Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wpet

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Gary Oldman elmondja 2012.01.05 18:20:00
Gary Oldman nagyszerű színész, az alábbi videóban épp az egyik közelmúltbéli, fontos szerepéről beszél: ő volt Viktor Reznov a Call of Duty: Black Opsban, illetve a Call of Duty: World at Warban (meg egyébként számos egyéb játékban is hallhattuk, mint a True…..
IDDQD Uwe Boll titka 2011.10.27 09:00:00
Ha van ember, aki nem osztja meg a játékostársadalmat, és mindenki egyöntetűen, őszintén, tiszta szívből rühelli, az Uwe Boll, alias Az Ember Aki Videojátékokból Csinál Iszonyatosan Rossz Filmeket. A legenda szerint valami trükkös német adókiskaput kihasználva, mert hogy nem kell…..
Most, hogy Észak-Afrikában kicsit foronganak a népek, meglepő dolgokat tudhatunk meg. Nekem érdekes volt látni korábban a tunéziai elnök palotáját belülről, mert ugyan alaposan szétkapták, még mindig többet mutatott, mint pár éve, mikor arra jártam (és azért is rám szóltak,…..
wpet 2011.09.02 11:47:03
@moli:

Spanyol helyett legyen inkább katalán...:)
wpet 2011.09.02 11:47:37
Filmhősök megragadása néhány színes pontban – láttunk már ilyet Star Wars- és Indiana Jones-szereplőkkel, most újabb pixel artok következnek, amelyek a Gyűrűk Ura-filmek és a Mass Effect-játékok hőseit mutatják be. A pixelartistát Matt Marblónak hívják, New Yorkban élő…..
Haverok, buli, pólók Game over 2011.06.29 13:42:00
A bazár bezár, részletek jobbra! Aki továbbra is szeretné kapni az észt, menjen a Lila Kutyák Facebookoldalra! Csá!..
IDDQD Zelda és Zelda 2011.06.16 15:34:00
Azt a sztorit nyilván mindenki ismeri, hogy Robin Williams óriási gémer, és a saját lányát is a nintendós játékhős után nevezte el Zeldának - az igazán érthetetlen az, hogy a Nintendónak csak most jutott eszébe erre reklámot építeni.   Zelda egyébként nemcsak szexi, de…..
wpet 2011.06.17 21:33:16
@Chapell:
Öööh, nem akarom elvenni a kedved az utód ilyen elnevezésétől, de nem tudom rémlik-e a Kedvencek temetője című film, abban volt ilyen nevű epizódszereplő, akitől én fostam annyira, hogy ne felejtsem el a nevét soha többé. Mondjuk a film elég odaverős, még mai szemmel is.
IDDQD Egy tetrisfüggő vallomása 2011.05.25 20:00:00
Egy nagyon jó kis riportfilmet fogott a radarunk a Tetris-világbajnok James Clewettről, aki egyébként civilben fizikus és éppen a Phd diplomája megszerzésén ügyködik. Nagyon érdekes dolgokat mond arról, hogyan néz ki az ő szintjén a játék és mit élvez benne. És persze elég…..
Részegségnek veszedelmes undokságárul Nézem a gúglit, keresgélek, közben véletlenül megakad a szemem ezen: "az iszákosok és házasságtörők védőszentje, Szent Mónika...". Ez csak valami netes badarság lehet, még nekem is felrémlik egy…..
wpet 2011.05.12 10:05:59
@Intizar:
ezt találtam:

Magyar Katolikus Lexikon > E > egyházfi

"egyházfi, kurátor: az Egyház szolgálatában álló világi személy. A gazdasági ügyek helyi intézője, aki emellett a templomi szertartásokon, istentiszteleteken is kisegít. - Részt vesz és segédkezik a tp. falain kívül végzett szteléseken, →körmeneteket szervez, gyakran ministrál, sok helyütt a pap távollétében közösségi ájtatosságokat is vezet. Hagyományos föladata a →perselyezés, gondoskodik a tp. fölszereltségéről és rendjéről. Megbízatása révén a falu legtekintélyesebb tisztségviselői közé tartozik. Prot. gyülekezetekben az ~ság a falusi társad. legmódosabb rétegeinek kezében volt. A néphagyomány, mint a valláshoz, egyh-hoz legközelebb álló tisztségek egyikét, az ~ alakját olykor termfölötti képességekkel is fölruházta."
Söntésblog Kevert 2011.03.22 20:30:00
Ez mindennek az alja. Palackozva ennél rosszabb ital szerintem nem kapható. Házilag barkácsolni persze biztos lehet valamit, de ez az aranyló-pirosló golyvás üveg még az alsó polcokon is jogosan szégyenli magát. Komponensenként is borzasztó, császárkörte likőr aranyhajó…..
Subba Mémriadó: Charlie Sheen 2011.03.02 15:00:00
Kurvanag, Clean Sheen!Ez pedig a warmingglow gyűjtése, ezek is nagyon nagyok, itt főleg az interjúiból vett idézetekkel (igen, ennyire kész van) diliztek: ..
Egy hónap hosszú idő, főleg, ha közben valami olyanról kell lemondanunk, amit nagyon szeretünk. Legalábbis ezt gondoltam, amikor január második hetében nekivágtam a nagy kalandnak: nem meghatározott időtartamú absztinenciára ítéltem magam. Az egy hónap volt a minimum, úgy…..
Az előző posztban az italozás speciális női aspektusaiból villantottunk fel párat, megmaradva a nagy általánosságok szintjén. Személyes érintettségünk hiányában - eddigi szerzőink hímneműek - ennél többre nem vállalkozhattunk, de reméltük,…..
Gondoljon bárki bármit, pökjetek le, öntsetek rám édes spumantét, vagy szavaljon nekem verset maga Ildikó, én biz' nézem a Való Világot. Saját ismeretségi körömben ezzel ugyan egyedül vagyok, hiába próbáltam meg társalgási témává tenni,  hogy…..
Nyílt titok, hogy mielőtt elkezdtem rontani itt a levegőt, volt egy saját, én-alkoholista naplóm is, a Boci, az óriás. Két éve, Karácsony előtt kezdtem azt, és most év végén tisztelettel felszámolom, hogy iszákos írói vénámat a Látens blogon öntsem ki ezentúl. A…..
Sokat beszéltünk itt kulturált ivásről és a borkultúráról. Itthon is bimbózgat valami egy ideje, becsüljük meg, legyünk büszkék az évszázados hagyományainkra. Új sorozatunkban viszont olyan borivásban jártas vidékekre kalandozunk, ahol ezt a sportot a történelem kezdete…..
 Van itthon egy állvány jó bor, vagy négyféle sör és valami pálinka is. Nézegetem így késő este, hogy melyik legyen, aztán töltök egy pohár tejet, és lefekszem. Húbazze, mi a fasz van?! Talán mission is complete? Na jó, nem, de azt kijelenthetjük, hogy a hiúság - a…..
wpet 2010.12.02 12:18:38
@jamesz:

