Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arielle

3 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor emlegettem a teveklubbos csetet, ami talán kicsit színterét képezte annak a folyamatnak, amely jóval később, a blogomban is nyomon követhető becsavarodásomban tetőzött. Sokszor hozzáfűztem, hogy mennyire bánom ezeket a botlásokat, és hogy milyen érdekes is volt azok…..
Íme a részletes program.Dióhéjban sok színházas, nemzetiséges, kreatívos, reneszánszos, környezettudatosos, táncolos, világzeneis és nyugdíjas/családos nap lesz a város szerte. De nem mind megvetendő és tessék a kultúrát beszippantani ott, ahol csak lehet és, ami érdekel…..
Arielle 2008.09.04 22:51:34
Amióta itt vagyok lassan 2. hete, alig ittam meg 4 üveg ásványvizet. Ha szomjas vagyok, helyette mindig kávézom. Így megvan a napi 6 kávé tulajdonképpen, ami csak azért gáz, mert a koffein elvonja a vizet (és tömít szóval se éhes, se szomjas nem vagyok) és azt muszáj lenne…..
Dizájnpróba Lorem Ipsum 2008.07.05 16:25:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec cursus nisl at mauris. Proin nunc nunc, rutrum sit amet, cursus vel, varius id, odio. Integer et sapien id mauris mattis sollicitudin. Pellentesque augue. Sed luctus facilisis leo. Aenean tristique. Aliquam erat volutpat. Vestibulum…..
Kedd van. Még csak kedd van. Olyan mintha már legalább csütörtök lenne. De nem. Még csak kedd van. Ez egy elbaszottul hosszú hét elbaszottul hosszú napokkal. Nem bírom már. Fáradt vagyok. Sírógörcsöt fogok holnap kapni. 8 órám lesz. Ma volt az osztályozó konferenciánk.…..
Jah hát kihagytam a legizgalmasabbat!Június 7. (szombat)19.00-19.45 Uri Gellerrel A siker titka- Életem című kötetéről Erdei Grünwald Mihály beszélget..
Arielle 2008.05.30 00:26:36
Anyukám ritkán csinál valamit vacsorára, de ma ilyen kivételes nap volt. Valami padlizsánost készített. Leültem velük az asztalhoz, csevegtem vidáman és jóízűen ettem, mert hát ez a kaja most sikerült. Ahelyett, hogy békés tudatban befejezem és megköszönöm és elmegyek, az…..
Kedves Eszter! Ezúton tájékoztatlak, hogy az ICWiP2008 rendezvény host/ess munkájával kapcsolatos személyes elbeszélgetésed időpontja: 2008. június 2. (hétfő) 18.00 óra.  [...]Milyen egy állásinterjú? Még sosem voltam ugyanis. ..
Az a gond, hogy a Földre a legutóbbi alkalommal úgy cirka 2008 évvel ezelőtt érkezett valami  arc, akit máig csak szimplán Megváltónak hívunk. Noha még az ő létezésében sem vagyunk 100%-osan biztosak, de amióta blogokat olvasok rájöttem, hogy több önjelölt is van, akik…..
bakteriofag.blog.hu @ Pécs 2008.05.11 23:49:00
11 perc és 18 leszek. Most már akkor megvárom és addig nem alszom...
Arielle 2008.05.13 10:42:15
Mostanában egyre több fiatal lánytól hallom az ismerőseim és barátaim közül, hogy ha lenne pénzük rá, ők bizony itt-ott szívesen plasztikáztatnák magukat. Persze legtöbben a mellükkel elégedetlenek, de akad, akinek mással van baja. Fül, orr, száj, fenék - kb. ezek még a…..
Arielle: A Budapesti Utasok Szakszervezeti Szövetsége hétfőre sztrájkot hirdet tiltakozásul a mai BKV-s munkabeszüntetés miatt. Ez abból állna, hogy felhívást intéz az utasokhoz: hétfőn ne váltsanak jegyet, ne mutassák fel bérletüket az ellenőröknek.…..
Subba Mi a furcsa a képen? 2008.04.14 14:45:00
Budapest legbüdösebb metrómegállójában, a hármas metró északi felén, az Árpád hídi állomáson lehet gyönyörködni az alábbi látványban. Az állomás arról híres, hogy itt található az egy főre jutó legtöbb büfé, giroszos, fánkos, pizzás és egyéb vendéglátóipari…..
Jövőhétre kell írnom filozófia házidolgozatot. Komolyan kellene vennem a feladatot. De hogy lehetne valami olyat komolyan venni, amit meg úgy alapból nem szokásom? Eh... majd írok Murphyről...
Nna kérem.Először is kezdjük a legfontosabbal.Minden tiszteletem az 1848-as forradalom és szabadságharc hőseinek,büszkék lehetünk rájuk,és örülök,hogy magyarnak vallhatom magam.És akkor most leírom,nekem hogyan telt az ünnepem.A délelőttöt meg a délután nagyrészét is…..
Klikk és szavazz PP-re!Update:Öm hát végigcsekkoltam a többi pályázót....nah hát ízé öm igen. LOL...
Arielle 2008.03.05 18:46:05
Na kezdjük a lényeggel. Szimpatizálok a nemzeti-szocialista világnézettel.Nem vagyok "náci".Eddig követhető voltam?Ami 1933 és 1945 között Németországban az uralkodó politikai világnézet volt; bőven van benne értékelni való és hasznosítható mai világunkban is.Az…..
Tegnap este megnéztem a Super Size Me-t, de most úgy tényleg oda is figyeltem rá és elborzadtam, amikor megláttam az XXXXXL-es nőket és férfiakat. Szerintem ez az éhezésnél csak azért rosszabb, mert erről maguk az emberek tehetnek, sajátmagukat teszik tönkre. Nem csak undorító,…..
Isten és Szabadság! Tegnap 2008.01.25 14:15:12
Mint már említettem,sokminden történt az elmúlt hónapban;mégis most inkább a tegnapi napot írnám le először.Mivel sulim csak szerdáig van,arra gondoltam itthon maradok estig és pihenek egy kicsit,olvasgatok,ilyesmi.De nem.Apám szerint ez a nap pont kitűnő arra,hogy elmenjek…..
Eddig még nem sűrűn raboltak el az ufók, de ha mégis, akkor nem hagytak erre utaló jeleket. Nem gyanakodtam, mint ahogy ma reggel sem (még nem voltam teljesen magamnál ugyanis), de este fürdésnél lebuktak a rohadékok. Miután az ágyamat átvizsgáltam és megállapítottam, hogy éjjel…..
bakteriofag.blog.hu @ Pécs Skit 2008.01.03 20:34:03
Helyszín: Irgalmasok útja, Tisza üzletSzereplők: vásárló               eladóCselekmény: a vásárló visszaviszi a cipőjét- Szia! Itt vettem ezt a cipőt egy pár hónappal ezelőtt és ízé az a gondom vele, hogy a cipőfűzőnél ez…..