
csunyadiszno 2013.11.30 15:31:22
@nál: Ennek semmi értelme. Gondold át újra, tényleg annyira egyszerű, amilyennek tűnik.
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
csunyadiszno 2013.10.03 19:44:55
@Typeir: 3 éve köpködi az olajat, amióta megvetted? Nem lehet, hogy egy hozzád hasonló segglyuk volt az előző gazdája is? Komolyan mondom, te senkiházi okoskodó fasszlyuk, azt kívánom, hogy tömítse el a gégefedődet egy szaros faszú teve spermája.
Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton. A…..
csunyadiszno 2013.09.30 11:23:29
@Mach Péter: Nem a biztonságérzetet kell növelni, hanem a biztonságot. Az etnikai konfliktusokat sem az gerjeszti, aki leírja, milyen etnikumú támadott, mert ezek egyszerű tények. De ezeket te is pontosan tudod, mint ahogy azt is, épp kinek akarsz alányalni, hogy kedvezőbb helyzetbe kerülj te büdös ganéj. Pont az ilyen sunnyogó, hazug, mindent feje tetejére állító gerinctelen taknyok miatt tartunk itt, hogy nem lehet kimondani mi történt. Pont a hozzád hasonló férgek miatt halnak meg emberek és erőszakoskodnak, rabolnak ki rengeteg embert napi szinten. TE SZAR
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
csunyadiszno 2013.09.15 23:00:34
@puncipöcögtető: Nem igazán érted a lényeget. A fenntarthatóság ellensége nem a túlméretezett, sokat fogyasztó autó, hanem az, hogy 5 éven belül ez az autó öregnek, nem "menőnek" elavultnak számít. Persze tönkre is mennek kb ennyi idő alatt. Most mond meg kérlek, hogy ha a 32 éves terepjárómat 32 éve használom és mai mércével egy keményen környezetszennyező diesel, vagy 32 év alatt 5 évente megveszem a legkorszerűbb autót, akkor melyik megoldásnak aránytalanul nagyobb a környezetterhelése? A józan paraszti ész maradékát is kimosták az agyatokból.
csunyadiszno 2013.09.15 23:06:36
@Anders Behring Breivik: Vagy, hogy értelme is legyen: gyártsanak olyan minőségű autókat, amelyek 20 évig szolgálnak, ennyi idő alatt pedig a mérnökök fejlesszenek, kísérletezzenek és jöhet az új csúcstechnika a következő 20 évre. Tized annyi autót kéne legyártani.
csunyadiszno 2013.09.19 09:33:52
@Ensiada Arkoveitie: Lehetne csak éppen nem az. Se
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
csunyadiszno 2013.07.17 13:57:31
@arpi62: Nincs igazad. A logikád szerint akkor a "tag" is többesben kéne, hogy legyen. Ezzel a mondattal nincs gond.
Karma-geddon Megyünk Boldogan? 2013.06.19 13:32:19
Új céges autót kaptunk. Egy Mahindra Bolerot. India legkedveltebb típusát a MUV (Multi Utility Vehicle) szegmensből. A MUV magyarra fordítva talan a Zsúfoljunk Még Több Indiait a Kocsiba megfelelője.  Anand Mahindra birodalma 18 szegmensét fedi le az ipari és kereskedelmi…..
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
csunyadiszno 2013.05.07 14:06:46
@Ne érdekeljen!: Nyugodtan jelentsd fel, Egy menhelyen is jobb dolga lesz a kutyának, sőt esélye egy normális életre. A jegyző hivatalból köteles eljárni de van pl. állatvédőrség is.
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
csunyadiszno 2013.05.04 22:29:21
@makospacal: Figyelj. Én kutyatartó fasztarisznya vagyok és minden esetben összeszedem a kulát. Ellenben egyszer már szartam az utcára, igaz nem arra a környékre.
csunyadiszno 2013.05.05 20:06:58
@dr. nomac: Na épp ez az. Engem meg az ostoba prolik idegesítenek, akik nem képesek felfogni semelyik probléma okát. Na most akkor mit kéne betiltani vagy adóztatni? És éppen úgy, ahogy te sétálni akarsz, én szeretnék okos emberek között élni. Egyikünknek sem sikerül. Neked a kutyaszar miatt, nekem miattad.