A pálinkád remek lehet, igazából az lett volna az érdekes, ha négy felestől nem fosol! :)
wpet 2010.12.03 17:39:08
@kukibéb:

éjjeli komoly veteránnak számít, keine pánik.
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Nem úszhatjuk meg, be kell számolnunk arról az emberről (?), akinek orvosai azt állítják, szakmájuk szabályai szerint semmi nem indokolja, hogy az illető életben legyen. Ő ugye Ozzy Osbourne, 62 éves, és világ életében vedelt, mint a gödény, biztos, ami biztos alapon…..
wpet 2010.11.23 11:27:34
@hillaby:

Kész vagy :)
Nálam van az ittasságnak egy olyan foka, amikor mindenre tudok valamilyen dalszöveggel reagálni, bár nem mindig dalban adom elő.
Sok-sok éve volt egy oldal valahol a neten, hogy "kétsorosok" (vagy valami ilyesmi, talán freewebes), ahhoz nem volt közöd?
wpet 2010.11.23 13:10:17
@lilakutyak:

:)
Volt ott egy olyan, hogy

Műszaki hiba az Állatkertben

Hibáztak a szakik máma
Megcsappant a makik száma.
Nyilván mindenki ismer a környezetében olyanokat, akikben a nap bármely tetszőlegesen kiragadott pillanatában van valamennyi szesz, legyen kora reggel vagy késő délután. A szememben ez a fajta alkesz nagyobb rejtély, mint az absztinensek (ugye, abban nincs…..
wpet 2010.11.19 15:52:40
@wendytesztaburger:

Alapvetően igazad van a hsz-ban, de hidd el, hogy a napi 1-1,5 liter rövid nem megihatatlan mennyiség.
Ha szétnézel a posztokban(Hires alkoholisták sorozat), vagy máshol, találsz ilyeneket, pl. Dennis Hopper.
Az előző posztom kapcsán felmerült többekben és bennem is pár - főleg életrajzi - kérdés Muszorgszkijjal kapcsolatban, amiket most igyekszek megválaszolni internetes források (és nem a magyar nyelvű Wikipédia) alapján. 1. Akkor most gazdag volt vagy szegény? Viszonylag vagyonos…..
wpet 2010.11.19 10:57:11
@lilakutyak:

Is-is. Ha megvan a részegen gyakorlási rutin, akkor a játék is menni fog, akkor már bármi megy, nagyobb rontás nélkül, de ez persze alkati kérdés is. Apropó, éjjeli kollégától kérdem, hogy szükség lehet-e Keith Richards portréra, mert akkor megírom.
A részegen zenélésről, de méginkább az ebben létezésről egy ikon, Shane McGowan tudna mesélni.
Elég, ha gugliba beírod, tolja a fényképeket magától...(vagy Őz Zsolt a Vidámparkból)
wpet 2010.11.19 11:30:55
@lilakutyak:

Szégyellem, de nem olvastam. (a "Rákenroll" című könyv?)
Őzzel több interjút olvastam/láttam az elmúlt években, a Mancs-ban, neten, itt-ott.
Kocsmablog Ibolya Espresso 2010.11.17 17:20:00
Helyszín: 1053 Bp., Ferenciek tere 5. Látogatás: 2010. október 13. 18:00-21:50 > Zsír új minden eleme, egy feltuningolt Bambi, az 1968-as ízlésnek megfelelően...
wpet 2010.11.18 08:30:15
@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Van egy pár kocsma arrafelé, a leírásod alapján lehet akár a pár éve még "Kalifornia"-ként futó hely. Zsebkendőnyi alapterületű krimó, de én már úgy ismertem meg, hogy volt galéria is.
wpet 2010.11.18 10:20:00
@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Ja, az akkori nevét sajnos nem tudom. Fiatalodott a hely, elég sok gimnazista-egyetemista jár oda, én tipikus, lepattant öreg alkeszt nem láttam, ott, persze lehet, hogy ők inkább délelőtt vannak.