Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem kéne...

0 bejegyzést írt és 2247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
nem kéne... 2017.09.22 18:19:53
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
nem kéne... 2017.08.23 16:44:11
@molnibalage:
jaja, sam beszél.
öjj, ez szar volt.
:D
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
nem kéne... 2017.08.02 14:25:42
@Hüpna:
védőfóliás csirke
:))))
Harmadik epizóddal folytatódott hétőn a Trónok harca az HBO-n. A tovább után spoileresen tárgyaljuk a rész legfontosabb eseményeit...
nem kéne... 2017.08.01 10:08:22
@Dervenkál Egon:
de ez azért kicsit furcsa ám.
jó, nem pont így működik, de ez egy sziget.
ugye ez eléggé más pénzrendszer, mint napjainkban van, a pénz itt fizikai tárgy, nem papír, hanem fém, itt nincs olyan, hogy na fogy akkor nyomtassunk még aztán lesz.
hova a faszba tűnt el a pénz, a fizikai arany?
pláne annyira, hogy egyrészt a legnagyobb felhalmozó tulajdonképpen nullára legatyásodik, PLUSZ külső készleteket kell bevonni a vasbanktól, ami megint nullára eltűnt.
valaki nagyon farmolja a készletet, csak éppen a történet ezt sehogy se kezeli, "elfogyott".
nem kéne... 2017.08.01 11:31:20
@András Tibor:
jó, elvitte.
hova?
ez nem kiló kenyér, hogy megesszük, ez semmi másra nem jó, csak vásárolni.
mondom, elfizették, de hova, kinek?
a köznép a cipője mellett jár, hogy ne kopjon a talpa, az urak csórók, szóval kinél van a pénz?
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
nem kéne... 2017.07.31 15:34:51
@DeFranco:
herripotterben a bagoJ megvan?
na.
ez ugyanaz, csak máshogy fésüli a haját.
gondolom van valami bót, ahol lehet ilyent szerezni.
:)))
nem kéne... 2017.07.31 15:49:45
@DeFranco:
a holló kicsit értelmesebb madár, mint a bagoJ.
aztán meg ha medzsik kell, abból is volt ebben a a sorozatban is jópár példa, mondjuk amikor visszajött a khal, amikor visszajött jon, amikor visszajött beric dondarrion.
vagy mondjuk ez az arccserélgetős buli se normális dolog, az sincs különösebben kifejtve, leveszifölteszikész.

plusz az megvan, hogy a herripotterben a bagoJ a gazdának minden levelét kézbesíti?
engem pl abban a sztoriban még annak idején is feszített a kérdés, honnan tud az inboxról?
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
nem kéne... 2017.07.25 13:54:11
@Hüpna:
ez rossz volt, te is tudod.
:)))
nem kéne... 2017.07.25 15:30:26
@- duplagondol:
a végén még kiderül hogy mindenki, aki a trónra hajt, targaryen.
daenerys, jon, meg ezek szerint esélyes, hogy az ikrek is.
kíváncsi vagyok, ki még.
:)
nem kéne... 2017.07.25 16:45:07
@zizi77:

azt hittem azért, mert a tesztoszteron kinyírta.
ja várjál...
:))))
Már csak néhány hét és elindul a Trónok harca hetedik évada, úgyhogy ideje volt, hogy érkezzen egy újabb előzetes. Na nem mintha a sorozat rajongóinak nagyon kedvet kellene hozni az évadhoz, amire több, mint egy évet kellett várni. Ha valaki az első előzetesről lemaradt volna róla, akkor itt tudja…..
nem kéne... 2017.06.21 18:51:05
@_sélli:
beric dondarrion
nem kéne... 2017.06.22 10:32:14
A Jármai Legyen Blogod! 2017.03.10 22:44:52
    Jó, legyen.  ..
nem kéne... 2017.03.10 23:15:36
A legokosabb kutyafajták rangsorát most egy pszichológus állította össze, mégpedig az alapján, hogy mennyire gyorsan és mennyire eredményesen képesek megtanulni egy új „parancsot” a különböző kutyafajták. Ez alapján a legokosabb kutyafajták közé a Golden retriever és a…..
nem kéne... 2017.02.02 22:20:05
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nekem ugyanez van, szőrös kiadásban.
ha télen elengedem, hogy "mennyébazmegjáccani", fut haverkodni, semmi baja nincs, de rendszeresen lecsekkolja, hogy mit csinálok.
ha nem vele foglalkozok, megy vissza.
de ha észreveszi, hogy ránézek, akkor egyből jön oda és RESZKET, majdnem szétesik, hogy akkor most rohadtul fázik, közben gőzölög az egész kutya, olyan melege van, azt se tudja, hogy lihegjen.
engem nem ver át, ahhoz túl régóta és túl jól ismerem, de anyámék bekajálták, szegény kutya úgy fázik, úgyhogy most anyám kabátot köt neki.
pár éve az első találkozásuk úgy zajlott, hogy hazamentem a szüleimhez, anyámék nem tudtak a kutyáról, úgyhogy bent aludt nálam a szobában a dög.
éjjel értem haza, mondom ne az legyen, hogy kimennek a fürdőbe aztán átesnek rajta, mert nem számítanak rá, majd reggel összehaverkodnak.
reggel benyit anyám, hogy na, megjöttél, az ajtónyitás zajától felébred a kutya, megijed, elkezdi ugatni anyámat, hogy menj innen, mert félek tőled, anyám áááááámegharap bummbekúrja az ajtót, egész hétvégén nem is szólt hozzám, meg egyébként is, többet ne hozd ide ezt a kutyát.
most meg amikor utoljára itt voltak, méretet vett a kutyáról és töltsek le neki kutyaruha képeket, otthon van sok fonal, nyugdíjas, úgyhogy kabát lesz a kutyának.*
mert fázik, reszket.
szóval rohadék rábaszott, túltolta a színészkedést, csak még nem tudja.
:))))

