Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serra

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Ha nem is törölték teljesen, de eltüntették az archívumból a Hír TV ellenzéki korszakának híreit - tudta meg az Index. A Hír TV három éves kilengés után került vissza kormányközeli kezekbe, a színfalak mögött pedig mindent megtettek azért, hogy a sötét időszak ne jöjjön szembe az olvasóval, ha a…..
Amikor ma leállt az Index, TERVEZETTEN, hogy a támogatói kampányunk beindulhasson egy nagyobb durranással, az origo kb. 14 másodperc alatt lecsapott az információra, és jött a szokásos. Ez: Összeomlott az Index Cikkünk írásakor már több mint negyedórája elérhetetlen az Index. Az oldalra…..
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
serra 2018.08.21 19:49:14
@trtr: A "ti pont ugyanazt csináljátok" hozzáálláson már nagyon változtatni kéne, mert nemcsak, hogy unalmas de ezért nem tudunk kimászni a szellemi pöcegödörből már évek (évtizedek) óta. Mi lenne ha a jobboldaliak nyíltan megvetnék ha egy jobboldali tahóságot csinál, a baloldaliak meg ha balos csinál ilyet? Ez nagyon nagy kérés?
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Ha minden igaz, a Fox éppen azon dolgozik, hogy tekerjen egy alaposat a 24 formátumán és női főszereplővel, a terrorfenyegetésvonatról leszállva pittyeghessen tovább a digitális óra a tévében. Az ötlet egyelőre annyi, hogy van egy ügyésznő, aki egy faszit a siralomházba juttat, de a kivégzés előtt…..
A sorozatjunkie vette észre, hogy a tegnap esti Mr. Robot-évadnyitó egyik jelenetében pont egy olyan képet vágtak be illusztrációnak, amin Orbán Viktor, Theresa May és Donald Trump látható. Az epizódban a főszereplő éppen arról beszél, hogy a társadalom zsákutcában, minden tönkre van téve, és akkor…..
Túlélték, mégis meghaltak - ez az Andy Vajna segédletével új irányba állított TV2 hírműsora, az ironikus módon Tények című szomorú viccműsor leginkább emblematikus hírcíme. A vagy aljas és minden szakmai minimumot nélkülöző kormánypropagandában, vagy a leggagyibb bulvárlapot is alulmúló…..
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
A szervilizmus olyan szintjére jutott el az MTI, amit elérni csak egy olyan országban lehet, amiben a Főnöknek vagy sameszainak, a hivatalos propagandaminiszternek, meg a háttérben sertepertélő többinek, a tűz közelében sunnyogó kétes, de hivatalosan nem is létező alakoknak már nem is kell utasítást…..
Január 9-én mutatja be a Comedy Central a Fresh Off The Boat című sitcomot, amiben egy, a régi hagyományokhoz ragaszkodó tajvani házaspár igyekszik már Amerikában született csemetéit kordában tartani és úgy nevelni, hogy ne röhögjék őket körbe minden nap az iskolába, de ne is…..
A címe a The Son, Philipp Meyer írta az alapjául szolgáló regényt, és egy texasi olajmágnás-dinasztia története, sok-sok szenvedéssel és keménykedéssel, ármánnyal és szerelemmel, kicsit Dynasty, kicsit Dallas, és persze a főhős egy antihős, ahogy szokott lenni. Kevin Meyer (Defiance), Brian McGreevy…..
Úgy tűnik a karácsony előtti szezon egyik legnagyobb dobása a Netflix új sorozata, ami The OA címmel fut. Az igencsak misztikusnak beállított sorozat kiötlői Brit Marling és Zal Batmanglij, aki a rendező is, de a trailer mondjuk nem annyira meggyőző. A sztori szerint egy kamasz lány, aki egész…..
A káromkodásrekordot egy óra alatt 113 trágár kifejezés elhangzásával a Való Világ 8 szeptember 20-i adása tartja derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Való Világ barométeréből...
Kimaradt jelenet a Flúgos futam hétfői adásából a szexhiányos, kufircvágyos, pélót skubizó Csillával és a mindezt rezignált arckiferejezéssel telibe szaró Lóránttal...
A The Crown című Netflix-sorozat egyetlen epizódjának gyártási költségéből, azaz 13 millió dollárból (3 572 985 000 forint) a következő dolgokat lehetne venni: két teljes, tévében is leadott epizódokkal operáló Star Academy-évadot egy villát a XVI. kerületben nyolcaddöntőig menetelő…..
Folytatódik a felmondási hullám a TV2-nél. Információink szerint Hermann Gábor szerkesztő-riporter is felmondott a Szalai Vivien hírigazgató kinevezése óta vad kormánypropagandát nyomó Tényeknél. Hermann régi embernek számított a Tényeknél, ahol lassan annyian mondanak fel, hogy elfogynak az…..
Az van, hogy amikor a CBS és a Viacom tíz éve szétvált, a Star Treken elég sokat vitatkoztak. A Viacom/Paramount filmként, a CBC sorozatként tekintett rá, és a jogokon osztoztak - a Paramounté lettek a filmesek, a CBS-é és sorozatosak, de volt egy kikötés. Ennek megfelelően a CBS-nek…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
serra 2016.02.18 18:26:45
@Buzi aki Olvasa: Tehát aki beszél "idegenűl" az vagy gazdag, vagy semmit sem ér a te kis világodban. Írhatnál még pár bölcsességet, szeretném lejegyezni őket.
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..
serra 2016.01.27 21:14:52
@Fax: Ott a bibi a kongói példáddal, hogy akikkel problémád van azok Magyarországon születtek, tehát MAGYAROK. Ha az a példabeli magyar történetesen Kongóban született volna, akkor nyugodtan indulhatna kongói színekben. Kapish?
serra 2016.01.28 08:08:54
@randomgenerator: Ha egy fekete Magyarországon születik, Magyarországon nevelkedik fel és magyarnak vallja magát, akkor mi a jóisten bajod van? Mintha itt mindenki a 7 vezértől származna ba*meg...
Egy könnyed reggeli műsor ment ma reggel az egyik szlovák tévé műsorán, olyan, amilyen nálunk is szokott. De hogy ne legyen unalmas, kicsit elkapcsolt a kamera a konyhába, ahol a szakácsok ügyködtek éppen egy finom ebéden. A főzés azonban kemény meló, kell hozzá az energia, főleg korán reggel, ezért…..
54 millió dollár - ennyibe kerül J.J. Abrams tízrészes sorozata az HBO-nak, mármint csak a gyártási költséget tekintve. Ez elég sok pénz, szóval nagyon megnézik, mire költik, és nagyon úgy néz ki, hogy a forgatókönyvekkel van egy kis baj. A leállás ugyanis (elméletileg) azért van, hogy Jonathan…..
Berendelte a bevezető pilot epizódot a 24: Legacy című sorozatból a Fox, idén el si kezdődik a forgatás - írja a 24spoilers.com. A hírt Dana Walden és Gary Newman, a Fox Television Group elnöke és vezérigazgatója jelentette be. Az új széria készítői a 20th Century Fox Television, az Imagine…..