Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyok, aki vagyok...

0 bejegyzést írt és 1379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a mai nap ilyen mikroblogos lett, de nem baj. Néha ilyen is kell. Jönnek a gondolatok, amik ugyan közös tőről fakadnak, mégsem illeszthetők egyetlen koherens posztba. Gondolkodom, olvasok, érnek benyomások.A változatosság kedvéért a boldogságról. Nem is olyan régen…..
Az év vicce, mivel osztrák törvény szerint nem keresek eleget, a szüleim KÖTELESEK eltartani, így mindegy, hogy együtt élünk-e vagy sem vagy elmúlt 30 és van két gyerekem, az ő jövedelmüket hozzá kell adni az enyémhez, nice...Na mindegy, az ügyintéző barátságtalan volt, én…..
Néha, a masszív semmittevésen kívül tanítást is vállalok a tanszéken, ami általában demonstrálásból áll, vagyis matekot, fizikát és kémiát kell magyaráznom szegény egyetemistáknak. Ez jelentős mértékben felborítja a semmittevés folyamatát, értékes időt véve el…..
Ma olyan érzésem van, mintha nem lenne a testemben a lelkem. Minta gép lennék, nem fáj, nem idegesít, nem izgat semmi. Fura dolog, néha előfordul, a lelkem szabadságra megy.Fura, hogy nem vagyok képes Banditával face to face megbeszélni a problémákat, ha bajom van, napközben…..
Agyas szülinap 2010.10.28 10:19:01
Na ez is megvolt. Hétfőn faterommal ittunk ( előre a medve bőrömre ), kedden jöttem haza. Tegnap meg Dorkával ünnepeltünk. Mozi, vacsi, szex ahogy a nagykönyvben meg van írva, jó volt.Napközben még üzent vidéki meg az ex, aztán ennyi. Jól esett. A rokonság persze nagyon nem…..
hosszú vodka macskapisi tarcsajnap 2010.10.26 21:00:00
 aminek 40 e-mail, és egy kis flört lett a vége. "hülyegyerek egész nap állt a f*rkam, kávézni se tudtam menni* és egy brutális röhögés. miért nem lehet így kezdeni a napot? hová fejlődne?hát nem gyönyörűek ezek a csajok? nekem is tetszik ez a frizura, finoman el is…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.27 12:09:38
Hivatalos és félhivatalos indoklások szerint nem kellett félteni a fékek és ellensúlyok rendszerét attól, hogy kormányközeli bírókkal töltötték fel az Alkotmánybíróságot. Mert legyen bár Schmitt Pál a törvénykezés motorja a mindent(alá)író pennájával, az…..
Ez Gossen első törvénye. Mármint a csökkenő határhaszon elve. Az újabb és újabb (pótlólagos) jószágegység elfogyasztása csökkenő összhaszonváltozást eredményez. A fogyasztás során ugyanis valamilyen felmerült szükséglet kielégítése a cél. A fogyasztás maga az adott…..
Így telnek a dolgos hétköznapjaim, lavírozok a vizsgaelőkészületek - tegnap majdnem idegbajt kaptam, sok az anyag, rövid a határidő - és a munka között... Tudom, hogy képes vagyok rá, ez is meglesz.Viszont így egyre kevesebb az időm a hülyeségeken történő elmélkedésre... nagy…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.26 10:10:15
 ezt a videót mindenképpen küldjétek át neki előtte. ha esetleg túl tiszta lenne szegénynek a helyzet. zavarjátok vele össze. de legalább az érzékeit.vagy csak simán küldözgessük, mert jó. előtte. utána. helyette...
 elég nagy a feje.megmutattam ezt a zenét, akár távlati célnak is jó. álljon középen, táncolják körbe a jobbnál jobb pasik, mígnem aztán végre egynek, nagynehezen, ad egy icipici, kicsipici, icurka-picurka, lehetőséget. na, a zenének pont olyan kurtán van vége, mint az…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.26 10:05:38
irkafirka el vagyok 2010.10.25 12:44:00
havazva... meg magammal, meg ilyenek.A visszaszámlálás kicsit megkeveredett, mert lehet 2-3 nappal előbb kell utazni, mint számoltuk.Melóhelyen már betanítok, de semmi humorom nincs hozzá, intézném a dolgaimat, meg aludnék. (dupla annyi lóvéért, mint én :-S )Cérnáimat honap…..
