Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddance

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
ddance 2010.12.22 16:35:45
@kekeckecc: "a kurucinfóval nem az a baj, tetszik tudni, hogy milyen a stílusa, nem az, hogy milyen tényeket közöl, hanem az, hogy uszít (Btk. 269. §),"

Igen, tudjuk, mit jelent az uszítás. Az, ha le merik írni: már megint cigányok gyilkoltak. Ez uszítás. Mint ahogy a cigánybűnözés kifejezés használata is törvénysértő, uszító és megbélyegző. És hát nem is létezik, mint tudjuk.

A Kurucot tehát be kell tiltani, mert uszít. Éljen az Index, ahol nem írják meg az elkövetők származását, sőt, a legtöbb bűnügyi esetet, amit cigók követnek el, nemes egyszerűséggel elhallgatnak. Persze ha cigány a sértett egy esetben, az ügy címlapra kerül nagy TASZ-os és libsi felháborodás közepette.
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
Hiába vártad mégsem vetíti nálatok a közeli mozi a Fűrész 3D-t? Ennek egyik oka az lehet, hogy pár napja a tisztelt Korhatár Bizottság úgy döntött, hogy az V-ös kategóriába sorolja a horror franchise utolsó részét (ide kattintva olvasható el a besorolási szempontrendszer). A…..
Varánusz The Big Plakátkiller 2010.09.26 21:53:39
Őrizetbe vette a rendőrség Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármester jelöltjét, amiért levágott egy Káli Sándor (MSZP) plakátot -így a hír.Szegedi a helyi szocialisták plakátolási szokásait nehezményezte, szerinte több esetben letakarták a saját ragasztmányaikkal a…..
ddance 2010.09.26 22:34:17
Miről beszéltek?

Itt a kép leszerelésről, nézzétek csak jól meg:
kuruc.info/r/52/66818/

Látható, hogy a szoci plakát alatt ott van a jobbikos plakát (felül és alul is látszik). Magyarán Szegedi Márton nem csak úgy nekiállt szoci plakátokat tépkedni, hanem épségben leszedte Káli plakátját, mivel a szocik törvénysértő módon úgy helyezték el az oszlopon, hogy pont eltakarja az egész jobbikos plakátot. És ez pofátlanság.
a Tisztelt Ház Cenzor néni 2010.09.18 20:43:00
Újra gyomrozzák az ülésteremben LendvaitÉs amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak! Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe…..
 Az egyik széljobb szubkultúrához tartozó ismerősöm hívta fel arra a figyelmem, hogy Toroczkai azt hirdeti magáról: együtt harcolt az Erzsébet hídon Budaházyval - miközben ott se volt. Valóban, Toroczkai a magyarázkodó levelében, ahol hosszan kifejti, hogy…..
Borsodban kampányolva nem lehet mellényúlni egy jóízű cigányozással. Százból százszor üzembiztosan hozza a hangoskodást, a bátrak vállon veregetését. Nem csoda. Aki Miskolcon egyszer is életében utazott a tizenhatos buszon a bányáig, a hatoson a kolóniáig, aki egyszer…..
     A szépemlékű, manapság ritkán emlegetett négyigenes népszavazás óta gyakorlatilag minden kampányban részt vettem. Igaz, az utóbbi nyolc-tíz évben, a koromra és a mozgalmi múltamra való hivatkozással csak egy-egy délutánra megyek ki kampányolni, cédulát…..
ddance 2010.08.31 18:47:47
@zero: Értem én, hogy te vagy a faszagyerek, aki megmondja, hogy ez nem is sok. De gyűjtöttél életedben kopogtatót? Beszéltél bárkivel, aki nem fideszes, és gyűjtött?

Na ők majd elmondják, hogy mekkora szopás és mennyire nehéz. Úgyhogy hülyeségeket ne mondj, hogy de hát x ezerből x ezret nem nagy szám összeszedni...

De, kurva nehéz. Csak aki nem volt benne, az nem tudja, kívülről nem látszik. Az emberek jó része nincs otthon. Mondjuk a fele. Aki otthon van, annak a 40%-a nem adja senkinek. Aki meg odaadja, annak az 50-60%-a a Fidesznek. A többin osztozik három párt.
Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentkező. Egy szóval sem…..
ddance 2010.08.29 21:35:47
@mityu: "Figyu, nem akarom az LMP-t mosdatni, de nem lehet, hogy a 150 Ft egyszerűen csak a kopogtatócédula-gyűjtó "munkadíja", honoráriuma volt? "

Hallgasd már meg a hangfelvételt. Egyértelmű a szöveg, azt mondja, hogy a cédulák darabjáért ad 150 forintot... Ezért pedig bűncselekmény pénzt adni. Pláne, hogy más pártnak adták, csak a párt nevét sokszor utólag írják rá, mert a választópolgár lusta, nem tudja a jelölt nevét stb. EZ egyébként nagy hiba, senki ne adja oda kitöltetlenül!
ddance 2010.08.29 21:41:09
@Themisz: Jaj, ne nézz már hülyének senkit.

