Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kgb007

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem olyan nagyon-nagyon rég volt telefóniás cikk, most mégis jön egy újabb. A mai nap sztárvendége nem más, mint a Thl 5000 kódnevű izé. Azért írom, hogy izé, mert olyan, mint egy tizenpár éves lány. Egyik pillanatról a másikra javíthatatlanul megváltozik a hangulata. Miben nyilvánul ez meg?…..
Sziasztok! Ma egy csoda dolgot szeretnék Veletek megosztani, ez pedig a házi készítésű máktej. Na jó jó, lehet, hogy aki nem túl nagy mák rajongó annak nem ez lesz a kedvence, de ha Te nem közéjük tartozol érdemes kipróbálnod ezt a finomságot. Lássuk mire lesz szükséged fél liter…..
#495 A hidegháborúnak köszönhetjük a GPS-műholdakat, a számtalan pillanatot, amikor hajszálnyira voltunk az atomháborútól és a 45 év paranoiát, ami szült pár érdekes sztorit. A szovjet kémműholdak képei alapján például az elemzők arra jutottak, hogy valami nagyon fontos…..
Éppen rövid nyaralásomat töltöm a szülői házban Magyarországon, így mi se lenne tökéletesebb téma, mint a házi kenyerünk, amit dédimamám receptjéből kiindulva édesanyámmal egy nyár alatt tökéletesítettünk. Akik kenyérsütő gépet használnak, ők most húzzák ki a konnektorból, és csináljanak helyet a…..
Heti sorozatunkban Büki Dani műsorvezető végigjárja a kedvenc balatoni éttermeinket, és mindenhol összedob a helyi séfek segítségével néhány izgalmas, otthon is elkészíthető ételt. Hetedik, utolsó áldozata újra a Zakar Kata, a csodás Kővirág tulajdonosa, akivel egy könnyű desszertet hoztak össze -…..
A közelmúltban szeretett olvasóim közül többen is megróttak, hogy nem kínálok semmiféle alternatívát, s csak arra vagyok képes, hogy – semmirekellő nyikhaj, tollforgató terroristaként – leszóljam, ócsároljam, sőt egyenesen ledorongoljam Orbánt és/vagy Gyurcsányt.…..
Úgy érzem, hogy némi pontosításra szorul az eredeti leírásom, mert két olvasómtól érkezett visszajelzés is arra utal, hogy nem fogalmaztam elég pontosan. Én nem egy igazi, lakott falura gondoltam! Csak egyfajta élő múzeumra, kiállítótérre, kísérleti laboratóriumra,…..
Úgy döntöttem, hogy nekiállok és leírom egy ötletemet, amit mát jó ideje dédelgetek. Remélem, hogy másoknak is megtetszik és egyszer lesz majd belőle valami. Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy nem a saját ötletemet adom elő, jelezni szeretném, hogy az alapja valóban nem a…..
A Samsung legújabb csúcstelefonja feltehetően március végtől lesz kapható, Angliában. Az ára borsos, átszámítva a kisebbik verzióért 160 000 forintot, míg nagyobbikért 190 000 forintot kell majd kiadni a kasszánál. Kétség kívül drága, de ennyi pénzért a legerősebb…..
Kgb007 2011.06.15 12:47:50
@LivingAndroid.blog.hu: Sajnos a környékünkön nincsenek olyan boltok ahol kipróbálhatnék ilyen kategóriájú telókat, így csak a tesztekre és a hozzád hasonló szakértők véleményére hagyatkozhatok. Szerinted nem "vesztek" sokat a SGS2 kisebb felbontású kijelzője miatt? Mondjuk a Blackberry Storm-omhoz képest így is biztosan sokkal szebb/jobb lesz. :)
Kgb007 2011.06.15 14:34:36
@LivingAndroid.blog.hu: Még egy utolsó kérdés... A Gorilla Glass mennyire igényel védőfóliát?
Living Android LEAK: HTC Sensation 2011.04.12 14:00:00
A mai nap ketten is oylat fecsegtek ki, amelyet nem lett volna szabad. Qualcom twitter accountján lehettünk figyelmesek egy elég meglepő tweetre: Majd ezután, a régóta emlegetett telefonról hullott le a lepel, hála a Vodafone UK-nak, hiszen pár percre elérhetővé tették a HTC Sensation…..