Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perry

5 bejegyzést írt és 457 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már láthattátok nálunk az F&F legújabb, 2013-as őszi kollekcióját népszerűsítő kampányt, most azonban itt az ideje, hogy egy kicsit közelebbről is szemügyre vegyük, hogy mit is kínál számunkra idén ősszel a brit fast-fashion márka. A lookbook-ban csakúgy, mint a…..
Még 2011-ben írtunk először Ducsai Judit remek kollekciójáról és annak kampányáról, most azonban ideje kicsit szemügyre venni, hogy mi a helyzet mostanában a márka háza táján.Judit ugyanis nem tűnt el, sőt a nők és férfiak számára tervezett táskái és kiegészítői egyre…..
perry 2013.11.06 22:07:08
Rengeteg mindenért lehet átkozni a rendszerváltástól 2010-ig létezett liberális pártot, az SZDSZ-t. Igen sok, khm, baklövés róható fel nekik, a taxisblokádtól az 1994-es koalíciókötésen át egészen a súlyos társadalmi problémákat elfedő, politikailag korrekt maszatolásig. Na…..
perry 2013.09.13 11:25:41
@marko11: Semmi kapcsolat. Viszont az összeesküvés-elméleteket gyűlölöm.
Inspiráló őszi szettek! Végre megérkezett a spanyol H.E. by Mango legújabb, 2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, melyben Sam Webb és Cedric Bihr modellek segítségével ismerkedhetünk meg a divatmárka hűvösebb hónapkra ajánlott kínálatával. Ahogy az…..
Újabb játékot indítunk a HeStyle-on, amely fiatalabb olvasóink körében biztosan népszerű lesz. Magyarországon szeptember elején mutatják be a mozik, a hatalmas népszerűségnek örvendő fiúcsapat, a One Direction dokumentumfilmjét, amely a "This Is Us" nevet viseli. A filmben teljes…..
Végéhez közeledik a 2013-as YourLook szezon, hamarosan indul a közönségszavazás, melyen a legjobb szettet keressük majd!Most azonban jöjjön a szezon utolsó előtti fotója, melyet Tomi nevű olvasónk küldött be egyik kedvenc, nyári összeállításáról. Mi a véleményetek…..
HeStyle Itt a Zara őszi kampánya! 2013.08.05 12:26:49
Budapest, te csodás! Végre megérkezett a a Zara legújabb, őszi kollekcióját népszerűsítő és bemutató fotósorozat/kisfilm, melyet fővárosunkban, Budapesten készítettek!  A Boo George által fotózott, fekete-fehér kampányban Marlon Teixeira, Arthur Gosse és Yuri Pleskun…..
Végéhez közeledik a YourLook idei szezonja, már csak július 31-ig jelentkezhettek a rovatba. De korai még a zárásról beszélni, lássuk inkább mai YourLook szereplőnket, Róbertet és az általa beküldött összeállítást. Mi a véleményetek róla? Napszemüveg: Ray-Ban…..
Üdv újra itt, Ryan! Hosszú ideje nem írtunk a mindig stílusos Ryan Gosling-ról, de mai eldöntendő kérdésünk újra hozzá kapcsolódik. A kanadai színész nemrég új filmje, a "Csak Isten bocsáthat meg" vetítésén vett részt New York-ban, ahol egy könnyed, nyári Salvatore…..
Hamarosan újabb taggal bővül a H&M budapesti üzleteinek száma!A hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő svéd fast-fashion márka várhatóan idén ősszel nyitja meg legújabb üzletét. A 3000 négyzetméteres alapterületű, többszintes áruház az Andrássy út 40. alatt…..
perry 2013.07.20 23:32:38
Folytatódik a YourLook!Ezúttal Péter nevű, rutinos beküldőnk mutatja be Nektek egyik kedvenc laza, nyári összeállítását, melynek néhány darabját saját maga készítette vagy alakította át.Mi a véleményetek róla? A YourLook rovatba továbbra is lehet jelentkezni, de már csak…..
perry 2013.07.16 00:20:07
Újra YourLook!Ezúttal Márk nevű olvasónk egyik kedvenc összeállítását láthatjátok, melyről így ír nekünk küldött levelében:"A kèpen az egyik kedvenc utcai kombinàciòmat làthatjàtok. Ez a szett elegàns, de mègsem hivalkodó,  egy jò parfümmel fûszerezve igazàn jó…..
Svéd megoldások nyári hőség esetére!Újabb fotók segítségével tudjuk folytatni a H&M 2013-as nyári kollekciójának bemutatását. Ezúttal ismét Arthur Kulkov modell lesz segítségünkre, aki a "Beachwear" kollekció kampánya után a svéd divatmárka nyári szezonra kínált…..
perry 2013.05.16 23:22:41
@geucsa: Én ugyanezt tapasztalom minden márkánál az elmúlt egy évben. Mintha szűkült volna a méretezés...
Leonardo DiCaprio nagyban promózza legújabb filmjét, "A nagy Gatsby"-t, ennek legutóbbi állomása az Esquire magazinban volt egy fotósorozat és címlap erejéig.A népszerű színész az Esquire legújabb, májusi címlapján szerepel, a vele készült interjúhoz pedig egy rendkívül…..
HeStyle Napi szett 2013.04.27 10:00:00
N  A  P  I    S  Z  E  T  T   # 14Laza, de stílusos kávészünet.....
perry 2013.04.27 20:47:17
Éder Krisztián időről időről jobban öltözködik, úgy látszik, hogy a korával együtt a stílusa is egyre érettebb lesz.A mostanság a zenélést kicsit pihentető és inkább a fotós karrierjével elfoglalt Éder Krisztián nemrég az InStyle és a Hungarian Cycle Chic "Bringával a…..
perry 2013.04.27 20:45:59
@ederk: szerintem ez nem korlátoltság, legalábbis nem gondolom, hogy pl. az én divatról alkotott véleményeim úgy általában a generál magyar mentalitást tükröznék. A legtöbb, viszonylag erőltetett újdonsággal szemben befogadó vagyok (lásd pl. felhajtott nadrágszár, kendő az inggallér mögött, stb.), de a NB sportcipő + elegáns ruhák kombó nekem nem csak, hogy nem tetszik (ami még elfogadható lenne, mivel viszonylag konzervatívnak tartom magam), de teljes mértékben érthetetlen is. Én úgy általában nem kedvelem a céltalan újdonságokat a divatban... és azzal senki se jöjjön, hogy "dehát tök kényelmes a sportcipő", mert főbe lövöm magam :D

