Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rwindx

0 bejegyzést írt és 6147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Rwindx 2021.03.10 06:52:11
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Oda, pont a véknyamba, idióta. Nem vagy te annyira hülye, hogy ha el is olvasnád, akkor rájönnél semmi félrevezető nincs az ajánlásomban, max magadnak sem mered bevallani.
Rwindx 2021.03.10 16:55:56
@matyas.kiraly_1:
szarmatyi, te még nem akasztottad fel magad? fura, de majd úgyis megteszed.
Fogadjunk, hogy a Volvo logójáról neked is egyből a férfi szimbólum ugrik be! Ezzel nem vagy egyedül, sokan így vannak vele. Sőt, van, akit ez a tény kimondottan zavar. "Ébredj fel, Volvo! A világ már nem ugyanaz a hely, mint 90 éve volt." Ezzel a felütéssel kezdte meg Linkedin-bejegyzését Petra…..
A tavaly ősszel hivatalba lépett Karácsony Gergely főpolgármesterhez 2019. októberében fordult nyílt levéllel a Magyar Közlekedési Klub. Ebben olyan fő intézkedéseket szedtünk össze, amelyekhez elsősorban nem pénz, hanem akarat kell, és a forrásigénye is megfelel(t) a fővárosi önkormányzat anyagi…..
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Egy apának a legnagyobb büszkesége a gyermeke. Nyilván jól esik vele tündökölni, de bármennyire is szeretné, nem lehet mindig kitenni a kirakatba. Pedig egy egész éjszaka munkája van benne – ami valójában csak néhány perc, de ekkor már ki emlékszik erre. Legfeljebb anya, ő még biztosan, főleg ha még…..
Rwindx 2019.07.05 00:29:59
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
  Molnár Gyula Bangónétól kapta a selyemzsinórt. Ceglédi Zoltán politológus az MSZP élén bekövetkezett változásról (ATV, 2018. május 24.)   /”Képviselőkbe folytani a szót illendő?” Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes szocialista politikusok (Hír TV, 2019. február 18.)/ Gondolom, rögtönzött…..
Rwindx 2019.05.01 10:58:43
@Fülig José:
Honnan tudjam mi történik a ketrecedben? Az itatódat, vályúdat feltöltötték?
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
Az olasz maffia a drogüzlet és a szerencsejáték után a veszélyeshulladék-bizniszben találta meg a számítását. Több ezer hordó atomszemetet süllyesztettek el a tengerbe, amin az évek során legalább 20 milliárd dollárt kerestek, mellékesen rengeteg embert öltek meg és…..
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Nagyon vicces, amikor a demokrácia sírásójaként emlegetett fideszesek a demokrácia sírásójaként emlegetett Facebookot akarják megregulázni...
Rettenetesen idegesítenek a politikai élőhalottak. Mégis nehézemre esne kifejezni azt a megvetést, amit az SZDSZ nevű 2010-ben választók által végleg elzavart párt a mai napig kelt bennem. Túl hosszú a bűnlajstromuk, hogy kiemeljek bármit is. A négyes metró, a korrupció csak hab volt a tortán. A…..
Két hónapja, hogy nyilvánosságra hoztam a zuglói parkolás veszteségeit bemutató adatsort és hogy kijött a 444.hu filmje a fővárosi parkolási bizniszről. A két éven át minden oldal által elhallgatni kívánt korrupciós ügyet most a főpolgármester választási csatában politikai bunkósotként használják és…..
Rwindx 2019.04.06 17:17:48
@ember100: ja, a rohadék fidesz megakadályozta, hogy karácsony vétózzon... marha
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
A legmelegebb nyári napokon a Duna vízhőmérséklete Paks alatt megközelíti a környezetvédelemi szempontból kritikus értéket, ami fölött bekövetkezik az élővilág pusztulása. A hivatalos mérések szerint is, pedig ezek irreálisak. A valóságban sokkal rosszabb a helyzet:…..
Alacsony fizetés, magas kockázat, szélsőségesen megterhelő fizikai munka, és a végén egy izgalmas lefolyású halálos betegség – ha őszinték lennének az uránmágnások, így hirdetnék az új mecseki uránbánya munkahelyeit. Nem beszélve a természetkárosításról és a vízszennyezésről. 2021-ben újraindul a…..
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
„Az emberiség megszokta a szegénységet s nem is tud másként; erőteljes egyéniségek aztán időnként megmagyarázzák neki, hogy időszerűen milyen célból szegény, s ezt legtöbbször hálásan el is hiszi; de ez aztán miden. Bölcselmi szempontból teljesen közönyös, hogy az emberek egy új termelési rend…..
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
Rwindx 2019.02.19 20:56:03
Ha visszatekintünk a Fidesz- kormány elmúlt 9 évére világosan látszik, hogy 3 nagy alappillérre épül: a kommunizmus legsötétebb napjait idéző propagandára, a korrupcióra és az úgynevezett családtámogatásra. Az első kettő elég egyértelmű, viszont azon sokat gondolkodtam, miért pont ez a terület az a…..
Nemcsak a sajtószabadság hiánya miatt kapott feddést  az Orbán-kormány Strasbourgból a napokban, hanem  a nők esélyegyenlősége, a civilek helyzete, a menekültek védelme és az igazságszolgáltatás függetlensége terén meglévő hiányosságok kapcsán is elmarasztalta Magyarországot az Európa Tanács emberi…..
Rwindx 2019.02.13 23:37:04
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
Magyarország világcsúcstartó: az utóbbi csaknem 50 évben sehol sem ásták alá ilyen rekordsebességgel a demokráciát.  A trumpi Amerika rossz példával jár elöl a világ autokratái számára, módszereik nagyon is hasonlóak-  Az ököljog az illiberalizmus alapja, ám utóbbi minden, csak nem demokrácia-..
Rwindx 2019.02.06 23:25:03