Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyea

1306 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Sajnos nincs jól a család, sem anyagilag sem egészségügyileg. Móni lányommal fogorvosi kezelésre kell járni, mert az ínysorvadás elején van. Nekem laborba, és térd ultrahangra kell…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Nagyon nehéz a megélhetésünk, főleg mióta bejött ez a hideg idő, az utolsó kis pénzünket is a fára kell adni, mert nem lehetünk a hideg házban. Így mégúgy sem fog telni élelemre, ruházatra…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez  Nagyon nehezen állok neki a naplóírásnak. Nem tudok újat, vagy jót írni. Anyagi helyzetünk nagyon rossz, tele vagyunk bolti adóssággal, így hónap végén. Bármennyire spórolok a napi…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez A héten a piacon voltunk, kabátot kellet venni a kisfiúnak, mert a tavalyi már igen kicsi volt rá. Nagyon örülnénk neki, ha telne minden fontos dolgokra. Sajnos nincs jövedelmünk, nincs munkahely.…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Sajnos beteg a két kicsi és a lányom is, nagyon magas lázuk van. Sajnos a gyógyszereknek csak egy részét tudtam kiváltani, és az orvos azt ajánlotta, hogy szedniük kellene Béres cseppet, és…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Napjaink eléggé összezúdultak. Én beteg lettem egy hete, és még most sem vagyok jól. Begyulladt a fogam, kihúzták, és még rosszabb lett. Aztán megfáztam, úgyhogy lábadozok jelenleg. A lányok…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Gyorsan elszaladt ez a hét is. Dolgozom, a gyerekek óvodába járnak, rohanunk reggel, rohanunk este. A náthából még mindig nem sikerült kigyógyulniuk, de ez tavaszias idő nem is könnyíti meg a…..
Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Ez a hét is nagyon hamar eltelt és szerencsére még jó időnk is volt. De ahogy hallottam az előrejelzést a hétvégére akár havazás is lehet. Ezért ma a fiúk fát vágtak. Én meg a lányokkal…..
 Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Sajnos nem jól mennek a család dolgai. Lassan leesik a hó, és a gyermekek csizma nélkül vannak. Én nem tudok dolgozni a lábaim miatt. Mennem kell vizsgálatra, de nagyon félek. Szintén…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Nagyon váratlanul ért minket, hogy sikerült az apukának munkát találni. *************-ban a **********-ba vették fel. Nagyon örült a család. De sajnos olyan válogatásokat csinálnak ebben a…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Ez a hét is olyan, mint a többi  mindig van intézni való nem lehet, egy kis megállása se mindig vannak feladatok, hol jó, hol rossz, nagyon nehéz az embernek. Nap, mint nap megfelelni az…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez  Mennek a napok, és lassan itt a tél. Már egy kis tüzelőt sikerült vennünk, de nem lesz elég egész télen. De legalább egy darabig elég. A gyerekek járnak iskolába, kisebb nagyobb…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Marcikával vérvételen voltunk a hematológiára, hála Istennek minden rendben van, nagyon féljünk minden egyes ilyen dolgoktól, mert már volt elég részünk benne…..
Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez  Én Brigitta vagyok. Szörnyen fáradt, egész héten korán kelünk. Nagyon vártam már az iskolát, mert azt hittem, jobb lesz. De most már nagyon unalmas. Főleg úgy, hogy az iskolába, amit…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Sok minden nem történt mostanában. Robikával harcolunk minden nap a lecke miatt. Szerencsére a tanulással nincs gond, csak a magatartásával. Voltam a Munkaügyi Központban jelentkezni, nem sok…..
Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Kedden felrakták az előrefizetős órát, amiben 50 kW volt. Azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz és teljesen meglepődtem, hogy egy hétig tartott és szinte ugyanannyit használunk…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Vége a vizsgálatoknak és a felül vizsgálatoknak, Dettike lehet, hogy visszakapja a gyógyszerét, a Perdox-ot mert hangokat hall, amelyek igazából nem léteznek. Janikámmal is voltunk a…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Megjött az ősz, a hűvös idő, ez eléggé elvitte a jókedvünket. Kevesebbet lehet levegőn lenni, kabát, sapka nyűgös dolog, amíg bele nem rázódunk ismét. Töretlen lendülettel járunk…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez A heteink igen gyorsan telnek. Péterrel nagyon sokat tanulunk, mert a iskola nagyon nehéz neki. Közben ezt-azt vásárolgatunk, mert nem vettük még például szabadidőruhát az iskolába. De nagyon…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Mi is történt mostanában? Itt a tél lassan és a gyermekeim téli ruhanemű nélkül vannak. Nekem és férjemnek lejár a szerződésünk a hónap végén, és akkor meg kapjuk az utolsó heti…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Nehéz héttel a hátunk mögött, mert Detti elkapott egy hányásos, magas lázzal járó betegséget, de már jobban van. Ilyen még nem volt teljesen legyengült segítséggel tudott csak wc-re menni,…..
Napló 2012.09.24.–09.30. Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez A hét nem telt el gondtalanul. Már hétfőn köhögött Bence és fájlalta a torkát, de azért ment iskolába. Azonban szerdán már lázasan ébredt, így nem engedtem. És így…..
Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Végül mégiscsak sikerült elérni azt, hogy előrefizetős villanyóránk legyen. Kedden délelőtt jönnek felszerelni, 50 kw lesz benne, ezért 2500 Ft-ot kellett fizetni. Úgyhogy most nagyon be kell…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Újabb hét áll mögöttünk. A gyerekek járnak iskolába, már visszarázódtak a mindennapokba. Jól érzik magukat a barátaikkal. Már itt vannak a hűvösebb idők, lassan beindul a fűtési szezon.…..
Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez Megkaptam az Önkormányzattól a határozatot. Sajnos a félelmem beigazolódott. Nem kapom tovább az ápolási díjat anyukámra, mert nem súlyosan fogyatékos, "csak" tartós beteg. Most a Munkaügyi…..