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
csunyadiszno 2013.04.11 21:27:17
@streetsta: Az a véleményem, hogy a "régi" totalcar műsor nagyságrendekkel jobb és szórakoztatóbb volt, mint a top gear, az összehasonlíthatatlanul csekélyebb lóvé ellenére. Azokról a csávókról a tökéletes magatehetetlenség sugárzik, szerintem jobb híján olyan népszerűek. Nagyon is működhet ez a dolog de az imént említett műsort megpróbálni majmolni teljesen felesleges. A mostani műsorotok erőltetett és kompletten szar, főképp a stúdiós részek überratyik. A régebbi stílus kéne, megújítva persze. Norbi meglepő és tökéletes választás, mindenkinek szimpatikus és megkérdőjelezhetetlenül ért hozzá. Őszintén kívánom, hogy a saját stílusotokban az angol oldallal nyomjátok le azt a három faszt. Mert jobbak vagytok és megérdemlitek:)Csöcs.
csunyadiszno 2013.04.15 01:24:57
@bono92: Én készséggel elhiszem, hogy ott jó a hangulat vagy, hogy élőben sokkal jobb az egész de ez egy tv-műsor. Tv-re készül nem pedig egy kislétszámú beszélgető est. Tv műsornak pedig borzasztóan szar. Ami magában nem volna meglepő, hiszen a legtöbb kisköltségvetésű magyar műsor szintén szar de ez a két fickó már csinált nagyon jót is. Engem személy szerint ezért zavar ennyire. Végül én meg azt javaslom neked, hogy elfelejtve a felvétel hangulatát, nézd meg objektíven, mintha először látnád. Szánalmas. Pedig a tartalom, vagyis amiket mondanak nem gáz de ennek ellenére sikerült elrontani. EZ volt az egyetlen élvezhető autós műsor, beleértve az impotens fasszőrhajú angol gyökér produkcióját is.
Nehéz felismerni a valóságot. Akkor is nehéz, ha az képünkbe vigyorog, ha kupán csap bennünket göcsörtös bunkójával, ha elgáncsol, földre taszít, ránk tapos és hintázva üldögél hátunkon egy kicsit. Álmaink, fantáziáink, a világról alkotott mesés hiedelmeink, képzelt…..
csunyadiszno 2013.04.07 22:53:07
@Kis ember: Ha lenne igény és pénz a színvonalas élőzenére, attól a Gerendás még mindig éhezne. Ha jónak tartod mint zenészt, hívd meg oda, ahol neked sikerült megbecsült zenészként fenntartanod magad. Komolyan kérdem, vállalnád azt a helyzetet, amikor beállítasz ezzel a palival valahová, hogy : itt egy kiváló gitáros ismerősöm? :)
csunyadiszno 2013.04.07 23:49:03
@Mr. Alkohol: Technikailag nincs olyan szinten, hogy ezen ötletek többsége reális lehetőségként működhetne. Eddig is a haver, koma, hasonszőrű ingyenélő paraziták miatt tudott érvényesülni.
csunyadiszno 2013.04.08 00:59:30
@Lajosforras: Azért szépen kérlek, Antal Imrét ne hasonlítsd ehhez a senkiházihoz. A világ egyik legjobb zongoristája volt. Amikor pedig személyes tragédiája folytán nem tudta tovább csinálni, amiben zseniális volt, váltott és mint tv-s szereplő is meghatározó figura volt, nem beszélve szinte hihetetlen nyelvérzékéről.
