Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyad2

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
anyad2 2015.08.23 19:44:25
@recommented: Engem általában attól ver ki a víz, ha 130-cal előzök és beleáll a seggembe egy 180-al közlekedő félcigány (vagy egész, ez ilyen szempontból mindegy).
Persze villog, hogy csapódjak be a 2 kamion közötti tíz méteres résbe. Persze nem teszem. Neki nyilván szöttyögök. Ennek ellenére amint befejeztem az előzést kisorolok. A seggarcúja ezt sem képes kivárni, már a korlátra mászva tőlem 2.5 centire tol, ahogy tud.
A belső sávba született? Ki tudja?
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
Gyakran megszólják a liberális bloggereket a szélsőjobbon: miért csak az Eu zászló égetése kapcsán jajgattok, írjátok a károgó posztok tucatjait? Ahogy akkor, most is felemeljük szavunk: az örmény és a magyar demokraták majd rendbe teszik a zászlóégető hülyegyerekeket, addig…..
anyad2 2012.09.03 18:15:58
@von Putri: "Na és mi köze ehhez az egészhez Slovenskónak?"

Úgy érted, hogy Felvidéknek? Ideiglenes nevén tótisztánnak?
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
anyad2 2012.07.29 11:27:10
@Madárfejű Lajcsika: "A zsidóknak éppen emiatt a beltenyésztés miatt vannak problémáik a genetikai, mentális, testi degenerációkkal. Főleg"

Gondolod, hogy Ben Ari is ennek a beltenyésztésnek az eredménye?
anyad2 2012.07.29 11:41:10
@Madárfejű Lajcsika: "Ő egy nagyon jól zsidó, követi a vallása előírásait."

Értem és tovább megyek: Tehát ha az ő vallási előírása esetleg az, hogy pusztítson el minket, akkor ő jó zsidó és nekünk ennek örülni kell?
anyad2 2012.07.29 11:52:52
@Madárfejű Lajcsika: "Érdekes ez: a jó keresztény odafordítja a másik orcáját is és visszadob kenyérrel, a vallásos, jó zsidó meg pusztítja más vallások könyveit, követőit."

Számomra nem. Számomra a jó keresztény olyan, mint Jézus, aki korbáccsal verte ki a zsidó kufárokat a templomból. Vagy olyan mint Szent László, aki egy közepesen erős taposással nyomta ki azok belét, kik keresztényekre támadtak, de kegyes volt azokhoz, kik bűneiket megbánták.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
anyad2 2012.07.10 09:09:14
@Pan Modry: "Nincs okom arra hogy barmiert is frusztralt legyek es bunozzek mint a ciganyok vagy a tunteto jobbikosok. "

Az mszps/lmps arcoktól jobban senki sem tud cigányozni. Te vagy rá az élő bizonyíték. Már csak egy szaftos zsidózás hiányzik, nem ejtenél meg egyet? :)
Már megint mindent kiforgatnak ezek a ballibek. Most éppen egy Diósgyőri focimolinó kapcsán írja az Indexes, tehát nyilván liberális, Képviselő Funky blog, hogy a foci szurkolók nem kedves óvó nénik, hanem bunkó rasszista bácsik, akiknek Dániel Péterről nem az jutott eszükbe,…..
anyad2 2012.05.22 08:22:11
@Ansys: A gyengébb kedvéért:
Pál leírja Péterről, hogy azért nem szereti a zsidókat, mert megosztotta a fotót. És ezt oda is írja a fotó alá.

Erre előbújik a haverja és azt mondja, hogy a fenti megmozdulás az én logikám.
Képes leírni. :)

Szövegértés egyes. Foghatod a kapát és ballaghatsz is szépen. :D ÓÓÓLLLLOL
Ma van a katyńi mészárlás emléknapja. 1940. március 5-én az SZKP központi bizottsága eldöntötte: likvidálni kell a lengyel értelmiség zömét adó tisztikar elfogott részét. A következő hetekben 15 és 22 ezer közötti lengyel lakost végeztek ki - a két világháború közti…..
anyad2 2012.04.14 18:01:15
@bircaman maxval: "Sosem volt szovjet terv szervezett népirtásra egyetlen nép ellen sem."

Mitől vagy ebben ennyire biztos?
Mi a fenti kijelentés forrása?
anyad2 2012.04.14 18:17:08
@bircaman maxval: Tehát nincs forrás. Ezek szerint amit írtál, az bullshit.
anyad2 2012.04.14 18:44:54
@bircaman maxval: "Neked kell forrást hoznod, ha bizonyítani akarsz egy szerinted megtörtént eseményt"

Milyen eseményről irkálsz itt össze-vissza?

Ezt írtad:
"Sosem volt szovjet terv szervezett népirtásra egyetlen nép ellen sem."
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
anyad2 2012.04.04 20:05:57
@bcs222: "Ha jól értem, a kérdésre azt válaszoltad, hogy a 6 éves zsidók "többsége" (idéztelek) militáns náci patkány. Stimmel?