"EZÉRT tudok adni darabjáért 150 forintot"

Darabjáért. Érted? Nem órabér :) Istenem, hogy nem sül le azoknak a pofájáról a bőr, akik ezt úgy magyarázzák, hogy jó, de ha 600 forintos az órabér és 1 óra alatt 4 cédulát gyűjt, akkor mondhatjuk úgy is, hogy 150 forintot ad darabjáért :DDD

Nem, nem mondhatjuk, ne nézzetek már madárnak baszkikáim! Az LMP csalt és csúnyán lebukott, nem manipulált a felvétel, ez egyértelmű. Nem lesz m,ás a politika. Legalábbis az LMP-vel nem!
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
ddance 2010.08.28 18:49:05
@Valaki1: Igen, most csak a bűnözők, gyilkosok, holnap már a szemüvegesek és a szeplősök, ezek a gonosznáci jobbikosok minden szemüveges haláltáborba akarnak vinni :D

Nem unjátok meg?

Bazzeg, költözz már le Miskolcra, aztán élj te a cigánybűnözők között. Azokról van szó, akik szarnak a törvényekre, számtalanszor voltak mrá börtönben, de továbbra is lopnak, rabolnak, ütnek, gyilkolnak. Röhej, hogy ezeket véditek... Nyilván a Rózsadombról, mert igazi cigányt ti nemigen láttatok, max a győzike sóban.
Szemtanú ismerősömtől azt a hírt kaptam, hogy ma délután a IX. kerületi Napfény utcai SPAR előtt összeverekedett a Jobbik és a Gegesy Ferenc polgármesterségéért kampányoló Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület szórólapozó aktivistája. Állítólag a Lokálpatrióta…..
Szeretne kezet rázni Mogács Dániellel? Szeretné, ha Kovács Gergely rámosolyogna önre? Szeretné, ha Victora Zsolt megsimogatná gyermekét és kutyáját? Szeretne találkozni neves külföldi vendégekkel, akik nekünk kampányolnak? Vagy egyszerűen csak szeretne egy boldog országban…..
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
Ezennel közöljük a program részletes dokumentációját. Nagyobb (na jó, ugyanakkora, de nem kell nézni az animgifet) méretben itt látható. Azt hiszem. ez lesz az idei választási kampány legigényesebb kampánykiadványa, na de tényleg. És egy csomó gyerekszavazót is szerzünk.…..
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
  Kiss Róbert a Gárda eddigi parancsnoka a nyilvánosságra került botrányvideója után lemondani kényszerült. A videóról és a lemondásról szóló vita erősen megosztotta a széljobbereket: míg a kuruc.info röhögött a markába, addig sokan zsidó konspirációt láttak a…..
ddance 2010.08.17 23:28:48
@phaidros: "és ha pajeszos zsidóként mész szembe 5 gárdistával, akkor sincs félnivalód?" Egyébként visszatérve erre: ezt leszarom. Mondj egy esetet, amikor pajeszos zsidót nagyon csúnyán megvertek, súlyos sérüléseket szenvedett. Nem gárdisták, bárki itthon. Én nem tudok.

Viszont heti, már-már napi rendszerességgel gyilkolják és verik agyba-főbe a magyarokat a cigányok. És itt az ország lakóiról van szó, nem néhány kaftános zsidóról, hanem több millió magyar emberről.
ddance 2010.08.18 09:19:15
@sensei: "mert a rendőrök fele annyi embert sem vernek agyon, mint a bakancscsattogtató félművelt Gárdisták"

Haha. Egyelőre gárdisták senkit nem vertek agyon, sőt, még meg sem vertek. A rendőrök pedig számtalanszor bántalmaztak ártatlan embereket, hurcoltak bíróság elé - ld. a szupernagyi esetét. Úgyhogy egész egyszerűen fapofával állítasz hazugságokat.
ddance 2010.08.18 09:20:54
@ddance: Ja, és a gárdisták félműveltek, a rendőrök pedig hihetetlen intelligensek, ugye? :)

