Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Móni

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpádházi Daka József Őfelségének kívánok hatékonyabb gyógyszereket!..
a Móni 2010.11.12 15:55:26
A spanyol nyelvvel csak néhány hónapja ismerkedünk. Nem túl intenzíven, annak ellenére, hogy itt szinte senki sem beszél angolul. Dani tanfolyamra jár, én könyvekből tanulok. Meglátjuk, mi lesz ebből. Mindenesetre a spanyol-magyar rokonságot már felfedeztem. Rögtönzött…..
Bor vor kolléga az alkohol pszichére gyakorot hatását elemzi, legalábbis az azonnali következményekre hívja fel figyelmünket. Az írás a logika szabályait szigorúan követve tömören foglalja össze, miért is volna jó, ha a szorongásainkkal józanul…..
a Móni 2010.01.23 14:06:17
@vasziljevics: nincs egyéni választás valódi választási lehetőség nélkül. nincs negatív szabadság pozitív szabadság nélkül. ezt a liberálisok is fel szokták fogni. vagyis pl. hiába akarom én azt választani, hogy ezentúl csak önkéntesként dolgozom, ha közben éhen halok. ez persze nem menti fel az alkoholistákat, főleg akkor, ha szülőként, házastársként felelősséggel tartoznak másokért.

én sem azt állítom, hogy ne lehetne inni, csak ne fogjuk erre meg arra, és ne higgyük, hogy bármilyen szorongást is enyhíteni tud. én is ismerek pár szorongó, depressziós embert, pszichológus vagyok. de a beszélgetés, megfelelő empatikus légkörben mindig segít. alkohol maximum akkor kell ilyen célból, ha valaki tényleg, bevallottan nem akar egy ideig foglalkozni a problémákkal, ki szeretne kapcsolni.
látens iszákos Innál műszeszt? 2009.12.30 17:17:00
Feltalálták a műalkoholt! És itt most nem a Kiskőrös-Kecel környéki héttablettás borokra gondolunk. Az index cikke szerint, ha ezt nyakaljuk, ugyanolyan hatást gyakorol ránk, mintha eredeti, cefrealapú alkoholt fogyasztanánk. Ellazulunk, feldobódunk, olyan…..
a Móni 2009.12.30 18:53:16
@manókomment: hülyeség.
ez nem járja.
a Móni 2009.12.30 18:56:06
@Gera: jobb, mint ha benzolt innál, kishaver.