Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s3v3n

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
s3v3n 2010.05.25 17:20:27
@Wendriner Tódor Emánuel: azért arra nem sajnáltad az időd hogy minden összefoglalót meg kritikát elolvass :)
s3v3n 2010.05.25 19:13:10
@Gagrin: év kommentje, de komolyan.
s3v3n 2010.05.25 21:28:05
@Aaronka: Szerintem ne akard tudni, mert olyan nagyon jó most neked.
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
hogyvolt Lost 5x14 - The Variable 2009.07.06 23:15:00
A sorozat 100. epizódjában az írók felültetek minket egy hullámvasútra, és le sem engedik az embert róla az ötödik évad zárójelenetéig - ezt teljesen komolyan mondom, innentől nagyon oda kell figyelni az eseményekre, mert több vaddöfakk pillanat jön, mint eddig összesen. Azt…..
Ennek az epizódnak a címe mellesleg mindent visz az évadban, ez a Lost Lola-T-je. Egy kínai nővel indítunk, aki egy kiskölyök társaságában vesz ki egy új lakást, aki persze Miles, mert ez az epizód az ő flashbackje. Miles már egészen kiskorában is kommunikált a halottakkal, egy…..
s3v3n 2009.06.30 15:33:30
@Nézőke: ez nem kvíz show.
A külön a sci-fi/fantasy/horror filmek és sorozatok honorálására létrehozott Saturn Awards idei gáláján mindent vitt a Battlestar Galactica, és díjazták a Lost ötödik évadát is, nem mintha ezen meglepődtünk volna. Az lenne az igazi, ha az Emmy-díjak odaítélésénél is képbe…..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
hogyvolt Lost 5x12 - Dead is Dead 2009.06.23 02:01:01
(Korábban a jövő heti hogyvolt került ki, mea culpa, mea maxima culpa) Az előző részben kiderült, hogy KisBen csaknem murdelt meg Szájid erőfeszítéseinek ellenére sem, sőt, Szójer és Katinka partizánakciója és Dzsekk önfejűsége következtében az Ádörök markában kötött…..
s3v3n 2009.06.23 11:57:48
Most, hogy már mindenki tudja, mi a történet vége (rohadj meg örökre, Arvin), ideje megismerni a kezdeteket is, egyrészt mert érdekes, másrészt mert (szigorúan magánvéleményem szerint) az Alias két legjobb évadja pont az első kettő volt, ami meg ugyebár hogyvoltmentes terület…..
s3v3n 2009.06.22 11:10:32
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Évadzárunk, a Késes-szálra tekintettel pedig nem meglepő, hogy a találgatások epizódja ez. Na de ki lehet vajon a Késes? Sean? Matt? Julia? Quentin? Liz? Kimber? Gina? Esetleg Christian? A kérdés ma egészen konkrétan azért érdekel mindenkit, mert emberünk megint kaszabolt, méghozzá…..
Ugye ismerik az olvasók azt a közhelyet, miszerint a tévében mindenki magasabbnak tűnik, mint a valóságban? Nos, Matthew Fox, a Lost című kiváló sorozat egyik főszereplőjét, az önfejű Jack Shephard dokit alakító színész esetében ez első látásra megdől: a pali iszonyú…..
s3v3n 2009.06.16 14:44:55
comment:com A mi Emmy-listánk 2009.06.16 14:20:00
Hamarosan bejelentik, hogy a nagy kalapból kik lesznek azok, akik bekerülnek a kisebbekbe, azaz ki az az 5-6 színész, rendező, műsorvezető, forgatókönyvíró és melyek azok a sorozatok, melyek közül a szeptemberi Emmy-gálán kiválasztják majd a díjra érdemeseket. A tavalyi…..
Nos, nem ez volt a Lost ötödik évadának legjobb pillanata, sőt, így másodjára visszanézve egyenesen unalmasnak is találtam néhol, de legalább egy kérdésre választ kaptunk, és volt benne egy igazán fasza minicliff a végén. Az epizód elején megmutatott hogyvoltból ki lehetett…..
