Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wwddrr

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
wwddrr 2008.12.24 14:36:31
Jó reggelit, jó nagyokat!Ősi dakota közmondás szerint úriember nem fogad biztosra és nem csapja le a magas labdát - ergo karácsony közeledtével tudatosan kerüli az ünnepi témákat, és úgy általában minden aktuális eseményt.Ám mivel egyre több olyan színvonalas levelet ill.…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Halálbüntetés, kegyes halál, egyneműek házassága, abortusz, olimpia.Mi a közös mindezekben?Hogy alkalmanként a politikusok a nép hülyítésére szokták felhasználni őket. Többnyire sikerrel. Erre a célra kiválóan alkalmasak. A nép ugyanis mindig lelkesen bekapja ezeket a…..
wwddrr 2008.12.19 21:46:17
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Ha már két hétig tudósítottunk a Celeb vagyok-ról, akkor nem maradhat ki a bónusztrack sem, az Újra együtt!, amiben ugye összehívják a csapatot, hogy még utoljára egymás fejéhez vágjanak néhány hamutartót, papírtrombitát, meg stúdiókelléket. Mondjuk két hétre…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Graffiti blog Wholetrain 2008.11.16 16:00:00
Wholetrain_hundub.aviszinkronizált TVrip, 580MBJobb gomb > Cél mentése másként..(vagy ilyesmi, böngészőtől függően)1 hónapig tölthető innen, aztán meglátjuk.Update: Fenti ok miatt összefüggésben a mai dátummal, ez már nem letölthető innen...
Spektátor Söradó 2008.11.16 16:04:00
Alaszka adópolitikája az elmúlt évtizedekben többször is érezhetően befolyásolta az alkoholhoz köthető halálesetek alakulását. Egy 1983-as adóemelést követően 29%-kal estek vissza az ilyen esetek, 2002-ben pedig 11%-kal. Ha gondjuk támad, az emberek nem menekülnek az alkoholhoz,…..
Most már tuti információnk van, hiszen az ABC tette közzé: a Lost ötödik évada 2009 január 21-én, este kilenckor tér vissza a képernyőkre, tehát a dolgok mai állása szerint visszakerül szerda estére a tavalyi csütörtökről. A premiert egy összefoglaló rész vezeti majd fel,…..
wwddrr 2008.11.10 11:33:39
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
wwddrr 2008.10.31 09:06:44
A Simpson család végre visszatért a képernyőkre! A Comedy Central az első évadot, a TV6 a tizenkilencediket vetíti. A honi szinkronipart bemutató cikksorozatunk legújabb részében Homért és Bartot, azaz Székhelyi Józsefet és Simonyi Balázst faggattuk.1998 óta csak egyszer fordult…..
wwddrr 2008.10.18 21:20:51
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..
Nincs is annál viccesebb, mint amikor frissen debütált műsorunk rögtön második adásában társműsorvezetőnek jelentkezik a technika tréfás, ámde genyó ördöge.De kezdjük az elején. Alföldi Zoltán A.Z. Ábra című műsorának (ATV) már a második adásából tök jól látszik,…..
Magyarország sajnos sohasem lesz piac, így már annak is örülni kell, ha már 3 internetszolgáltató közül választhatnak. Dscdbb-nek szüksége is lesz erre, ugyanis amióta januárban átvette őket a Fibernet, drasztikusan romlott a net minősége, megszüntették a helyi…..
wwddrr 2008.07.05 03:54:37
hosszu regenyt fogok irni mivel 2 eve vagyok elofizetoje ennek a mocskos rablo bandanak. szerencsere jovo honapban lejar a szerzodesem, igy valthatok adsl-re. szoval legeloszor hetente randomra elszall a net par orara ilyenkor senki nem tudja hogy mi tortenik valojaban se az ugyfelszolgalat, sem en. a bevett problemamegoldasi folyamat: felhivom a supportot, bemondom az adataim, vegul a problemat, hosszasan ecsetelem az ugyfelszolgalatosnak: A HIBA A LAKASUNKON KIVUL VAN EZERT !!!!!NE!!!! IDE KULDJON SZERELOT, MERT FELESLEGES... az internet par ora mulva visszajon, 2 nap mulva csonget a szerelo: jo e mar a net? a valasz igen, ekkor megkerdezem mi volt a hiba:nem tudja, ide jott eloszor. vannak azonban osszetettebb problemak, mint pl a packet loss. ezt sajnos egyetlen ugyfelszolgalatos sem tudja, hogy mi... egyszeruen fogalmuk sincs rola, volt hogy sorban a 4edik sem birta felfogni, hogy mit reklamalok amikor van internet.
egy jo tanacs a hasonlo cipoben jaroknak: mindig kerje el az ugyfelszolgalatos nevet illetve adatokat a szemelyes azonositasa, majd fenyegesse meg hogy kovesse az altalunk adott instrukciokat kulonben a fogyasztovedelem (es nem a fonoke, mert a pofatlanabb rogtob a fonokhoz kapcsol aki hogyhogynem nem veszi fel) fog eljarni ezugyben....

+TOP SZTORI: december vegen vannak az adosok fele iranyulo kikotesek (gyk a lepcsohazi dobozban elvagjak a kabelt). nos termeszetesen egyik pillanatrol a masikra elment a netem, majd cirka 1 het uvoltozes utan a supportal vegre ki birt jonni ket szerelo es feny derult a hibara is: elneztek a kabelt es veletlen a mienket kotottek ki a szomszed helyett TAPS

JOTANACS: SOHA SENKINEK ESZEBE SE JUSSON EZZEL AZ UTOLSO ROHADT MOCSKOS CEGGEL LESZERZODNI!!!!

tovabba ha esetleg indul vmi osszenepi kezdemenyezes a ceg megregulazasara ezer orommel es dalolva adom a nevem barmifele fogyasztovedelem fele iranyulo peticiohoz,stb.....

A POFATLANSAGNAK IS VAN HATARA
csak ennyit akartam
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Subba Oktatás Sarkadon 2008.06.03 09:34:00
Régi szép iskolás időkbe visz vissza bennünket az alábbi órán rögzített videó. Irígykedhetnek akiknek ilyenben nincs részük, alaposan felkészít az életre. Aki egy ilyenen túl van, azt nagy meglepetés nem érheti már semmilyen helyzetben. Vigyázz, kész,…..
Bigyóblog History of video games 2008.04.06 10:48:00
35 év 114 játéka öt percben. Mennyivel játszottatok ezek közül? És melyik volt a kedvenc?Via Retro Thing..
Hát lehet nem szeretni Norbit? Micsoda mondatok repkednek pedig kifelé a szájából neki, miközben a háj ellen küzd. Az úszógumik felszentelt lovagjának az aktuális zsírral való birkózását a neten is figyelemmel kísérhetitek, a blogjában ugyanis közzéteszi egy…..