Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saks

1 bejegyzést írt és 861 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha végiglapozzuk a Wizz Airhez az utasoktól érkezett kérdéseket, nem meglepő módon az merül fel a leggyakrabban, hogy van jegyünk, de a járvány miatt nem akarunk utazni, mikor adjátok már vissza a pénzünket? A cég utolsó Facebook-posztja alatt  a Wizz embere, vagy robotja próbál is mindenkinek…..
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
panelparaszt Bemutatkozás 2019.07.08 09:19:30
Szevasztok Parasztok! Ez a blog egyenlőre még csak egy ötletcsíra, amiből reméljük, hogy kifejlődik majd a palánta, hogy a későbbiekben szép dús (lombos) növény lehessen belőle. De addig még sok munka és bőséges öntözés szükséges. Alapvetően városi környezetben otthoni haszonnövény termesztéssel,…..
Német anyanyelvű zenekar sosem ért el akkora világsikert, mint a Rammstein, mégis ők azok, akik ezt nem igazán használják ki. Mondjuk talán a mindig szarkasztikus, punkos, polgárpukkasztó attitűd miatt nem fekszenek rá saját sikereikre, és nem öntik magukból ha kell ha nem az anyagokat, működik ez…..
Nem azért, de az Oscar bekaphatja, a Televíziós Újságírók Díja gálának is volt műsorvezetője, csak lehetett volna találni valakit nekik is. Demcsák Zsuzsa volt az est háziasszonya, és vérprofin le is hozta az egészet, sőt, még vicces beszólása is volt (mármint olyan is, amit nem írtak meg előre).…..
saks 2019.03.21 09:01:13
@fecske77: a korhatáros szerelem egy nagy társas játék, mindenki baszik mindenkivel. :)
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
saks 2019.02.05 09:29:11
Idén még nem szerepelt nálunk az eMag, ami nemcsak annak volt köszönhető, hogy az emagos sztorik általában elég egy kaptafára készülnek, így nem volt értelme a nr.157-et is kitenni belőlük, hanem annak az örvendetes fejleménynek is, hogy csökkent a rájuk érkező panaszok száma. Erre tessék, jön ez a…..
Kettő hónapig és tíz napig bírta a Ryanair a nélkül, hogy emelje a csomagdíjakat, igazán szép teljesítmény. Vártuk, hogy ez lesz, de azért ilyen sebességre mi se számítottunk. A Wizzhez képest azért még így is kispályások. Többször foglalkoztunk vele, hogy novembertől a két ultrafapados átállt egy…..
A rend éber őrei mintha kikoptak volna a mozikból a szuperhősök javára, azonban régen ott voltak mindenütt. A kisképernyőt ugyanúgy leuralták, ahogy az ezüstvásznat. Akármelyik évtized termését is kezdjük vizsgálni, jó eséllyel találunk magunknak tetemes mennyiségű zsarufilmet. A '80-as évek ebből a…..
saks 2019.01.14 14:35:42
Hosszas araszolással végül eljutottunk a vádlitól a combokon át minden idők izom-istenéhez, a mellizomhoz. Az izomhoz, aminek edzését soha senki nem hagyja ki és valahol a világban most, ebben a pillanatban is gyúrósok tucatjai edzenek rá. „Figyu má’ te amúgy mennyit…..
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
Azzal, hogy a Spektrum Home csatorna júniusban bekerült a UPC, a Digi, a Telekom, a Mindig TV és a Hello HD legnagyobb elosztású csomagjaiba, tett egy lépést afelé, hogy specifikus tartalmakat kínáló tévéből kvázi általános szórakoztató csatornává alakulhasson. Ennek első lépése az volt, hogy…..
Jó, nem PONT olyan, de van benne valami. A fenti kép a Knightfall című templomos lovagos sorozat második évadából van, ide érkezik Hamill, azaz Talus, a harcedzett veterán templomos lovag, aki tíz évig senyvedett a szaracén börtönökben, és most az a dolga, hogy a gyakornok/tanonc/inas/csicska…..
A fapados légitársaságok utasokat rendszeresen semmibe vevő húzásai nyomán indul kezdeményezés egy fogyasztóvédelmi csomag létrehozására, amely persze nem csak a diszkontcégekre vonatkozik majd. A cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel, amely…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Rövid idő alatt kétszer is megszívatta az utasokat a Ryanair, akik Gran Canariára repültek Budapestről. Először állítólag a csomagszállító berendezés romlott el, és hagyta itt a csomagok javát a gép, másodszor bizonyosan túlsúly miatt pakolták le a bőröndök egy részét. A történtek után sok téves hír…..
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
saks 2018.07.04 10:04:21
@Válasszunk: amit írsz, az mind oké, sőt. Egy ilyen méretű társaságnál, pláne egy ilyen iparágban, plusz pláne ebben a speciálisban ez az állandó készség a kiigazításra nemcsak elvárható de feltétlen szükséges is. VISZONT ennek kell legyen egy határa, mivel a "termelő" iparágakhoz képest, ahol a termelés költséghatékonyságát a maximumig emelhetik, itt ezt nem tehetik meg, mert az a szolgáltatás minőségének rovására megy, amit végső soron az utazóközönség (akikből élnek!) nem fog tolerálni.
saks 2018.07.04 12:21:32
@Lady Scarlett: Az nem ez a blog. Amit te keresel azt online fórumnak hívják, ahol mindenféle ember megosztja az élményeit, tapasztalatait, de az ilyeneknek utána kell keresni -> a tudásért dolgozni kell!
saks 2018.07.04 12:28:08
@Lady Scarlett: ne aggódj, nem gond.
Az értelmezéssel kapcsolatban én is pont erre gondoltam veled kapcsolatban!
Az amerikai Office-ban Jimet alakító John Krasinski nem egy akcióhős alkat, mármint nem úgy néz ki, mint Jason Statham és A Szikla szerelemgyereke, de ez csak addig zavarhatja a Jack Ryan című Amazon-sorozatnek nekiülőket, míg rá nem jönnek, hogy Krasinski (aki egyébként a 13 óra: Bengázi titkos…..
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
saks 2018.05.30 13:22:40
@amstrong666: te tényleg ilyen hülye vagy? Milyen spoiler? Ez maga a HÍR, te szerencsétlen.
saks 2018.05.30 16:29:19
@amstrong666: Amikor Carrie Fisher meghalt, és ezt a világ minden lapja megírta, akkor a SW fanok egyként kiáltottak fel, mert akkor nem szerepel a folytatásban, az spoiler?!?!?
De maradva a TWD-nél, az, hogy Jeffrey Dean Morgannel 2 évre kötöttek szerződést annak idején, az spoiler, mert biztosan nem nyírják ki Negant az első évadban, amiben szerepel?!?!
Az, hogy Lauren Cohan főszerepet kapott egy másik sorozatban, az már spoiler, mert Maggie karakterével kezdeni kell valamit?!?! És még sorolhatnám a példákat.
Gondolkozz már egy kicsit!