Fényes nappal, amikor még én is otthon vagyok az 57négyzetméteres lakásomba meglep egy besurranó tolvaj! Úgy ám, hogy azt neked fel sem tűnik! Ülök a számító gép előtt iszogatom a kávémat, hallom hogy nyílik csendben a bejárati ajtó:-Ne lopakodj! felszólítom azt hittem a…..
 mármint másodszor. most hajnali negyed egy van és péntek. nagyon jókedvvel beletúrt az önetetőbe (akkor jobban jön a mag - az a szimpatikus fiatalember már régóta nem turkál itten) és mesélt. a felét se értettem úgyhogy megpróbálom szó szerint leírni. már hullik a tollam…..
Gondolkodtam...Először is leszögezem, ez egy én blog, még az is lehet, hogy pszichiátriai eset... Benne van minden hibám és minden esendőségem. Mert én vagyok és nem vagyok tekintettel senkire, akit épp gyűlölök vagy imádok, épp ezért ÉN blog. Lehet olvasni, lehet éles vagy…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.21 09:39:05
 (megőrült) azt mondja, az a baj, hogy ő doktor house. remek lesz, ha megbuggyan. ad-e majd nekünk tiszta vizet mindennap? a mag még kitart legalább egy hétig...  ..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.21 08:24:11
A magyar nők jobban olvasnak és számolnak, mint a férfiak - írja az origo.hu, egy OECD felmérés eredményeire hivatkozva. (Azért elég komoly ez az Adult Literacy and Lifeskills Survey: csak Magyarországon több mint 13 ezer embert kérdeztek le...)Az eredmények szerint a magyar nők…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.20 15:47:44
 ki van messze. mit mond, mit csinál. nem számít.az számít csak aki itt van, lát, érez, velem dobog a szíve. hozzám bújik. már egészen összemosódtak a színeink. nem tudom hogy milyen színű is voltam az elején...kék? zöld?..
Agyas autómentes nap 2010.10.14 15:33:00
Tegnap gyalogoltam. Mint általában egy héten egyszer. Meg békávéztam is, mert befelé úgy egyszerűbb. Mondjuk nem lakom messze a munkahelyemtől (cirka 3km) de ugye az emberi lustaság, a sporttáska edzésnapon, a laptop meg a nagybevásárlás, stb... miatt azért használom a kocsit…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.14 18:05:38
Arról, amiről mások írnak. Mert az ugye nyilvánvaló, hogy most mindenki ARRÓL ír, amit a miniszterelnök bejelentett. Akcióterv, különadók, magánynyugdíj, miegymás.Akkor most én is írjak erről?Ha azért írok erről, mert mindenki más erről ír, akkor az közgazdaságilag a…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Shopingólunk a párommal egyik héten a veszprémi plázában. Azért azt tudnotok kell, hogy a pasim egy nagyon pedáns ember és most nem túloztam! Meg még 66 szor meggondolja mire adjon ki pénzmagot! Ezt csak azért írom le, hogy legyen fogalmatok a dologról! Miért is akartam megdögleni a…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.11 17:56:02
vagyok, aki vagyok... 2010.10.12 09:58:41
@Kristopher: az attól függ. előfordulhat azért, hogy az a pénz/kártya a férfi arcában landol...
Minden, ami Közgáz Simor András 2010.10.11 10:46:00
Lett az év jegybankára.Az Emerging Markets a Euromoney Institutional Investor Plc kiadványa, a pénzügyi döntéshozók egyik legfontosabb szaklapja. Az újság évről évre közgazdászok, elemzők, bankárok véleményét összesítve dönt a világ legjobb jegybankelnökeiről. A…..
vagyok, aki vagyok... 2010.10.12 09:56:42
@kozgaztanar: igazad van a fizetés kontra közszolgálat ügyben. de ez a fajta eljárás szerintem inkorrekt (különösen ha tekintetbe vesszük a nyilvánvaló politikai ellenszenvet a felek között). az más kérdés, hogy Simor tényleg egy politikai balfék és nem egy példamutató közszolga. Kéne valami egyensúly abban a tekintetben, hogy a köz szolgálata tényleg valamiféle dicsőség legyen, ne pedig pénzkereseti forrás. Ha azonban a fizetések egy bizonyos szint alatt maradnak, akkor csak azok fogják bevállalni a köz szolgálatát, akik már megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek. ez pedig nem mindig áll egyenes arányban a szakmai hozzáértéssel és az emberi tisztességgel (és itt már tényleg nem Simorra gondolok...)
Zsé Miért olvasok sajtót?! 2010.10.11 18:28:00
Hát bizonyára én vagyok demagóg, de ez a mostani szituáció nem vall túlságosan demokratikus és jogállami megoldásra - bármennyire is jogosnak tűnik.Mert innentől kezdve annyira gumiszerűvé válhatnak a jogállam keretei, hogy az észtveszejtő. Ha tetszik, egy csomó helyzetre…..