Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubber

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap vezető nemzetközi híre, hogy napokon belül hazatérhet az öt éve elrabolt izraeli kiskatona, Gilad Shalit. Izrael és a Hamasz megállapodott a cseréről, ennek értelmében több száz palesztin foglyot engednek szabadon az izraeli hatóságok a 25 éves zsidó fiúért cserébe.…..
Úgy látszik a szimfonikus előadás varázsa nem csak Stinget érintette meg. Idén George Michael is olyan turnéra indul Európában, amin nagyzenekari kísérettel adja elő legnagyobb saját slágerei mellett kedvenc előadóinak pár dalát is. A körút szeptember 19-én Budapestet is…..
lorien Bőrös malackaraj-sült 2008.04.30 13:53:00
Elmúlt hétvégi ötleteim a kecsege sütésére korlátozódtak, ott el is lőttem az összes puskaporom. Ám vasárnap is enni kell valamit. Ez az egy dolog hajtott csak előre, még asszony pajtásnak sem volt határozott elképzelése a menüvel kapcsolatban. Csak annyi, hogy a…..
Az egri borászok gyakorlatilag egyöntetűen 8 pontosnak értékelik az idei évet, azaz a nagyon jó és az eszményi határára helyezik. Ezek szerint az utóbbi tíz évben először hármas nyerőszéria elé nézünk. 2007 viszont úgy tűnik, Egerben nem volt annyira ígéretes, mint több…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
Az alábbi szöveget a divízió 1-es világbajnokság előtt is közreadhattuk volna, de csak utólag jutott eszünkbe, hogy megcsináljuk. Különben sem biztos, hogy minden olvasó képes hipphopp azonosítani a hősöket, a riporterekről nem is beszélve, ezért is segítünk. Fény- és…..
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
comment:com Őszi USA premierek 2007.09.03 10:29:00
Pár kommentelőnk már tűkön ül, hogy mikor térnek vissza a sittes bratyók, és mentenek világot újra a Hősök, ellátogattunk hát a tvsquad.com-ra, és összeszedtük, hogy ki, és mikor tér vissza, illetve mikorra tervezi az öt nagy az új sorozatok beindítását. Az ugrás után…..