Egy kanadai férfi nemrég házi készítésű bombával próbálta megakadályozni, hogy okos mérőt szereljenek fel nála, egy texasi nő pedig tavaly nyáron fegyverrel kergette el a szolgáltató szerelőit. Miért reagál ilyen hevesen néhány fogyasztó Észak-Amerikában? Miért vonul…..
Mi sem világít rá jellemzőbben a Római-partra tervezett mobilgát körülötti kusza viszonyokra, mint Csók László összefüggéstelen nyilatkozatai. Csók 2006-ban a Városháza vízügyi főtanácsosaként azt mondta a Figyelőnek, hogy „Európában mindössze négy-öt éve alkalmazzák…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
csunyadiszno 2013.02.25 00:04:10
@fidesz = népirtó csőcselék: Én nem szégyellem:) Mellesleg nyugodj meg kissé, nehogy elvigyen szíved, mert személyesen szeretném a fejedre tetoválni az azonosítódat.
csunyadiszno 2013.02.25 02:37:35
@fidesz = népirtó csőcselék: Nagyon felhúztad magad már megint, azt meg nem veszed észre, hogy egyedül te őrjöngsz itt, a szabadság és a harmónia nevében, az egyetemes igazságot képviselve. Vegyél be pár viagrát, csináld meg anyukádat, attól talán megnyugszol. Amúgy nyilvánvaló, hogy egy lecsúszott kocsmatöltelék vagy. Az életed jelentéktelen és tökéletesen hiábavaló, ám mivel ezzel a helyzettel nem tudsz és nem akarsz foglalkozni a frusztráltságodat rajtad kívül álló dolgokra vetíted. Jellemző ez rátok, ahogy ilyen tömény és erőszakos gyűlölködéssel fröcsögtök mindenre, ami nektek nem tetszik. Szánalmas kis majom vagy.
TComment Felmegy, átmegy, elakad? 2013.02.14 13:50:33
A vajon a Dacia Duster, vagy a húszmilliós VW Touareg jobb terepen? Vagy más? Kipróbáltunk 9 SUV-ot, és meglepődtünk az eredményen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
csunyadiszno 2013.02.15 21:24:14
@xfile: Neked is mondom, nem fikázom a nivát. Sok helyen elmegy ahol egy G a súlya miatt nem. Az lenne a tuti ha olyan lenne mint a csörgő-zörgő kalasnyikov, ami azért a végtelenségig működik.
csunyadiszno 2013.02.15 21:27:11
@xfile: Majd elfelejtettem, egy haverom nemrég vett egy 75ezer kilóméteres nivát, minden gyári állapotú benne gyakorlatilag, aztán kb 150 km. használat után darabjaira esett a váltó. És az ilyesmi sajnos nem egyedi eset.
csunyadiszno 2013.02.15 22:21:15
@Autó-motor doktor: Közvetlen barátomé a széthullott váltójú gép, amikor pedig fontolgattam egy ilyen gép vásárlását pár éve, egy másik ismerősöm maga beszélt le az eladó nivájáról. Nem hobbiautónak kellet, hanem egy olyan terepjárót kerestem, mi napi használatban helytáll megbízhatóan és a szabadidőmben pedig lehet vele komolyan terepezni.
A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy igen, ám vannak olyan tényezők, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az ivartalanítás a tulajdonos által meghatározott fontos döntés, ami egy szukánál a petefészkek és a méh kioperálását, egy kan esetében pedig a herék…..
csunyadiszno 2013.02.09 20:20:57
@Infomaker: Nyilván nem a paréj gazdát kell büntetni, hanem a kutyát. Vigye el a sintér, azt altassák el ugyebár, míg te elcsevegsz a segglyuk gazdáikkal az időjárásról. A radikális gondolkodás kialakítása előtt érdemes szimplán gondolkodni kicsit.
