Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serci

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint egy játékadaptáció, aminek az eredetijével egyetlen másodpercet sem töltöttem el. Hogy ez előny vagy hátrány, arról vitatkozhatnánk. Előny lehet azért, mert így elfogulatlanul, kizárólag filmes szemszögből vehetem górcső alá a produkciót, de hátrány lehet azért, mert a játékra tett…..
Jó Étvágyat! Végre pacalt, jó pacalt, nagyon jó pacalt sikerült ebédelni a minap Kalocsán! Azon a környéken volt fuvar, és Jégkorongos Ati adta a tippet, miszerint a környék legjobb pacallelőhelye a Nyárfa. Nem bonyolult, meg fogom könnyen találni a főút mellett a vendéglőt.…..
Indulóban a szezon, ideje összegyűjteni, hogy idén mi mindent érdemes végigkóstolni a Balatonnál, vannak ígéretes új helyek is! András büfé, BalatonszemesMeglepőnek tűnhet egy szimpla, útmenti büfé a toplistában, pedig aki egyszer megkóstoltan Andrásnál a csontos rántott…..
fastfood Perkelt 2011.07.27 22:10:00
Pörköltöt mindenki tud főzni. Abba most inkább nem mennék bele hogy pörkölt, paprikás, vagy mi. Én ennek főzöm ezt egy ideje, többé-kevésbé ugyanúgy, meg otthon is pörkölt volt, paprikásnak csak a csirke. Még tavaly kaptam henteséktől egy tippet mikor bográcsozni meg…..
2011-ben csak egy sörfőzdét alapítottak – a Csobánkait. 2012-ben csak kocsmákat nyitottak. 2013-ra több főzdenyitás is várható. Az elmúlt hónapokban Kiss Tamás főzdéje, a kiskunhalasi Hopfanatic és Olaszé, a rákosszentmihályi Legenda futott versenyt a hivatali útvesztőkben az…..
[update a maradék magyaros újrhasznosításáról legalul]Gyakran használom életmentésre az egyik kedvenc húsmentes ételemet, a híres mérges, azaz arrabbiata tésztát. Leginkább pennével autentikus, de én jobban szeretem spagettivel vagy, ahogy ebben az esetben is, tagliatellével,…..
malackaraj Elköltöztünk 2012.04.01 07:00:00
Malackaraj felnőtt.Elértük azt, amiért született a Malackaraj, nem csak formájában, de a megjelentetett tartalom mennyiségében, és kidolgozottságában is megközelítjük az elvárásaimat, végre lehetőségünk van nem csak bevállalósságban, és ötletekkel, hanem alaposságban és…..
serci 2012.04.01 08:45:46
Az ötödik íz A hamburger adja 2011.08.06 19:43:00
Van ez a hamburger-adó nevű dolog, ami egyfelől igen jó dolog, másrészt teljesen idióta a neve. Persze, értem én, hogy a McDonald's-os, fél óráig szavatos zsemlében elhelyezett gyanús húspogácsa és az ízfokozott szószokkal leöntött, szottyasztott zöldség megérdemli a magasabb…..
serci 2011.09.05 07:45:46
@Attilajukkaja: A zeller nagyon megy a paradicsomléhez! Pláne egy kevés vodkával!
serci 2011.09.07 12:32:42
@Attilajukkaja: Én is szeretem a vodka-martinit,persze rázva-nem keverve:) Szombaton ittam egyet,de pocsék volt,meg kellett innom rá egy long island ice tea-t hogy elvegye az ízét:)
serci 2011.09.08 23:20:23
@Attilajukkaja: mmmmmmmmmm ouzo jéggel,ahogy lassan elolvad,és opálossá válik.......
Volt már szó Berardo-ról, akitől ellestem, hogy hogyan csinálják az olaszok a rizottót. Jártam náluk ősszel. A srác különben Vicenza városában csak azért nem tölt be dinasztikus alapon dózsei címet, mert ott egyrészt nincs és nem is igen volt olyan, másrészt mert az…..
serci 2011.09.03 09:20:17
@Attilajukkaja: Köszi az info-t vannak arra rokonaim,de sajnos nem tudok elmenni. Ha jó halászlét akarsz menj le Bajára a halászléfesztiválra,2000 bográcsból biztos lesz jóféle :)A pacalt a Mama nem nagyon szereti,ritka ünnep,ha főzhetek,nálam sem a megunásról szól! Én hús nélkül nem tudnám elképzelni az életemet!
serci 2011.09.05 07:42:46
@Attilajukkaja: A Feleségem.Megeszi a pacalt,de csak ritkán,míg én akár naponta is! Ma sajttal töltött rántott gomba lesz,husi nélkül-ennyi diéta elég nekem:)A diabetesz kettes típusú,cukormentes étrenddel kordában lehet tartani,De van nyírfacukor,ami remekül helyettesíti a normál cukrot,azt használunk ha kell.
serci 2011.09.07 12:41:18
@Attilajukkaja: Középsulis koromban volt két hajósi osztálytársam,saját pincével,minden hónapban volt pincebuli főzéssel egybekötve(aztán ivással).Ott csináltunk pörköltöket,abból az egyik,ami pacal,marhalábszár,marhapofa alapanyagból készült. De csináltunk pacal,plusz vaddisznócomb variációt is.
Az ötödik íz Személyi muszaka 2011.08.16 09:00:00
Sára muszakát kívánt a minap. Illetve azt gondolta, hogy muszakát kíván, mivel otthon azt hívták muszakának, amit kívánt. No persze muszaka van egypúpú, van kétpúpú, sőt, több, ebből képezze ki magát, aki a Wikipédiával a párnája alatt hál, mindenesetre jelen vézna…..
A Duna mellett nőttem fel, gyerekkoromban (is) sok halat ettünk, rácponty mégsem került soha az asztalra. Szüleim úgy tartották: ha hal akkor halpaprikás - vagyis bajai halászlé.Hetente legalább egyszer halat főztünk, apám ugyan sok pontyot fogott, de így is rendszeres…..
A The Cleveland Show egy amerikai rajzfilmsorozat, ami az amerikai Virginia államban a kitalált Stoolbend városában játszódik. A FOX televíziócsatorna kezdte sugározni 2009. szeptember 27-én. Magyarországon 2010. július 6. óta vetíti a magyar Comedy Central. A The Cleveland Show a…..