*mondtam, hogy talán azért mégse kéne, mert hát hogy néz már ki, de nem, lesz kabát.
jó, akkor ilyen rénszarvasost lehet?
rámnéz, néz egy darabig, lehet.
:))))
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
nem kéne... 2016.12.01 09:39:14
@VV Erőlegény:

a macska meg föl lett mászódva a fára rá.
höjj.

az egyébként megvolt valakinek, hogy a nagyja kb elmesélt egy-két alany-állítmány-bővítmények mondatot a feladat szerint a kiválasztott papírfigurának, ugye képzeljük oda az aktuális lakót, erre soma mit csinál?
elkezdi csépelni a bábut.
érdekelne, hogy ilyenkor mire gondol a költő.
nem kéne... 2016.12.01 10:35:19
@Avanivi:

nem.
nem kéne... 2016.12.01 11:57:48
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!):

mágnestábla a menő, de csak ha a kollégákkal cipelteted be.
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
nem kéne... 2016.11.30 10:54:42
@ascii:

belevalóban volt.
nem kéne... 2016.11.30 10:59:55
@ascii:

annyira lófasz tartalom nincs, hogy az adásképes kontent egy részét a bv be kell áttolni, mert azt már végképp be is lehetne zárni.
a tegnapi öfi negyede ha friss anyag volt, a többi csak a régi szar huszadik átpaszírozása.
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
nem kéne... 2016.11.28 09:09:45
nem kéne... 2016.11.28 09:19:50
@tejfölösbableves:

én is.
komolyan sose elsőztem még, ezt afféle román szokásnak gondoltam, csak végigolvastam, semmi.
nyomok egy effötöt semmi.
hát nem bírtam kihagyni, na.
:)
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
nem kéne... 2016.11.28 08:44:30
@úgymond olvasó MMKK: vele csak ketten nincsenek jóban, vivi és soma, végül is ha körbeszavaznak, előfordulhat, hogy ő megy ki, igen.
mondjuk ha van esze, vivit viszi.
nem kéne... 2016.11.28 09:10:31
nem kéne... 2016.11.28 09:20:36
@Krétagarbó:

soma nem okos.
azért ez jelentős hendikep dávidhoz viszonyítva.
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
nem kéne... 2016.11.24 22:11:59
@hereverő heverő:

fasztudja.
az utolsó munkahelyemen voltak úgymond kézzelfogható sikereink abban, amit csinálunk és konkrétan nekem is.
a fél világot körbejártuk és hát van fogalmam arról, hogy napi szinten mibe kerül egy kinttartózkodás akár keleten, akár nyugaton, pedig mi dolgozni jártunk ki, de pont olyan helyekre, amik viszonylag kedvelt turista célpontok.
az, hogy akarom, meg hogy elhatározom, az édeskevés.
az kb a magyaros balatonturista szint, ahol egy hétre gyulaikalbászt csomagolunk meg előre sütött rántotthUst, de az, ha valami értelmeset is szeretnél csinálni egy ilyen utazás alkalmával, borzasztó drága.
simán elmegy rá az aktuális nyeremény jól észrevehető része.
nem kéne... 2016.11.24 22:14:29
@mézescsók: félmillióból te semmit nem csinálsz japánban.
nem kéne... 2016.11.24 22:42:02
@PeniValdes:

