Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavarodás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
disrupt Attrakció perspektívában 2014.03.18 14:43:49
Ki az, aki elhitte, hogy a Gízai piramisok a sivatag közepén állnak, Stonehenge-ben elfogja majd az áhítat, és egyedül maradhat majd a Mona Lisa-val pár percre? Attrakció, azaz turisztikai látnivaló vagy turistalátványosság bármi lehet, amely elegendő vonzerőt jelent a…..
kavarodás 2014.03.19 12:53:00
@disrupt:

Azért ezek a kontrasztok nem csak a turizmusról, hanem a fotózásról is szólnak. Ma már egy tükörtojásról is találsz olyan képet, ami után a valóságos csalódást keltően szimplának tűnik a tányérodon.
Egy csomót nem is értek. Pl. mi a baj a Brandenburgi kapuval?
A fejlődést, terjeszkedést azért nem csak a turizmus hozta, a régi központi helyek körül nem a turisták miatt terjeszkedtek a városok.
Panzej blogja Nem megy.. 2013.06.01 10:50:16
Nem megy, ne haragudjatok, nem megy. Pedig a blog látogatottsága még most is elég magas, és mondanivaló is lenne bőven, de itt már nem megy. Nem arról van szó, hogy elhagyott az erőm, vagy teljes depresszióba hulltam, egyszerűen csak nem biztonságos úgy írogatnom ide, hogy akárki…..
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
kavarodás 2013.05.14 20:11:50
@aki megjárta a hadak útját:

Nem értem, miért van bármi elvárása a tanárok felé annak, aki a multis pénztárossággal hasonlítja a szakmát.
Lecsippantjuk a gyereken a vonalkódot, oszt csókolom.
Miranda barátnőm mindig tudja, mikor telefonáljon. És hogyan rúgjon úgy belém, hogy ne csak fájjon, de még meg is köszönjem.  Van egy hatodik érzéke, ami csalhatatlanul jelzi, ha megfelelő a pillanat, így aztán ma este, mikor a tegnap kézhezkapott bírósági jegyzőkönyv…..
kavarodás 2012.11.27 22:17:51
Panzej blogja Kulacs 2012.10.17 00:14:11
Bár továbbra is nyakig a trutyiban, és most már nem is panaszosként, hanem alperesként éljük a hétköznapjainkat, azért mindennek ellenére kötelességemnek érzem elmondani, hogy talán-talán sikerült visszakapaszkodnunk egy kicsit az örvény aljából. Financiálisan mindenképp,…..
Panzej blogja Valami.. 2012.08.26 00:37:49
Annyiszor, de annyiszor meg akartam írni, hogy hiányoztok. Hogy vége. Hogy mégsincs vége. Hogy gödörben vagyok. Aztán mire a mondatot leírtam, bejelentkezett a rákos ismerősöm a netre, kaptam egy hogyvagy sms-t a két gyerekkel frissen elhagyott szomszédasszonyomtól és inkább…..
Panzej blogja Megvannak, megvagyunk 2012.05.06 23:01:00
Már két hete csend van. Hogy ez ideiglenes, vihar előtti, megrettent, beleunt vagy éppen háttérben nagyban szervezkedős csend, azt nem tudom, de mióta a birtokvédelmi tárgyalásról a fiatalok többszörös agyvérzéssel, szívükben rettenetes cslódással, szemükben a harag keserű…..
Panzej blogja Szarügy 2012.04.23 14:29:58
Nem múlik. Hiába telt el másfél hónap, hiába forgatom az agyam, igyekszem megváltoztatni a gondolkodásom, és hozzászokni a szituációhoz, egyelőre nem megy. Nyolc kilót fogytam, csak lézengek, és mindig az jár a fejemben, hogy mikor lesz ennek vége, mi lesz a vége, egyáltalán…..