Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szellszi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Paperboy 2011.11.11 08:30:00
A Heti retro egyik nem titkolt célja tisztázni, hogy nagy klasszikus játékok milyen elsődleges platformra készültek. A spectrumos/C64-es klasszikusok ugyanis sokszor nem spectrumosak/ C64-esek, hanem csak jól sikerült konverziók. Az Elite például BBC Micróra készült, a Commando és a…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
Szellszi 2011.08.25 14:33:14
@/tno+DA=: Sikeres ember nem lehetek, tudom, de a Helsinki-Budapest utat már több ízben megjártam ráadásul a MALÉV-vel! És soha semmi bajom nem volt velük. Jó, egyszer elfogyott a sonkás szendvics mire odaért hozzánk a stewardes, dehát kellett nekünk későn chek-inelni :)
A világ egyik leggyakrabban látogatott turistalátványossága a stockholmi Vasa Múzeum, melynek főszereplője egy 17. századi csatahajó. A svéd haditengerészet zászlóshajójának szánt Vasa (a svéd uralkodói dinasztiáról kapta nevét) a lengyelekkel szembeni erődemonstráció gyanánt épült, a Balti-tengeri…..
Az idei Quakecon legviccesebb sztorija az új Elder Scrolls-játék, a Skyrim demója alatt történt (a Bethesda anyacége az id Software gazdája is, ezért van helye a játéknak a kvékerek buliján). Az előzmények: a játékrajongó Chaz a tavalyi Quakeconon kérte meg a szintén…..
IDDQD Nyolc biten jön a tél 2011.08.05 08:38:05
Avagy trónok retróharca, George RR Martin klasszikus Final Fantasy-stílusban, természetesen súlyos spoilerekkel az első könyvből (vagy ízlés szerint a sorozat első évadából).   ..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Szellszi 2011.07.05 18:24:15
@Z o z ó: Nem tudom, hogy valaki jó helyről olvassa-e a dolgokat, de én a biztonság kedvéért, amikor kijött a TC-s cikk, akkor elküldtem a parlamenti képviselőmnek. Ő meg az illetékes szakállamtitkárságnak.
Én nem bíztam a véletlenre :)
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Szellszi 2011.05.17 15:45:35
És természetesen rettentő haraggal, ahogy azokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek. A Gaming with the Stars sorozatban Samuel L. Jackson multizik a Call of Duty Black Opsszal, ez talán az eddigi legviccesebb epizód, de érdemes lecsekkolni az eddigieket is:…..
Szellszi 2011.05.13 14:02:05
@ügyfélszolgálatos:
Szerintem Ők is felvételről nyomják :D
IDDQD Halló, itt Gordon 2011.04.26 09:00:00
Oldie but goldie rovatunk jelentkezik, ezt akkor szoktuk mondani, ha olyan vicces hírre, videóra, akármire bukkanunk, ami ugyan régi, de vérezne a szívünk, ha nem posztolhatnánk ki. Most épp két, egyenként jó három éves gyöngyszemet vetett elém a YouTube, amikben a Coast to Coast AM…..
IDDQD A halál ezer arca 2011.03.26 09:17:00
A nap videója a BoingBoingtól érkezett, csodás gameover-animációgyűjtemény, mellbevágó 8-bites prüntyögős Mad World-feldolgozással aláfestve (ez szólt anno a Gears of War trailere alatt is).   ..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Szellszi 2011.02.15 08:42:41
A nap videóját már megint a Bulletstorm marketingesei hozták, és ezúttal még a múltkori Halo-paródiára is rávernek pár kört a Call of Duty kifigurázásával. Nem is akarok egy poént se lelőni belőle (boring! boring! boring!), ha bejön a cucc, irány a hivatalos oldal, ahonnan a…..
IDDQD Mario a petricsészében 2009.12.19 09:12:00
Japánokról szól a hír, és ebből máris tudható, hogy valami rettenetes állatságról lesz szó. Az IGEM 2009, teljes nevén International Genetically Engineered Machine Competition verseny indulói közé fogunk betekinteni, ez egy olyan turományos versengés, ahol különféle,…..