Igen, a cigánykérdés jelentős: az emberek 90%-a szerint van cigánybűnözés, a Jobbik pedig a keleti megyékben 30-40 százalékokat ért el. És ez csak fokozódni fog, ha nem csinálnak vmit sürgősen a cigányokkal.
A kopogtatócédulákat mától postázzák, szóval hivatalosan is elkezdődött az önkormányzati választások kampánya. Ennek kapcsán arra gondoltam, hogy végigveszem a főpolgármester-jelölteket: kire miért érdemes, és miért nem érdemes szavazni? A versenyzők szerepe elég…..
ddance 2010.08.16 20:33:29
@Fedor: "Ungár a jobbikos jelölttel ellentétben demokratikus párt jelöltje"

Haha, hagyjuk már ezt a nevetséges dolgot, hogy ti mondjátok meg, hogy ki demokratikus és ki nem... Demokratikus választáson egymillió ember szavazott a Jobbikra, az SZDSZ meg megsemmisült. Mindkettő demokratikus volt, ha tetszik, ha nem.

A liberalizmus olyan mérhetetlen károkat okozott hazánkban, hogy az elmondhatatlan. Elég a cigánykérdést említeni: a cigányok pátyolgatását, agyonsegélyezését, hogy nem büntetjük a cigánybűnözőket - ezt mind-mind nektek "köszönhetjük"...
ddance 2010.08.16 21:51:08
@Obszerváló: "A nyilas banda olyan mérhetetlen károkat okozott hazánkban, hogy az elmondhatatlan. Elég a világháborús pusztítást, honfitársaink százezreinek lemészárlását, az "utolsó csatlós" bélyeget, a szovjet megszállást, és az ideiglenes hazánkban tartózkodást említenem - ezt mind-mind nektek "köszönhetjük"..."

Mi a faszt képzelsz, hogy itt lenyilasozol, köcsög? Egyszer kerülnél a kezem közé a kórházban, kicsit elgondolkoznál a stíluson, paraszt.
ddance 2010.08.16 22:33:42
@Lófasz Hadnagy: Haha, még te kifogásolod a stílust meg a köcsög szó használatát? Te, Lófasz Hadnagy névvel? :)))

Úgy látszik csak nekem nem szabad csúnya szavakat használni.
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
ddance 2010.07.30 23:23:13
@flugi_: Nem viccként van beállítva a dolog, hanem valós eseményként, ezért hazugság és súlyos felelőtlenség ilyen cikket Index címlapra rakni. De hát a Zsindex csak magát minősíti ezzel.
ddance 2010.07.31 00:03:19
@brazileiro: Ki mondta, hogy hülye vagy? Az a hülye, aki beveszi, hogy ez valódi, miközben ez az egész kamu.

Az viszont nem kamu, hogy a zsidók felvásárolják MO-t. Komoly beruházásokat csinálnak, ezt mindenki tudja, hogy nyomulnak, mindezt pedig nem tisztességesen. Aki az ingatlanpiacon mozog, az tudja, hogy mindez nem összeesküvés elmélet.

Meg Sukoró és a Peresz-beszéd is alátámasztja.
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
ddance 2010.07.28 23:56:30
@Ábrahám fia majdnem égett: Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ki is leplezett le több választási csalást nem is olyan régen Ferencvárosban? Hát bizony, Novák Előd volt és nem a többi párt. Pedig ugyanúgy ott lett volna a lehetőség előttük.

És melyik párt kérésére nehezítették meg a kopogtatók hamisítását? Hát bizony a Jobbiknak köszönhető, hogy már ott van a perforáció például, aminek köszönhetően nem lehet fénymásolni többé... 20 évet kellett várni erre a nevetséges módosításra, de az egyik párt sem foglalkozott vele, csak a Jobbik. És ennek köszönhető, hogy az SZDSz, MDF nem tudott elegendő helyen indulni és kihullottak. Például.
ddance 2010.07.28 23:58:53
@Kedves Nard: Jaj, ez a kirekesztés szöveg már unalmas. Légyszíves legyél akkor befogadó, járasd a gyerekedet cigányok közé egy borsodi iskolába. Mert hogy az LMP-től azt halljuk, amit az SZDSZ-től, hogy a szegregáció csúnya dolog, az a jó, ha vegyesen vannak az osztályok. Csak érdekes módon nem az ő gyerekeik járnak ilyen sulikba, ahol cigányok terrorizálják a többieket és lehetetlenítik el az oktatást.