A korlátoltság nem egyenlő a konzervatív beállítottsággal.
Stílusos nyaralás Havannában! Mai kedvencünk a talán hazánkban annyira nem ismert T.I. For Men márka 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampány, melyet igazán gyönyörű helyszínen, Kuba fővárosában, Havannában fotóztak.  A Greg Swales által…..
Folytatódik tipprovatunk, melyben ezúttal olyan darabokat és trendeket gyűjtöttünk össze, melyekkel nem lehet hibázni idén tavasszal! Persze a lista jó részére igaz az, hogy nem csak az idei évben, hanem úgy általában is helye van, illetve lenne a gardróbunkban. Ilyen például a…..
perry 2013.04.25 10:45:46
@geucsa: Köszi, az F&F-re már egy ideje kíváncsi vagyok, de nem tudom, hogy Budapesten melyik Tescoban van rendes választékuk és pont eléggé kint vannak a fenében ahhoz, hogy ne járjam be az összeset :) Múltkor az Arénában voltam, és nem lettem lenyűgözve.

A fehér inget csak most nézem, teljesen egyetértek! Nekem ezekről mindig Charlie Harper stílusa jut eszembe...
Folytatódik a 2013-as YourLook rovat a HeStyle-on!A most következő kreatív és költségkímélő összeállítást Péter nevű olvasónk küldte be nekünk, aki korábban már szerepelt egy másik szettel a YourLook-ban. Bár az akkori fotói sem voltak rosszak, de ezek a most beküldött…..
Angyalarcú, göndör hajú tinibálványból egy kiforott, rendkívül elegáns és stílusos férfi...Justin Timberlake sokak számára példakép az öltözködés során, de ez nem mindig volt így.A szupersztár anno az 'N Sync fiúbanda tagjaként vált híressé, göndör hajának és…..
perry 2013.04.11 23:48:09
A Vogue magazin amerikai kiadásának áprilisi számában jelent meg ez a fotósorozat, melyet a legendás rendező, Alfred Hitchcock 1954-es  filmje, a "Hátsó ablak" ihletett.A Peter Lindbergh által készített anyagban az amerikai színész, Tobey Maguire és a szépséges modell, Carolyn…..
Egy kis sztármustra következik a HeStyle-on, nézzük, hogy kik voltak az elmúlt hét legjobban öltözött férfi sztárjai! Mostani válogatásunkban hét férfi szerepel, köztük David Gandy szupermodell, Ryan Gosling, Justin Timberlake, a CNN riportere Anderson Cooper, a divatblogger Chaby…..
Robog tovább a 2013-as YourLook rovat!Ma a Péter nevű olvasónk által, az Instagram-on keresztül beküldött fotót láthattjátok, melyen egyik kedvenc összeállítása szerepel. Nekünk írt leveléből idézünk:"A fotóról azt szeretném elmondani, hogy a hagyományt és az örökséget…..
Folytatjuk a YourLook rovatot, melybe egyre jobb és jobb fotók érkeznek, ennek pedig nagyon örülünk!Ezúttal Bence nevű olvasónktól kaptunk e-mailt, melyhez az egyik kedvenc összeállításáról készült fotóját is mellékelte. Nekünk írt leveléből idézünk: "A kèp a Margit…..