Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reszegkenguru

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kanada–Magyarország 23. percében Scottie Upshall rárontott Benk Andrásra a félpálya közelében. Az ütközés következtében a csatár kulcscsontja három részre tört. A sérült hokis szerint balesetről volt szó, nem haragszik ellenfelére. Két hónap alatt…..
reszegkenguru 2009.04.28 05:42:37
irod: @Szenszej: de semmi szervezett megmozdulást nem látok. Lehet abban a kultúrában ez idegen?

Ez reszben a jegyarak miatt van. Vancouverben vagyok epp, es megy rendesen a playoff laz. Igy aztan latom hogy 3-400 dollar alatt nem kapsz jegyet a legrosszabb helyekre sem - es ez a hivatalos kezdo jegyar, nem jegyuzer. A szezonjegyek tobb ezer dollarba kerulnek es 6-7 eves a varolista, gyakori hogy haverok osszedobjak egyre es felvaltva jarnak el a meccsekre (raadasul a playoff meccsekre a szezonjegyek nem is ervenyesek, csak arra jo hogy elso korben jutsz hozza a normal jegyekhez).

Emiatt a "hardcore" szurkolok helyett inkabb nyakkendosok, es szponzorokhoz kozeli rokonok, kollegak es haverok jarnak el. Az igazi meccshangulat a kocsmakban van.

Bar Upshall fele utkozest par percenkent latsz az nhl-ben (egy 5 perces bunyoval megspekelve), itt szerencsetlenul jott ki a dolog, Benk is igy reagalta le. Egyebkent itt a magyarokat mindenki pozitivan fogadta, drukkolnak nekunk a Feheroroszok ellen - meghogy osszejojjon 2014 mert annal jobb a hokinak minel tobben szeretik :)