Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeCCeg

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabba érdekes dologra lett figyelmes a Szent Jupát étteremben: míg a magyarok automatikusan fizetik a 10%-ék szervízdíjat, a külföldiekre ez nem vonatkozik. Múlt héten az egykori Moszkva térnél ettünk a Szent Jupát étteremben. Az étlapot szemlélve azonban egy furcsa dologra…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
You Know What Bullshit?   Tudni akarjátok mi baromság? Nerd barátunk elmondja. Alex Burton pedig feliratozta. A Nostalgia Critic mellé egy kis idegesség is belefér. Jó szórakozást.   ..
Üdv!   2videó is készült; Inso:   Petra:     ..
KeCCeg 2011.01.28 09:13:27
jópofa videók. :)

@Dapanyó: a zene eredetije Röyksopp - What else is there
ez meg ami a videó alatt szól, ha jól sikerült kiszűrnöm akkor Trentemoller remix.

www.youtube.com/watch?v=u3njX4nSO5U&feature=related
Christmas Special 2010   Üdv. Elkészült a legújabb videó is. Igazat megvallva már pár napja kész van, csak gondolkoztam, hogy előbb a Christmas Carol 2-t kellett volna megcsinálnom, de volt olyan nap a héten hogy 19-re értem haza, és mivel nem lett kész a Carol 2 ezért felraktam…..
ROFL-net A nap weboldala 2010.09.26 06:00:00
Figyelem! Fárasztó lesz!..
KeCCeg 2010.10.02 19:22:38
www.computerpowertest.com/

Akkor már ezt se hagyjuk ki. :)
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
KeCCeg 2010.08.13 15:13:37
@atvi.hu: Megelőztél! :) Ugyanezt a videot találtam meg a c64-esre rákeresve! Már a címnél gyanús volt, hogy milyen lesz a most bemutatott játék.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
KeCCeg 2010.07.10 20:39:31
@égafater: a többesszám téves, egy tagról van szó :)
AVGN és NC rajongói oldal Videók 2010.05.06 10:30:00
Videók     Magyar felirattal Eredeti angol  Tiger Games Tiger Games Bill Teds Excellent Adwentures Bill Teds Excellent Adwentures Toxic Crusaders Toxic Crusaders Ikari…..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
KeCCeg 2010.02.12 10:03:36
A Bad Pussy mindaz, amit elvárnék egy játéktól: van benne macska (alap :-D), műfaját tekintve az egyik kedvencem, különbségkereső, ráadásul újrajátszható, a történet humoros (és nem kicsit morbid), de ami a legfontosabb, ezt bizony hazánk fiai készítették. Ha nem tévedek,…..
Aki még mindig nem adta el alvó rokonai használhatóbb szerveit, az most elverhet egy nagyobb összeget teljesen értelmetlenül. Péter a Pixmaniánál találta a halandók számára feketének látszó, de igazából piros, ezért méregdrága Nokia telefont...
Volt már öt és hat is, de tulajdonképpen a remek időtöltéshez négy különbség is elég. Gyönyörű képek, zenének annyira nem is nevezhető akkordok a háttérben, és persze az eltérések. Meg jó ötletek arra nézve, hogyan lehet ezt az amúgy statikus műfajt dinamikussá tenni.…..