Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrey

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Andrey 2016.08.11 15:24:49
@Mérgező Hulladék: Analóg mellett ingyenes kódolatlanul fogható kábelen huszonvalahány digitális csatorna. Abban benne van már SD és HD minőségben is.
A Comedy Central az egyik magyar kábeles sikertörténet, hiszen a Viacom-portfólió csatornája úgy hoz az összesített nézettségi versenyben az első tíz helyezett közé jogosító számokat, hogy egy itthon elég mostohán kezelt műfajra, a humorra épít. Jó, röhögni mindenki szeret, de a magyar mainstream…..
Andrey 2016.03.25 15:39:00
@egy_kommentelo: Nezeti
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
TippKontroll Február 06. - Hétfő 2012.02.06 08:57:00
Lássuk a mai tutit: 050: Granada - MalagaV - 2.35   H - Ez bizony bukta.....
TippKontroll Február 07. - Kedd 2012.02.07 09:12:00
Lássuk a mai tutit: 103: Birmingham - PortsmouthH - 1.55 H - Bejött!..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Andrey 2012.02.06 10:10:08
Észrevettem, hogy több tippmix tippeket osztogató oldal is van a neten, akik állítják, hogy nagy hatékonysággal tuti tippeket mondanak neked, csak fizess X összeget. Aztán ahogy elnéztem visszamenőleg miket ajánlanak, hát nem is olyan nagy az a hatékonyság, mint amilyennek…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
 Egy nagybeteg kamionos, akivel tudtán kívül radioaktív hulladékot szállíttattak. A szennyezett anyag eltűnt, helyén még ma is a határértéket meghaladó sugárzást mért a Napló. Nézze újra, küldje tovább ismerőseinek is...
Nem is tudom igazán, hogy hol kezdjem ezt az egészet, vagy, hogy van-e valami halovány értelme annak, hogy ezt leírom, de talán úgy illik, hogy bemutatkozzak: Andreynek hívnak, a családnevem maradjon csak a szürke homály által elfedve, mint ahogy annak oka is, hogy miért csinálom ezt…..