Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivanyiorsolya

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Akik velem egyidősek (#majdnem50) biztosan elgondolkoztak már a menopauzán, vagy talán már benne is vannak, és fogalmuk sincs, hogy mi történik velük, ahogy én sem tudtam. A nők 1/3-nak ugyanis nincs információja a menopauzáról mielőtt megtapasztalná. Ha szeretnél többet tudni erről az…..
A menopauza az öregedés mérföldköve, a nők reproduktív éveinek végét jelzi. A kutatók azonban mindig is azon töprengtek, hogy a menopauza felgyorsíthatja-e az öregedést azáltal, hogy életkorral összefüggő változásokat idéz elő, vagy ez egyszerűen annak a következménye, hogy a szervezet elért egy…..
https://www.ivanyiorsolya.hu/..
Mivel az influencer marketing egyre nagyobb üzlet (konkrétan milliárd dolláros), sokan szeretnének akár csak egy kis szeletet is belőle, ennek érdekélben pedig a tisztességtelen eszközöktől sem riadnak vissza. Szép dolog a jól megkomponált képek sorozata, alattuk több ezer lájkkal és kommentel – de…..
Bevallom, 35 fokban nem az volt az első gondolatom, hogy menjünk 42 fokos vízbe gyógyfürdőzni. Viszont annyira közel van ideiglenes otthonunkhoz, hogy úgy döntöttük, megnézzük. Dél-Toszkánában több…..
Rendesen borzolja a kedélyeket, a Redrow London nevű luxuslakások építésével és eladásával foglalkozó cég, a minap ugyanis egy olyan reklámot dobtak be, ami az Amerikai Psycho vagy a Fighclub hangulatára hasonlít, kommentelik a londoniak. És persze, mindenki utálja, ha ilyen lesz "új London", akkor…..
:::Juci világa::: Instagram 2014.04.30 18:53:58
Csak mondom, hogy itt a blogon eléggé le vagyok maradva - az Instagram azonnali, gyors és nagyon szép, míg a bloghoz idő és hangulat kell. Ha naprakészek akartok lenni, ott (is) érdemes követni, főleg mert pl. az utóbbi egy hét eléggé eseménydús volt, és abból ide még nem jutott…..
Walt Disney húsz éven át hadakozott P.L. Traversszel, a zsémbes brit írónővel a Mary Poppins megfilmesítései jogaiért. Végül sikerült átcsalogatnia Los Angelesbe, hogy személyesen felügyelje a forgatókönyv véglegesítését. Ez a film eme látogatás krónikája. Meg annál sokkal…..
ivanyiorsolya 2014.02.03 11:14:47
@Zalaba_Ferenc: oh, akkor elnézést, nyugodtan töröld!
Az Eurostar vonattársaság, mely Londonból közlekedik Párizsba és Brüsszelbe (a Csatorna-alagúton keresztül) októberben új reklámkampánnyal rukkolt elő, ahol is 2 kis videóval, - egy Londonról, egy…..
Akit nem érdekel a divat, az most ne olvasson vagy 2 hétig, de 1 biztos, ugyanis életem első London Fashion Week-jét fogom abszolválni napokon belül és nyilván meg kell osztanom majd az élményeimet. Először is az…..
Ez a tartalom felkavaró lehet egyesek számára, halott állatok preparálásáról is lesz benne szó képekkel. --------------------------------------------------------------------------------------------- Polly Morgan angol taxidermia művész vagyis halott állatok preparálásával foglalkozik, de mivel…..
Nagyon szeretek nyomozni. Egyik este nem tudtam aludni, ezért eladó londoni ingatlanokat böngésztem a környékemen, nem mintha megengedhetném magamnak, de gondoltam, jó ha tisztában vagyok ilyenekkel is. Aztán találtam is egy…..
A Harrods-ban, a híres londoni luxusáruházban egy hónapig minden a Dior-ról szól. Van itt Dior kiállítás, Dior kávézó, Dior pop-up bolt, Dior kirakatok és természetesen Dior zászlók…..
:::Juci világa::: Editorial 2013.03.25 21:35:00
Külföldi magazinokat azért kell olvasni, mert olyanok, mintha kinyitnánk az ablakot, és beszívnánk a balzsamos, illatos, friss, üde levegőt. A világban sok érdekes, kreatív, szép és innovatív dolog történik, és itt nemcsak a magazinok tartalmáról beszélek. Nekem ünnepnap az,…..
CocoChic Divat a filmvásznon 2013.01.26 15:30:00
Imádod a divatot? Szereted a csajos filmeket? Összegyűjtöttem a legjobb divatról szóló filmeket, amikben a stílusé a valódi főszerep. A divat nemcsak az öltözködés mikéntje, de napjaink egyik legjövedelmezőbb üzletága, a kreatív energiák tárháza, sőt az igazán profik…..
Tudom, hogy nem Jamie az első, aki megpróbálkozik az első élő adással az interneten, biztos vannak már sok ezren, akik ezt megcsinálták, de én még egyikük miatt se ültem le a számítógép elé. Well, ma megtettem, mert ma debütált Jamie Food Tube-jának élő műsora, amit…..
Idenézzetek, milyen cuki dolgot találtam a Veres Pálné utcában, pont a Halkakas és a város legjobb flódnija (by Raj Ráchel) között! Az utóbbi időben elkezdtem teázni, szigorúan méregtelenítés illetve hidratálás céljából, megszeretnem viszont még nem igazán sikerült,…..