Regisztráció Blogot indítok
Adatok
val

0 bejegyzést írt és 1214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre elmondta az újévi beszédét...
val 2018.01.01 07:27:01
@Measurer: De a hozzászólásomban Bödőcs középszerűsége a téma, Ádert még csak meg sem említettem (ne is érdekel).
De ez nehogy összezavarjon! Ha belekavarodnál, azt tényleg a szívemre venném!
Nem először fordul elő a HírTV Szabadfogás című műsorában, hogy beengedik a beszélgetők közé Mészáros Imrét, – a Gój motorost – aki - mivel teheti, hisz éppen ezért ül ott – a minap is elismerte, hogy szerinte a ballibsik fegyelmezésére a tettlegesség a megfelelő…..
Lelkizóna A szenvedély árnyéka 2020.06.02 00:03:00
Őzike barna szemei még nagyobbra kerekedtek a csodálkozástól. Miket is beszélek én itt, hogy ő majdnem szerencsésen megúszta, hiszen innen is visznek el lányokat külföldre, szex-rabszolgának? Hogyan is mondhatok ilyesmit? Dobálóznék a számokkal, de éppen nem igazán jut eszembe, milyen konkrét…..
Most komolyan! Mindenki elment az országból? Vagy csak lottónyertesek vannak bizonyos szakmákban? Miért képtelenség már szinte minden pozícióra embert találni? A fenti nyitó kérdések akármelyik ügyvezetőtől, vagy nagyvállalati HR szakembertől elhangozhattak volna, s nem lennének túlzások. Arról már…..
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
Pár napja derült ki, hogy bezár Budapest egyik nagyon jó, díjazott étterme. Többféle találgatás is szárnyra kapott ezzel kapcsolatban, így a legegyszerűbb megoldást választottam, megkérdeztem a séf-tulajdonost...
val 2017.09.16 09:41:29
@odamondó: "mert amíg azt a minőségű zöldséget gyümölcsöt veszik az emberek ami a legtöbb boltban van az sokmindent elárul az igényekről"

Ez is igaz, de én vettem már Svájcban gyönyörű szép, pirospozsgás, dagadó, formás, illatozó nektarint, ami, mint később a fogyasztásnál kiderült, ropogott (a répától egy fokkal keményebb) és savanyú volt.
val 2017.09.17 15:57:16
@odamondó: Sajnos el kell, hogy keserítselek: nem volt finom 2 nap után sem.
Nektek nem volt gyümölcsfátok soha? Városi gyerek vagy, ugye?
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
A II. világháborús vereség a tánc, a film és a fényképészet világában alkotó japán művészek számára kérdéseket vetett fel a háború utáni nemzeti identitással kapcsolatban. Mark Holborn megállapítása szerint „a háború után készült japán fényképek között egyet sem…..
val 2017.08.07 07:32:57
@karandash: "hogy ez egy nagyon finom és mérsékelt válaszcsapás volt az amerikaiak részéről"
Ó hogyne, válaszcsapás, persze. Főleg újszülöttek ellen kell válaszcsapást mérni, csak abból értenek.
Így gondolkoznak az ISIS-nél és természetesen a magadfajta hulladékok.
val 2017.08.07 08:26:23
@CyberPunK: Attól te még egy szardarab maradsz. :)
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
val 2017.07.19 06:38:07
Mágua összesen nyolc évet élt két részletben Londonban, mint fogalmaz, Gyurcsány volt a miniszterelnök, amikor kiment és Orbán, amikor hazaköltözött – na nem mintha a politika miatt döntött volna bármelyik esetben. Viszont minden nehézség ellenére nem bánta meg egyik döntését sem...
val 2017.06.29 08:22:49
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
val 2017.06.05 11:31:57
@rnz: Igen, ezt az egy hülyét találták, aki képes a migránsokat Trianonnal, Tibi atyával és a Fidesszel összemosni (a gyásznap alkalmából). Hogyne lenne címlapos anyag az Indexen?
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
val 2017.05.19 13:02:42
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
Életének 68. évében elhunyt Usztics Mátyás színművész, a Nemzeti Kamara Színház alapító-igazgatója - tudatta a színész családja a hírt a Facebookon. Usztics Mátyás az Angyalbőrben és a Kisváros című sorozatoknak köszönhetően lett ismert és közkedvelt, de filmekből, színdarabokból és megannyi…..
val 2017.05.01 08:08:27
@EU zászlót mindenhova!: A ballibsiktől mocskolódások kívül mást nem várhatunk, de ezt itt és most megjósolom bármely haláleset kapcsán. Ezeket a trollokat végérvényesek ki kellene gyomlálni, hogy a beteg lelkükkel csak otthon a négy fal között tudjanak szellemi önkielégítést végezni.
Usztics Mátyás pedig nyugodjon békében!
Épp ideje volt, hogy a civil tiltakozók végre a rendszer lényegével, a politikai elnyomással kezdjenek el foglalkozni, és a felszínt karcolgató fel-le vonulások után tartós mozgalmat szervezzenek. Aligha lehet erre alkalmasabb ember, mint az elmúlt években komoly kockázatok árán jelentős erkölcsi…..
A magyar fiatalokról eddig mindig az jutott a Fidesz stratégáinak eszébe, hogy, hogy nem érdekli őket a politika, ha van okostelefonjuk, melyet ingyenes wifivel működtethetnek és beülhetnek egy romkocsmába, ahol kiereszthetik a gőzt, akkor nem lesz velük gond. A CEU ellen indított kormányzati…..
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
A CEU bezáratásával összeáll a kép. Összeáll egy személyiség rajz. A szélsőséges elvtelenségé. A FIDESZ nekimegy Sorosnak és bezáratná a CEU-t, elfogadja a pénzt, de támadja az EU-t, demokráciát színlel, de illiberális politikát hirdet, EU-s kötvényeket árul, de dörgölőzik az oroszokhoz. Aki régen…..
Pedig semmi rosszat nem tettek. Tuti, neked is van olyan szomszédod, akiről alig tudsz valamit, nem is nagyon beszéltek, de mégis, valahogy néha picit talán, titkon zavar a stílusa. Vagy csak nem tudunk velük mit kezdeni. Mert picit furák. Tudod, pl. az, aki a falhoz simulva cammog le reggelente és…..
val 2017.04.01 19:16:57
@ügyfélszolgálatos: Igen, ezek általában baromira nem szoktak idegesítőek lenni. Vártam, hogy legalább olvasok egy alapjáraton tankként közlekedő (dübörgő), egyébként negyvenkilós sipítozó hülyegyerekről/csajról, de nem. Nem ám. Az ilyen (felső) szomszéd ezek szerint csak engem idegesít?
Amikor elkezdtem írni a blogot, nagyon féltem tőle, hogy nehéz lesz témát találni, de "szerencsére" ebben a beteg világban tálcán kínálják magukat a hülyeségek, sokat még csak kommentelni sem kell. Nem erről akartam ma írni, de mivel friss hír, az elsők közt szeretnék hiénáskodni. Most egy…..