Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stratez

0 bejegyzést írt és 1217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
  A gyöngyöspatai Csikágó igazából egyetlen földút, a Hegyalja utca, bár állítólag terjeszkedik a szomszédos Bajcsy-Zsilinszky utca felé. Az biztos, hogy ha majd egyszer építési telket veszünk, az nem pont itt lesz, és nem is a szomszédos egy-két utcában.   Itt…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
Valószínűleg ma dől el, Stohl Andrásnak börtönbe kell-e vonulnia. A közvélemény ennek megítélésében igen erősen megoszlik, mondhatni legalább oly mértékben kettéhasadt, miként azt Tóbiás József vizionálta a minap a parlamentben az úgynevezett Fidesz Magyarországáról.…..
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
  Négyszer nagyobb elérésű frekvencián negyedannyi szolgáltatási díj, óriási aránytalanságok, tulajdonosváltások, bizonytalan gazdasági helyzetű rádiók, elnémuló frekvenciák – ezek jellemezték az ORTT örökségeként kialakult rádiós piaci helyzetet. A…..
  „Ahogy véget ér a magyar EU-elnökség, elszigeteljük Magyarországot, teljes mértékben. Már most, látták Orbánt valahol az EU-elnökeként beszélni? Sehol. Ahogy vége az elnökségnek, Magyarország elszigetelődik” - mondta Borut Pahor szlovén baloldali…..
Rendőrcsel a prájdon. Első eset a fenyegetett felvonulások történetében, hogy a melegeket nem használta fedezéknek a taktikás rendőrség, hanem elterelte őket ünnepelni. A felvonulók tegnap nem is látták az ismerős kis csapatot, aki immár évente kijár mocskosbuzizni és rendőrt…..
Michael Knight Állatkert 2011.06.18 10:44:00
Mesterházy Attila az MSZP vezetésével együtt a Fidesz fizetett ügynöke, ez most már nyilvánvaló. Vagy ha mégsem az, akkor egészen egyszerűen hülye. Most éppen népszavazást kezdeményez arról, hogy ne lehessen Magyarországon visszamenőleges hatállyal törvényt alkotni. És persze…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
Úgy tűnik beindult a Fidesz Nagy Nyári Népszerűség Vadászat akciója. Első lépésben Szijjártó Péter fizetését felezték meg, másodikban pedig bevetik a párt bulvárnagykövetét, Rogán Antalt. Bár, ha belegondolok lehet csak a kormány újragondolt családpolitikájának leszünk…..
  Sosem voltam még Sas-kabaréban. Sokszor terveztük a szerkesztőségben, hogy megyünk, de aztán nem lett belőle semmi. Ma délutánra viszont megvan a jegyünk, így ott leszünk a Mikroszkóp Színpad TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréján. A búcsúelőadáson.   A…..
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
  Ha mostanában valamelyik vasárnap választások lettek volna, akkor az Ipsos felmérése szerint 53 százalék mondta volna azt, hogy inkább nem megy el szavazni, vagy nem tudja, kit választana. A kormánypártok megítélése kapcsán pedig joggal használják a zuhanórepülés szót:…..
stratez 2011.05.18 05:06:05
@kifli: A legnagyobb tévedés azt hinni, hogy a mostani bizonytalanok egy év múlva is ennyien lesznek. Nem, szép lassan átáramlik egy részük a szocikhoz Függetlenül attól, hogy ezek milyen állapotban vannak, lesznek. Ez törvényszerű, erről szólnak a protestszavazatok.
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..