Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juckó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm mostanában híreket hallgatni. Amilyen undorral tekertem el régebben az állomáskeresőt egészkor, most éppen olyan lelkesedéssel keresem a hírműsorokat. Letartóztatták, előzetesbe helyezték, házkutatást tartottak, lemondott… Gyönyör füleimnek a menekülő patkányok…..
juckó 2010.02.10 20:48:34
szia Pilu!

mit szólnál, ha erről is írnál, mert én nagyon fel vagyok háborodva, bocs, hogy nem a témához illik, de nem tudom hol üzenhetnék.

Engem, az háborít fel ebben az " új " rendszerben, hogy eddig bementem,mondjuk egy CBA-ba, bevásároltam az esti vacsárohához, akár olajat, zöldséget, némi húst, stb-t , éppen ami kellett a vacsihoz, és megcsináltam magam, nekem a melegételutalvány a saját magam által és ízlése szerint elkészített vacsorákról szólt. Jó volt tudni, hogy megvehetem a hozzávallókat egy MELEG ÉTELHEZ, no ezt most elvették tőlem, vagy rendelek, vagy beülök egy étterembe- ahol elég CIKI melegételutalvánnyal fizetni, és úgy mellesleg megjegyezem, ha oda beülök és megiszom 3 üveg bort, azt fizethetem ebből, mert étterem..., és az sem elhanyagolható,hogy jóval drágább, és még folytathatnám - , tehát rákényszerítenekek, hogy te ne főzz otthon,inkább rendelj, műanyag dobozban tálalt ételeket, tényleg ezt akarjuk, tényleg erre kell törekedni????? az adóhatóság az én fél kiló kenyeremen fog profitálni, ami valóban nem meleg, de lehet, hogy az esti vacsorámhoz vettem? én egy egyszerű ember vagyok, szeretek főzni, nem szeretek rendelni... Azt elfogadom, hogy dohányárut és alkoholt ne vehessek belőle ( bár egy jó vörösboros pörkölt nem mindennapi, de legyen..amúgy dohányzom... ) de hogy ne főzhessek, mert ebből ugyan ne, a fizetésem pedig forintra beosztva, számlák, hitel, stb, gondolom ismerős. Itt ülök az utalványomon,hiányzik az illat a konyhámból, hiányzik a főzés öröme.Csak gratulálni tudok, azt a kis semmit is elvettétek.nem csak tőlem, sokaktól és a boltoktól is, kisebb lesz a forgalom. Magyarország... tudom el lehet menni, már közölték korábban is, de mi van, ha én ragaszkodom a hazámhoz?! Tényleg a kisembereken kell behozni azt amit nagyban elloptok? Nem tartozom politikailag sehova, de miért van, hogy nektek mindent szabad????
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..
Pilu Bombák az utcán 2009.12.17 09:49:00
 Rövid időn belül két olyan mészárlás is történt kicsinyke hazánkban, melynek elkövetői vélhetően betegek. Mindkettőjükről kiderült utólag, hogy nemrégiben jártak pszichiáternél, illetve az utóbbi esetben az, hogy konkrét kezelés alatt állt, de ennek ellenére…..