Tessék, hát ez volt a mai műsor. Winkler amúgy nagy jóstehetség (vagy csak megérezte a vesztét), mert amikor elindult a szerkesztőségből a Komondor-forgatásra még meg is jegyezte, hogy csak ezzel ne akadjak el, mert nincs az a traktoros, aki ezt kihúzza. Szerencsére telefonkönyve…..
csunyadiszno 2012.11.26 23:30:25
@_varacskos_: De nem gázos ez egy kicsit? Eleve abból indultak ki a gyártók, hogy úgysem kell háborús helyzetben használni? Meg aztán tényleg nem értem, miért nem próbálták használni a zárakat vagy ha próbálták, akkor meg miért nem működtek. Isten ne adja, hogy ezekkel a cuccokkal kell a katonáknak megvédenie minket.
csunyadiszno 2012.11.28 01:10:32
@antika13: Nem értem, miért a hajtáslánc a gond. Azt sem, miért lenne jobb egy másféle, ellenben azt elmondhatnád milyen egy zil 131 tipusú hajtáslánc.
csunyadiszno 2012.11.30 02:04:59
@antika13: Én sem értek hozzá. Én nem a konkrét megoldásokat nézem és nem ezekről beszélek amikor hajtásláncot emlegetek. Annyit tudok, hogy pl. a G-n elérhető, hogy minden fixre van zárva mechanikusan (tehát fogaskerekek által fémesen, nem számítógéppel vagy más módon) ennél jobb pedig nincs és nem is kell. Sík terepen főként nagy tömegű gép esetén szerintem a legfontosabb a kerékátmérő és bordázat. Dombos buckás terepen a bordázat és a motorerő, sáros dagonyásban ami nem teljesen sík, pedig az összzár és a motorerő.
Kissé talán meglepő dolog gyermeki naivitást emlegetni egy kizárólag szadista és/vagy szex-jelenetekre építő fércmű kapcsán, a mából visszapillantva mégis van abban valami megmosolyogtatóan esendő, ahogyan a gátlástalan producerek és a tehetségtelen, ám szégyentelen alkotók…..
Subba Subba Coelho 2012.10.08 20:19:41
..
csunyadiszno 2012.11.05 01:20:53
@digitime: Pontosan érted te, hogy mire gondolt a fickó. Nem vagy annyira naiv és ostoba, ahogyan megpróbálod bemutatni magad és a gyermeteg világlátásod.
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
csunyadiszno 2012.11.04 01:28:51
@wmiki: A darwinizmus baloldali? Érdekes egy vélemény.
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
csunyadiszno 2012.10.27 16:25:06
@Amichay: Ne rugózzál már izraelen meg a zsidóságon. Egyáltalán nem erről van itt szó de te minden előzmény és ok nélkül folyamatosan erről tartasz kiselőadást. Elemezgessed magadban ezeket a kérdéseket és legyél boldog a hazádban. Amennyiben a boldogságodhoz az is feltétlenül szükséges, hogy a mi országunkat fikázzad, akkor talán mégsem érzed annyira jól magad a tieid között.
Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról. A magyar hibák elemzésének második részében az 1939-es szlovák-magyar „kis háborúval” és Csehszlovákia 1968-as katonai megszállásával foglalkozunk. Talán meglepően hangzik, de az 1919-es és 1938-as két…..
csunyadiszno 2012.09.29 09:31:47
@Kotkodus: Értelmeznéd az "egészséges önbizalomhiány" kifejezés jelentését?
csunyadiszno 2012.09.30 01:49:09
@Vhailor: Haladjunk szép sorjában:) A két dolognak nyilván semmi köze egymáshoz, előző az utóbbit nem oldja meg, bár ebben a kontextusban erről én beszélni még senkit sem hallottam. Attól tartok mindez elsősorban az elmédben létezik. Mármint ez a vélemény és az emberek, akiknek szerinted ez a véleménye.
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
csunyadiszno 2012.07.10 01:12:42
@CSÖRR-CSI££: Hát az baszna be ha a rav 4 land roverré változna:)
csunyadiszno 2012.07.11 01:53:28
@Brother Love: Igazad van teljesen, de ezt a ratyi képet cseréld le.