A sorozat visszatér a gyökerekhez, legalábbis abban az értelemben, hogy az új epizód a pilothoz hasonlóan, egy repülőn kezdődik. Az egyik utas orra vérezni kezd, mire kitámolyog a mosdóba, és elvégez pár gyors kísérletet a nyálán. Az eredmény nem túl jó, a fickó rohan is a…..
A "spongyát rá" epizódcím angolul simán lehet szójáték, szóval lehet, nem a legjobb megoldás, de mindegy. Az előző részben Vaughn visszatért az evilágba és már többé hivatalosan sem halott, Syd kinyírta Espinósát, a MűSydet, de ezt nem tudja senki, csak ő meg…..
comment:com Évadzáró: Fringe s1 2009.06.08 15:21:00
Amikor a Fringe alapsztoriját megismertem (különleges FBI-egység megmagyarázhatatlannak tűnő eseteket vizsgálgat), mindenki máshoz hasonlóan az X-aktákra asszociáltam menten, láttunk már ilyet kilenc évadon keresztül, hagyjuk. Aztán jött a hír, hogy JJ Abrams és haverjai…..
hogyvolt Lost 5x09 - Namaste 2009.06.01 22:05:00
Az előző részben a Lokkbácsi távozása után szigeten ragadt népséggel foglalkoztuk, és megtudtuk, hogy szépen beépültek dharmásnak, Szójer pl. LaFleur néven biztonsági főnökként haknizik, és mindenki fél tőle, Juliska meg az ő csaja, Dzsinn középhaladó szinten megtanult…..
s3v3n 2009.06.02 12:02:05
@MTi: szójernek még ana lucia is megvolt, vele is flörtölt jack pedig.
A május 22-vel véget ért héten ismét a Lost volt a letöltők ledvenc sorozata, lagalábbis erről tanúskodik a Torrentfreak.com összeállítása, melyből kiderül, hogy a türelmetlen sorozatfüggők, akik nem bírják ki addig, míg hazéjukban is bemutassák a legfrisebb epizódokat, 1.7…..
A címből már lehet sejteni, hogy végre fény derül a vén kopasz gazember kalandjaira a külvilágban, valamint arra, hogy vajon azért halt-e meg, mert rossz gombot nyomott meg valahol, vagy csak szimplán halálra idegesített valakit a mindenttudó mosolyával. A Lokkbácsi-centrikus…..
Csak az ugrás után, mert spoileres. Naprakész rajongóknak szánt hír, aki még nem végzett az ötödik évaddal, NE kikkoljon. Szóval az a helyzet, hogy a V csak megkapta a midseason berendelést, a dolgok jelenlegi állása szerint 13 részes évadra, azaz a Lostban Julietet alakító…..
s3v3n 2009.05.19 17:02:44
Az egyik legnagyobb és legfaszább Lostos fanportál, a DarkUFO az idei évad lezárását követően is meghirdette az év legjei nevű játékát, amiben minden regisztrált felhasználó megírhatja a saját véleményét bizonyos, az ötödik évaddal kapcsolatos kategóriákban. A szokásos…..
comment:com Zsidó = arab 2009.05.18 10:35:00
Nem szívesen fikázzuk a többi sorozatinfós oldalt, mert biztos mi is írunk faszságokat, meg minden, de a Sorozatguru legfriebb posztjában olyat talált egy lelkes olvasónk, hogy hat percig csak röhögtünk az idézet láttán. Tessék csak elolvasni alaposan a képen látható részletet!…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.15 09:34:00
Gordon Ramsay elnézést kért a 40 perc alatt eleresztett 115 fákkolásért. Papírkutya vagy, Gordon, bazmeg. BSG/Caprica-fanok, helló: Kate Vernon (Ellen Tigh) és Michael Trucco (Sam Anders) azt bírta nyilatkozni, hogy szeretnének szerepelni a BSG előzménysorozatában, a Capricában.…..