Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nWnC*

258 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           Rooney szépségdíjas találatával a Manchester United 2-1 arányban legyőzte a városi rivális Manchester Cityt. Van Persie duplájával győzött az Arsenal a Wolves ellen, a Wigan pontot rabolt az Anfieldről, a West Brom…..
 ..
BARCLAYS PREMIER LEAGUESzombat:Man Utd vs Manchester City 13:45 Arsenal vs Wolves 16:00 Birmingham vs Stoke City 16:00 Blackburn vs Newcastle 16:00 Blackpool vs Aston Villa 16:00 Liverpool vs Wigan Athletic 16:00 WBA vs West Ham…..
 ..
           Úgy tűnt nem kezdődik jól a Manchester United számára a mérkőzés, ugyanis a bemelegítés során Rio Ferdinand megsérülhetett, még a cserepadra sem ülhetett le, helyette Jonathan Evans kezdett. Ennek ellenére nem kellett…..
BARCLAYS PREMIER LEAGUESzombat: Stoke City vs Sunderland 13:45 Aston Villa vs Fulham 16:00 Everton v Blackpool 16:00 Manchester City vs WBA 16:00 Newcastle vs Arsenal 16:00 Tottenham vs Bolton 16:00 Wigan Athletic vs Blackburn 16:00 Wolves vs Man…..
          A januári átigazolási időszakban az igazi nagy durranás az utolsó napra maradt. Fernando Torres megunta a Vörösök vergődését, a Chelsea pedig megmutatta, hogy pénzügyi fair play tervezet ide vagy oda, a 71 milliós éves…..
 ..
 BARCLAYS PREMIER LEAGUEKedd:Arsenal vs Everton 20:45 Sunderland vs Chelsea 20:45 Man Utd vs Aston Villa 21:00 WBA vs Wigan Athletic 21:00 Szerda:Birmingham vs Manchester City 20:45 Blackburn vs Tottenham 21:00 Blackpool vs West Ham…..
Amiről már órák óta pusmogtak, hivatalossá vált: a Liverpool öt és féléves szerződést kötött az Ajaxból érkező Luis Suárezzel. A 24 esztendős uruguayi csatárászért 23 millió fontot fizettek az angolok, a játékos a 7-es számú mez büszke tulajdonosa…..
Magyar idő szerint hat óra után nem sokkal ért véget a nap egyik leghosszabb „ostroma”: a Newcastle végül megadta magát a Liverpoolnak, és elengedte Andy Carrollt. A hírt a „vörösök” hivatalos honlapja is megerősítette, a klub oldala ugyan nem közöl pontos…..
               A legutolsó pillanatban, 23.58-kor jelentette be a Chelsea, hogy David Luíz a csapat tagja lett! A Benficából érkező brazil védőért 21 millió fontot fizetnek készpénzben a londoniak, plusz Nemanja…..
          Liverpooliként a legtöbb gólt lőtte ellene, hétfő este mégis öt és fél éves szerződést kötött a Chelsea-vel Fernando Torres. A jövőben a 9-es mezt viselő spanyol világbajnok csatár 50 millió fontért került Londonba. A…..
Valószínűleg Fernando Torres érkezése miatt létszámfelettivé vált Daniel Sturridge kölcsönben az év végéig a Boltonhoz került a Chelsea-től.     A Man. Citytől 2009-ben érkezett támadó mindössze 26-szor játszott kékben, most azonban Elmanderrel (ha nem megy…..
 Ma délután sorsolták ki az FA-Kupa 5. körének a párosításait.          A párosítások:West Ham - BurnleyManchester City vagy Notts County - Aston VillaStoke City - BrightonBirmingham-Sheffield WednesdayLeyton Orient - ArsenalChelsea…..
Ismétel a Chelsea,és a City is,az MU hátrányból fordított,és az Arsenal os csak nyögvenyelősen verte harmadosztályú ellenfelét.         Eredmények:Fulham 4-0 TottenhamNotts County 1 - 1 Manchester CityWest Ham United 3 - 2 Nottingham…..
 Január 29.-én és 30.-án kerül sor az FA cup 4.fordulójnak megrendezésére.         Sorsolás:..
 Az Arsenal után a Birmingham labdarúgócsapata jutott be az angol Ligakupa február 27-i fináléjába. A Birmingham a sorozat elődöntőjének szerdai visszavágóján hosszabbításban győzött a West Ham United ellen.    A találkozó első félidejében a vendégek…..
 Az Arsenal, bár egy órán át nem talált be, magabiztos játékkal ledolgozta a hátrányát, és 3–0-ra megverte a Priskin Tamással és Fülöp Mártonnal a soraiban felálló Ipswich Townt az angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján.     Az Ipswich…..
           Ian Holloway, a hazaiak menedzsere a kezdőbe jelölte a csapatkapitányt, Charlie Adamet, aki bejelentette távozási szándékát (a Liverpool és az Aston Villa is vinné), de a csapat nem engedi el.A skót játékos meghálálta a…..
           Kakuta 16 alkalommal lépett pályára a Chelsea felnõttcsapatában, nemrég hosszabbított a Kékekkel, méghozzá 4 és fél évvel. A francia játékos elsõsorban a több játéklehetõség miatt vált klubot, pontosabban kerül…..
           A Chelsea elmúlt időszakban mutatott formáját tekintve nehéz mérkőzésre számíthattak a londoniak, ám az első néhány perctől eltekintve a Boltonnak nem sok köze volt az összecsapáshoz.A mérkőzést gyászszünet…..