pedig az lesz az igazán drága, ha valamit csinálni is akarsz, nem csak dögleni egy hétig egy teljesen másik országban.
értem én, hogy a hátizsákos turista jellegű világlátás kréziszekszikúl, csak mondjuk japánban ez pont nem működne, nem lesz igazán olcsó.
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
nem kéne... 2016.11.24 08:19:36
@Sanda.Ipse:
egy igazi őstahó, a maga módján jóindulatúnak is lehet mondani, de hogy tulajdonként kezel valakit, az vállalhatatlan.
erre mondják azt, hogy a párját ritkítja, ha máshogy nem, hát a fogait, ugye.
aztán az is csodálatos, hogy mennyire egyszerű világa van, kb annyiból áll, hogy pina.
nagyon szép.
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
nem kéne... 2016.11.22 14:51:53
@Sanda.Ipse:

hát de mi meló megbaszni egy EKKORA nőt.
elnézést.
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
nem kéne... 2016.11.14 18:46:42
@PeniValdes:

jó, de miért most rakják ki, mittudomén ati pl tök szürke gyerek és még mindig bent van, hát egy megosztó játékos mégis csak több megtekintést hoz, nem?
(v.ö.: a negatíííív reklám is reklám)
nem kéne... 2016.11.14 21:03:36
@Avanivi:
soha
egyetlen
ember
nem
jött
még
vissza
azok
közül
akiket
zsótti
támogatott
nem kéne... 2016.11.14 21:57:31
@Avanivi:

pl emiatt fog messzire jutni egy annyira szürke játékos, mint ati.
igazság szerint az első háromban kellett volna lennie, akik kiesnek aztán nézd meg, csak annyit kell tennie körülbelül, hogy nem eszi meg a vivi gumicukrát és nem foglalja be a sufnit aztán a legvégén fogják csak észrevenni, hogy baszki, ez meg itt maradt.
Bólogatókutyai magasságokban (vagy mélységekben, nézőpont kérdése szárnyaló autós kiegészítőre figyelt fel a két fiam Freitalban, Szászországban, az éves Trabant-találkozón. Próbálták kitalálni, de nem sikerült, jó félórányi tippelgetés után elárultam nekik a választ...
nem kéne... 2016.11.14 21:15:49
@Puller István:

...a kalaptartón?
A vidám ébredezős blokkot az önfeláldozó Mici csicsergése festi alá. Először azt fejtegeti, hogy ő vállalná a kiesést is, ha cserébe kemény kárszegű kedvese maradhatna, kicsit később pedig már Vivien hegyes csöcseinek jósol. Úgy véli, ő vagy Krisztián megy párbajra, ezért  arra tekintettel, hogy…..
nem kéne... 2016.11.12 15:13:18
@úgymond olvasó MMKK:

az nem tivi volt, hanem krisztián.
de nem értek én se magyarul, rá kellett jönnöm.
nem kéne... 2016.11.12 15:27:10
@úgymond olvasó MMKK:

nekünk a harmincpár kilós kutyánk tizennégy évig húzta, a kisebbek azért jóval tovább bírják.
nem kéne... 2016.11.12 16:35:01
@úgymond olvasó MMKK:
úúúúúúúúú
hol lehet ilyen csajokat találni?
:)))
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
nem kéne... 2016.11.10 16:00:19
@KapitányG:

és akkor már közszereplők vagyunk.
sztárok.
amilyenek mások soha nem lesznek.
nem kéne... 2016.11.10 16:02:54
@Biriksz_Krokiksz!:

ez a legideálisabb eset.
nem kéne... 2016.11.10 21:35:31
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
nem kéne... 2016.11.07 10:54:32
Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára…..
nem kéne... 2016.11.05 20:53:24
@Well...:

...és béna gyereknek anyja veri a faszát.
mondjuk ki kertelés nélkül, na.
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
nem kéne... 2016.10.28 08:54:00
@ascii:

kb annyi, hogy az ügyhöz semmilyen formában nem tartozó tényekkel összezavarja a döntéshozót, az a fölösleges dolgokra figyel és a lényegi rész elsikkad.
nem kéne... 2016.10.28 09:04:29
@Cérnahuszár:

nem, ez valami southparkos poén volt az oj simpson perhez kapcsolódóan.
hosszú lenne nagyon pontosan elmagyarázni, meg nem is menne, régen láttam, szerintem tele van vele a net, keress rá.
nem kéne... 2016.10.28 09:24:38
@hannamontanna:

már kellett bogarat enni.
szóval nem nyert.
:)))
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
nem kéne... 2016.10.26 08:38:30
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

te is jobb kezes vagy?
én is.
az jó, akkor te ide teszed a bilincset, én meg..... basszus.
nem kéne... 2016.10.26 08:39:10
@nem kéne...:

vagy fasszopó vagy geci, whatever.