Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igaz vagy nem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
igaz vagy nem 2009.12.21 20:58:46
@aLEXan: Attól függ a futárcégtől milyen szolgáltatást rendeltek. A szálítások háztól-házig szólnak. Tehát a címen aki ajtót nyit átveheti...és ezt igazolják is mert bizony 800.000-ért valszeg ha eltűnik, feljelentést is tesznek és kiderül, hogy bizony nagymama írta alá nem lehet letagadni. Mellesleg azzal értek egyet, hogy nagymama ne nyisson ajtót senkinek és ne engedjen be senkit.
A Homárerő Ivett esetében is működésbe lépett. Egy héttel a DHL-es pökhendi futárról szóló poszt után már meg is oldódott a probléma, a kanapé végül az utca helyett a lakásba került, ráadásul ki is csomagolták a kedves futárfiúk.Megoldódott a kanapé-problémám… A…..
igaz vagy nem 2009.12.21 20:42:45
@..:: Gabesz ::..: Költöztető cégnél egy ilyen szituban pampoghatnátok, de egy dolgot azért ne felejtsetek el a szállítót szidjátok, hiszen az áruház felé azt vállalta, hogy az egy ember által kiszállítható csomagokat kiszállítja. Olyanért pampogtok ami közel sem áll a szolgáltatásához....nyílván plusz költségért megcsinálta, hogy ne rontsátok le a nevét mert alázzátok, bár teljesen jogtalanul. Örülj, hogy nem kellett teher taxit hívnod egy multinál ha jóérzésű embert találsz kihasználhatod! Mindegyikben működik, ezért utálhatjátok a multikat!!
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
igaz vagy nem 2009.12.20 19:25:48
hitelkarosultak · hitelkarosultak.blog.hu/ 2009.12.19. 13:10:09 agyalás és pocskondiázás helyett az energiádat abba fektetnéd, hogy megkeresd a csomagot lehet, hogy jobban járnál csak a telefont kéne felemelni :-) de amint látom neked jól megy a tanult gyámoltalanság.....
igaz vagy nem 2009.12.20 19:27:28
apuc · www.flickr.com/photos/raczkevi/ 2009.12.19. 10:09:09 nem az igaz történetedre gondoltam, hanem az alap sztorira, hiszen azt tudom, hogy amit leírtál igaz!! és azt is, hogy oly nagy az igazságérzeted, hisz jobban ismerlek mint gondolod ;-)
igaz vagy nem 2009.12.20 19:28:39
@Warnika: annyira az expressre akarod kenni, gázos a történetben a Vecsés mi? Nyílván a Forwardingnál dolgozol?!