Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabowsky

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban tetszik ez a rulett robot. Jópár napja használom és folyamatosan derülnek ki számomra olyan szuper funkciói, amit nem is gondoltam volna. A legjobban az tetszik, hogy rendkívül sok beállítási lehetőség van benne. Nem csak azt lehet beállítani, hogy x számú esemény nem bekövetkezése után…..
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
gabowsky 2009.12.17 12:58:16
Sziasztok!
Némi élő számlás kereskedés után olvastam a fentieket (hellyel-közzel) és érdekelne, hogy a plus500.com - ról tud e valaki valami elsőkézből származót. Nov. 24-én kifizetést kértem, és azóta sem érkezett meg. két felületet is nézek egyszerre, az értékek kb. 1 pip-el eltérnek, de időben egyeznek. A megbízások azonnaliak, de néha előfordul rendszerhiba. Én közepesebb távra kereskedek, nem Scalpolok, beállítom a profit limitet, és általában ott is van, ahol lennie kell. a leszúrások, felszúrások előfordulnak, ezt elkerülendő kell ezeket relatív magasra, ill. alacsonyra tenni, amikor meg elindul a piac 100-150 pip-el ellenkezőleg, az meg nem lehet a kereskedő cég miatt. Az EUR/USD is, az olaj is, a trendek alapján mozog alapvetően, (szerintem) azt meghatározva tud az ember keresni 30 - 150+ pip-et mozgásonként, vagy naponta is akár. Nekem bejött ez a módszer, ami miatt most kényszerpályán vagyok, az a mohóság. 3-4 szer bejött a "holnapra úgyis ugyanitt lesz" módszer, aztán elment a dolog 200 pippel ellenem, elvitte majd az egész tőkét. Szabályok. Kis lépések, minden nap. Ennyi. A gond akkor van, ha a CÉG nem fizet, és a franc sem tudja mire hivatkozik. Érdekes, a plus500. com nál, hogy még a holnap-után is le van fordítva tökéletes magyarsággal, kivéve a júzer-egrimentet. amikor meg kérdést tettem fel ez ügyben, a gúgle fordító programmal fordítva üzentek, hogy "mi használni gúgle fordítót, te is használ aszt." Szóval tapasztalatok??