Ha igen, akkor tisztelettel érdeklődnék, hogy mi ezen állításod forrása. "

Lehet, hogy arra az antiszemita képre gobndolt, ahol nem hat, de ~12-14 éves zsidó gyerekek dedikálták a rakétákat "From Israel with love!" vagy valami hasonló szöveggel. :) Militáns náci állatok, csak nem 6 évesen. :)
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
anyad2 2011.10.30 08:29:50
@Lófasz Hadnagy: Ezt a színvonalas helyesírást ugye nem egyetemen tanultad?
Egy kézfogás. Ahogy az ujjak összefonódnak, vörös és barna, vajon mi lehet Vona mélabús tekintetében, Mesterházy cinkos mosolyában? Talán arra gondolnak, 4 év múlva együtt kicsináljuk a Fidesz-t? Ahogy a vér és a máj találkozik, ahogy a testben kötnek erős szövetséget, úgy…..
Két fontos folk metal lemez jelent meg a napokban. De lehet-e egyáltalán fontos bármilyen folk metal lemez? Ennek eldöntése nem egyszerű feladat, nem is merünk rá vállalkozni, ám értékeléskor megpróbáltunk több szempontot figyelembe venni. A rajongók anyázása ettől még…..
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
Ritkán fordul elő velem, hogy többször, jó alaposan elolvasok egy pártközleményt, most mégis ezt tettem az elmúlt percekben. A Jobbik szóvivőjének nyílt leveléről van szó, amely egy olyan beszélgetésben elhangzott mondatra reflektál, amelyben magam is részt vettem. Az ügy eleve…..
Jól megkavarta a dolgokat az európai politikában a baloldaliakat gyilkoló norvég merénylő és az ő röpke 1500 oldalas irománya. Sokakat kényelmetlen helyzetbe hozott a mondataival, és nem csak a szélsőjobbon. Persze elsősorban ott. Legelsőképpen is azok a multikulti- és…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
anyad2 2011.07.21 10:04:10
@spontan: "Nem nagyon követtem most a híradásokat, erről a Balázs József-féle dologról elhangzott valamit a köztévé híreiben? Vagy teljes agyonhallgatás van?
"

Hehehe. Mit gondolsz, élő egyenesben kiáll Orbán a "ha forradalmár lenne" TV-ben (gyengébbek kedvéért MTV) és elmondja, hogy a Jobbik mégsem náci és az egyetlen formáció, ami a problémákat megoldja, nem pedig gerjeszti? Na neee.

BTW itt is csupán a "szalonképtelen, Jobbik-közeli szennysite"-ról beszélnek. Persze szennyszájt, de azért pofán törli őket. (Halkan mondom: be kéne tiltani ;))
Figyelemreméltó nyilatkozatot tett Karácsony Gergely, akit, amikor a Mediánnál dolgozott, hiteles elemzőként fogadtam el, most pedig tisztességes politikusnak tartok. Azt vetette fel, hogy az összes ellenzéki párt fogjon össze a Fidesz ellen - beleértve a Jobbikot is.Megpróbáltam…..
anyad2 2011.07.17 15:46:43
A Lehet Magyarországból Palesztina fogjon csak össze az MSZP-vel. Pontosan oda valók, ahogy a szadesz is oda való volt.

"Demokraták ugyanis még Orbán leváltása érdekében sem barátkoznak antiszemitákkal, rasszistákkal, gárdistákkal, a politikai ellenfelet börtönbe vetni kívánókkal, a Nemzeti Színház igazgatóját lebuzizókkal."

A demokraták alatt ugye azokat érted, akik 1989-ben ávósból és vörösbolsiból hirtelen varázsütésre demokraták és függetlenek (és szabadok) lettek? Antiszemita pedig ugye attól lesz valaki, hogy szerinted az. Öregem ez egy bíróságon aztán megállná a helyét. :)
A "gárdistákkal" most épp mi a bajod? Félsz tőlük? :) Rettegsz mikor homokzsákot cipelnek árvíz idején?
Alföldit lebuzizni természetesen nem helyénvaló. Aki azt állítja, hogy Alföldi buzi, az vak. Alföldi igazán férfias és minden nőt meghág a környezetében. Eszébe sem jutna férfiakkal köszörülni. Ja és őt buzinak nevezni antiszemitizmus és félfasizmus. :)

"a politikai ellenfelet börtönbe vetni kívánókkal"

Ugyan már! Hogy kívánhatunk olajmaffiózókat rács mögé juttatni? Ez nem helyes. A nemzeti vagyonunk külföldi kézre juttatóinak pedig rosszat kívánni nem szabad! Csupán vagyonunk 90%-t herdálták el adósságrendezés címén. Az eredmény csak annyi, hogy az 1990-es 20 mrd. dollárnyi adósságból 200mrd dollárnyi lett és közben semmink sem maradt. Hogy lehet felelősségről beszélni 2011-ben? Nem értem.

Ami az egészben a legjobb, hogy 2011-ben már a következő hírt olvasom az (zs)index.en:

"Hét független jelölt verseng a jobbikos Juhász Oszkárral. Az győz, akire a cigányok szavaznak."

Hát én szeretném, ha mindenhol az győzne, akire a cigányok szavaznak. Az olyan jó lenne!
anyad2 2011.07.17 17:02:57
@midnight coder: "Elég érdekes álláspont Gréczy elvtárs blogját FIDESZ demokráciával vádolni :-D "

Valójában kitiltások, komment-cenzúra a szadesz-lmp-maszop vonalon (lásd Trotyka W. vagy a fenti "blog") fordulnak gyakrabban elő. Még a kurucon sem cenzúrázzák a mindenkibe belekötő LMPs futóbolondokat, csak akkor, ha nem tudnak olvashatóan írni. :)