Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajaskifli

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ida Óta süss át nap 2010.05.15 17:57:03
 fényes nap süss át a trikómon,le a bőrömig,át az ereken és dobbanásokon túl az üvegcsörömpölésen és  a múltperencián, itt a tavasz, hol a tavasz, gyere velem rózsát szedni ha csalán lesz, azt sem bánom, igaz lesz majd a hiányom..
Ida Óta itt a tavasz,hol a tavasz? 2010.04.15 19:05:00
 avagy, kisüthetnél már végre nap, ólomszürkék a reggelek, mindenhol korlátok, amiken át kellene vetnem magam, kávé nélkül nem lehet,kócos, papucsos csoszogások,csusszanások a padlón,táncolni lenne jó reggel, valamit feldobni,elkapni,megkeresni,elveszteni,reménykedni, hogy…..
csitt-csatt,csattog a fagy, a csak az a fagy, a lábunk alatt, az utcán,a téren,a szobába is belopózik halkan, az ablak alatti résbe,éjszaka fellebenti a takarót a vádlinkról, s belecsókol a talpunkba,s gyűlik a nátha, a hátha-nátha, allattomosan az orrunkban...
 Mert ha már van valami, ami arra való, hogy telefirkáld, muszáj ceruzát keresned.Bennem is feltámadt a vágy, a firkálhatni vágyás, s bár amit a legjobban szeretnék -Poxy szójátékait egyszer is, valahogyan rögzíteni s azokat publikálni- egyszerűen kivitelezhetetlen, mégis,…..