Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flipper333

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
Tegnapi írásunk arról szólt, mit nem bír egy ügyfél a masszőröknél.Máris itt a válasz, egy masszőr összegyűjtött néhány dolgot, amit ők, a szakmabeliek nem szeretnek a vendégekben.Tanulságos és igaz is.A masszőr vagy masszőz is ember és ne mondja senki senki, hogy ebből…..
Flipper333 2010.08.26 13:34:41
@Borcsika:
A sampon,szappanok,egyéb kencék nagyrésze sem mindíg hatástalanítja az intim testrész szagát,na és erre van az INTIM MOSAKODÓ GÉL !! Schon probieren ;-)
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
zamat A finnyásság fejlődése 2010.01.21 11:00:00
Az unokaöcsém háromévesen kezdett barátkozni a zöldborsóval. A tányérjából kipöccintett szemet ujjai közé szorította, mesélt neki, nyomkodta, majd bedugta az orrába. A következő borsószemmel még mélyebbre tolta az elsőt. Aztán jött még egy. Meg az utolsó. Az ügyeleten…..
Flipper333 2010.01.21 13:46:48
@Tuvalu: sznyvsz szén a jó megfejtés ;-)
"A következő délután, a megszokott pihenőidőben, amikor lefekvéshez készülődött, tekintete az ágyával szemben a falon függő festményre tévedt, amely egy kártyával jósoló cigánylányt ábrázolt. Tovább szemlélődött, de tekintet újra és újra a…..