Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruticsello

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops 85 ÉVES TERENCE HILL 2024.03.29 10:20:00
A Magyarországon különösen népszerű olasz színész 1939. március 29-én született Velencében. Eredeti neve: Mario Girotti. Édesanyja a német Hildegard Thieme, apja az olasz Girolamo Girotti. 1942 és 1945 között a Girotti család a szászországi Lommatzsch városában élt az anyai nagyszülőknél. 1945-ben…..
Columbo a tévétörténet egyik legismertebb alakja. 50 évvel a sorozat kezdete és két évtizeddel az utolsó epizódja után is szinte mindenki ismeri. Karakterét a kiváló forgatókönyvek és Peter Falk tehetsége teszik felejthetetlenné. Nem csak Columbonak van mindig egy kérdése. A nézőkben is sok minden…..
Nagyon szerettem volna azzal kezdeni, hogy a legjobb multivitaminok, de annyira szerény a választék, hogy egy márkát tudnék csak jó szívvel ajánlani a következőkben részletezett szempontok alapján. Így marad az összefoglaló táblázat a végén, ami megmutatja, hogy mi mennyire "jó".  A multivitamin…..
Mi tesz egy filmet lebilincselően izgalmassá, mitől lesz egy thriller hátborzongatóan félelmetes? A Nyomtalanul című holland kultuszthriller már évtizedekkel ezelőtt bebizonyította, hogy sem patakokban folyó vér, sem látható gyilkosság, de még pergő akciójelenetek és hollywoodi sztárok sem kellenek…..
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
Indie Crawford Magas az IQ-d? 2018.04.23 22:13:10
Mértéktelenül intelligens csapatunk ismét új szerzővel bővül! Agy Spencer barátunk egy igazi, rendes, békebeli nerd. A 80-as években született a magyar felföldön, és volt már etológus, hacker, és deszkás. Fogadjátok szeretettel első írását, melyben az IQ tesztek milyenségét és főleg milyen nemségét…..
Falus Ferenc kutyakeléses, klottgatyás-klumpás, mucsai jeges vödrös akciója után érdemes összegezni, hogy ki a legsuttyóbb 5 jobboldali a baloldali emberek szerint, és ki az 5 legsuttyóbb baloldali a jobboldali emberek szerint? Íme a lista! JOBB 1. Lázár János A mi Lézer Janink…..
Tegnap éjjel, magyar idő szerint hajnali egy környékén jelenthették a hírügynökségek, hogy 63 éves korában meghalt Robin Williams. Fura, éppen tegnap délután akartam írni egy posztot a The Crazy Ones (Eszementek) szinkronjáról, és magáról a sorozatról is, hogy nem kár a…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
bruticsello 2014.02.22 23:32:50
   A szovjet uralkodó osztály, a Nomenklatúra számára a párt, az állam és a család szinonima volt. Fogalmuk sem volt a Szovjetunió polgárainak mindennapjairól, az áruházak üres polcairól, a hideg szélről, amely befújt a rosszul épített lakótelepi házak lakásaiba, a…..
A sokak által kedvelt mákról eddig is tudni lehetett, hogy fontos gyógynövény, hiszen a mai napig az egyik legerősebb fájdalomcsillapító, a morfin forrása, és más, fontos gyógyszereket, pl. a köhögéscsillapító kodeint is a terméséből vagy szalmájából állítják elő. Azt…..
Mindennapi klasszikusok Öröm 2011.10.10 07:29:00
Az Index szerkesztőségéből továbbított levél pénteken: a Budapesti Fesztiválzenekar meghívna egy Indexes kollégát az október 23-ai frankfurti hangversenyre.Műsor:Bartók: Magyar parasztdalokBartók: II. zongoraverseny - szólista: Schiff AndrásSchubert: IX. (C-dúr, "Nagy")…..
A tavalyi ünnepi bejegyzésben kikerült a blogra Menuhin 1975. október 1-ei köszöntője, amely az első Világnapon hangzott el.Ezúttal egy részlet következik Yehudi Menuhin és Curtis W. Davis Az ember zenéje című könyvéből:"Azt hiszem, mindannyiunkban van valami, ami nem…..
Előszó a bejegyzéshez: két héttel ezelőtt a Mindennapi klasszikusok blog Facebook oldalára kikerült Mendelsshon Hegedűversenyének első tétele az alábbi ajánlóval: "Ahogyan a hegedűverseny kezdődik, annál talán nincs is szebb és édeskésebb dallam..."A megosztáshoz 11…..
bruticsello 2011.07.16 12:01:34
@bürger: Ha hallottad volna a Francescatti/Mitropoulos/Sony felvételt, nem mondanál ilyet.
Imrédy Béla 1945-ös népbírósági tárgyalásán népügyészként a vádat képviselő Sulyok Dezső politikai és erkölcsi szempontból osztott szerepet az egykori miniszterelnökre: “Ha újonnan megírnánk az »»Ember tragédiáját««…..
Lukács Ervin 1928-2011 Pénteken, 83 éves korában elhunyt a hazai karmesterek Nagy Öregje, nemzedékek nagymestere: Lukács Ervin. A szombat este kilenckor a MÜPA színpadára lépő Budapesti Fesztiválzenekar is szép megemlékezéssel indított, először…..
törökgáborelemez 317. Záróra 2011.01.26 09:09:00
Tegnap este az MTV Záróra című műsorának vendége voltam. Veiszer Alinda, aki az egyik legfelkészültebb magyar újságíró, sok olyan dolgot megkérdezett (a politikai elemzésről, az elemzői szerepfelfogásokról, a tanácsadásról, a politikus létről és egyebekről), amikről már…..
bruticsello 2011.01.26 11:56:57
@Sportlövő:
Veiszer Alindát Bolgár úr jobbkezének nevezték a Klubrádiós időszakában :))) Tud valamit a csaj, de annak a riporterséghez nem sok köze van...