Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rollin76

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán soha máskor nem nézünk annyi filmet, mint karácsonykor és az utána következő pár napban. Hogy ne kelljen feltétlenül huszadszor újranézni a Pretty Womant és az Én a vízilovakkal vagyok című műalkotást, megkértem Puzsér Róbertet, hazánk vitathatatlanul legmarkánsabb…..
Jane’s Addiction - The Great Escape Artist(Capitol/EMI)A Jane’s Addiction a rockzene primadonnája. Ez persze leginkább az extravagáns énekesnek, Perry Farrellnek köszönhető, akinek jellegzetesen nyávogós stílusa, utánozhatatlan színpadi mozgása, és transzvesztitákat…..
rollin76 2011.10.24 16:20:08
@Seena: Egyetértek veled.
Egy hét múlva, október 18-án jelenik meg a Jane's Addicton legújabb nagylemeze The Great Escape Artist címmel, amit most a zenekar meghallgathatóvá tett az Ituneson. Mivel most már mi magyarok is csatlakoztunk az Apple zeneboltjához, így bárki előtt nyitva a lehetőség, hogy…..
Red Hot Chili Peppers - I'm With You (Warner/mTon) A Red Hot Chili Peppers az a zenekar, amelyik soha nem jön el a Szigetre, és lassan ott tartunk, hogy Budapestre sem (azt a Dave Navarro gitárossal való egyszeri erre tévedést leszámítva). Úgy tűnik a magyar embereknek megfizethetetlen egy…..
rollin76 2011.09.01 13:43:44
@Zozi79: Szívemből szóltál.
rollin76 2011.09.01 13:46:27
@nuttmeg: Sorstársam igazad van! Sajnos tinizene lett!
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
Szeptember 27-én jelenik meg a Jane's Addiction The Great Escape Artist című új nagylemeze, amiről az End To The Lies dallal már többször foglalkoztunk, most viszont itt az első hivatalos kislemez, az Irresistible Force. Perry Farrell, a zenekar énekese egyfajta post-punk goth…..
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
A teljes eredménylista KLIKK IDE!..
La Quintana Recardo DBB 6 hónapos 2011.06.29 14:27:00
A kiscsillag gyorsan nő és nagyon csintalan. ..
La Quintana Paisana a LAQ kennelben 2011.06.28 11:06:00
2011. április hónapban megérkezett új otthonába, a LAQ kennelbe Paisana Bravoure Blanche argentín import kutyus.Pedigree ..
Már itt az elején leszögezhetjük azt, hogy ez a film kötelező alapmű a fajta, és a déli félteke eme csodás országának rajongói számára. Nemcsak azért mert a szeretett fajta egyik csodás példányával találkozhatunk a képsorokon, hanem azért is, mert betekintést nyújt a…..
La Quintana Kennel alapítás 2011.02.26 15:28:00
Örömmel és várakozásokkal teli jelentjük be, hogy március hónapban megérkezik a"La Quintana" Kennelalapító kutyája Recardo del Blanco Diablo (Muneco del Blanco Diablo × Paisana Bravoure Blanche)      Halász Tibor & Emese  ..