Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svéd.

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.01.05 10:32:15
Seggriszáló VADÁLLAT, hétvégére... 2011-ben jött a szerelem, mikor olcsó, de erős autót kerestem. Igazából a keresés megkezdésekor eszembe sem jutott az MR2, inkább Z3, MX-5, RX-8 S2000, Impreza, Supra szavak forogtak a fejemben, de valahogy sosem áll össze a…..
Jajj,de csúnya! Mini bünti 2013.12.30 19:44:00
Csak úgy szolidan, egy-két apróság a nagy világból. Vödör. Lambóhintó Audi lámpákkal. MöGö. Diffúzoros. Benji Dunája. És egy másik delikvens szép olasza. Nagypolák, egy kis Ritmosítással...
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
A Mazda3-asokkal megtett szibériai túráról már részletesen beszámoltam. Csuvasföld fővárosa, Csebokszári közelében azonban elvittek minket egy traktormúzeumba, amit a nagy rohanásban nem volt időm megírni. Mentségemre szolgáljon, hogy a traktormúzeum nem szalad el, és hogy most…..
svéd. 2013.12.19 01:13:52
Na kedves traktorszakértő ,honfitársaim ,hagyjuk a magvas vitát ,mert látom csak képzavarokra, és messzebbről megtekintett féligazságokra, támaszkodik a masszívan előadott tudás...:-) A traktor tulajdonságait ,nem lehet az autókéhoz hasonlítani ,ott sokkal több mindenből adódik össze mint a motorteljesítmény.. Súly,merevség és áttételek ...a Dutra 28, az bármikor tudja 28 lóerővel azt amit a mai 50 60 le traktorok ,sőt a legtöbbször többet..mert van súlya ,fantasztikus a tapadása, és merev mint egy harckocsi....Nem, nem fantáziálok , ott a sok videó megosztó oldal ,tucat számra találtok húzó ,sőt összeakasztott videókat, amikor a kis dutra húzza haza a két háromszor erősebb füstőlő kerekű traktorokat.. vagy ép eszement méretűre rakott pótkocsikat rángat ki a saras erdőből... Ugyan ez a nagyokra is vonatkozik ..a Bokori traktor feszten a nagy dutra húzóversenyben legyőzte a Lánctalpas traktort.. pedig az megint más kategória.. de keressétek meg a minap láttam a százon éves gőztraktort amivel, minden mai traktor óriást nevetségessé tettek...összeakasztott párbajban. Tudom most jön a válasz hogy , mégsem gyártják ,és mégis így úgy..... Valóban kényelmetlen ,hangos és környezet szennyezőbbek,lassabbak is.. de hogy a melót nem bírják úgy, vagy gyengébbek lennének? Igen, papíron.....:-) Nos ezt a mostaniaknak kell bizonyítani 60-70 év múlva.. :-)) Bármelyik Dutra 90-es után belehet akasztani azt a háromfejes Kvőnert meg egy mostani 90 es Fiat traktort...keresztbe...:-)) Ettől nem jobb traktor... csak az a 90 lóerő ,az nem a mai 90 lóerős traki..:-)
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
svéd. 2012.10.07 21:41:26
Szent Isten!!! Mi marhaságok össze nem lettek itt hordva, a hozzászólók 90% ,sosem volt egy jó hangulatú ,családias gyorsulási versenyen, műhelyről pedig ne is beszéljünk.És úgy látom a leginkább kioktató hangneműek, a leg hozzá nemértőbbek. Tehát ,ezek a férfiak egytől egyig benzingőzzel fertőzöttek összegyűltek egy kis férfias időtöltésre. Aki jobb módú ,megmutatja mit sikerült venni , a "betegek "pedig hogy mit sikerült munka után éjszakákba nyúlóan "megalkotni" .Megnézni mindenkiét, átbeszélni ,ötletelni, ellesni ezt azt. Senki nem arcoskodik senkivel, mindenki tiszteli ,vagy a másik üzleti tehetségét, ,vagy a másik kézügyességét.. Hol volt itt kérdés hogy melyik a jobb??? Vagy ,melyik, hol lenne gyorsabb?? "Melyik kéne"??? :-DDD Ott akkor egymás mellé kerültek , toltak egyet és az öreg Bömbi győzött. Szép menet. Gratula mind kettőjüknek, meg annak is aki felrakta hogy megnézhessük . 2: Egyébként,nem vagyok benne biztos hogy sokkal kisebb értéket képvisel a BMW. Aki mívesen épít autót ,csak az tudja hogy egy rendese megépített, csupasz vázra visszabontott, ujjra rozsdátlanított, alapozott, festett kasztni , egy rendesen a nagyobb motorhoz épített futómű, (Nem vágott rugó széles gumi stb...) ,a hozzá vagy felé mért fékek , kerékagyak , állítható futóművek , patikára rendbe tett nagy motorral, szalonszerű belsőtérrel, ujj elektronikával,komoly kerekekkel stb,stb ....Nos nem húzom, szűk baráti társaságomban épült ,még egyszer, ÉPÜLT nem össze kókányolt E30.... Most nem fér a 6M -ba és még sehol a feltöltés és egyéb apróságok... Sztem nem fogja meg a 10M ,ha Ferrarit nem is de más használt sportautót már adnának .... De nem kell.... Az E30 az álma azt fejleszti amíg csak lehet....:-)) Ennyi. Igen is szép menet volt, és az öreg bizonyított... :-)))
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
Belsőség Lowrider König 2010.09.21 16:02:00
Fotó: depalmaclothing.comAz egy dolog, hogy Danny Trejo arcáról könyvet lehetne írni. Az pedig egy másik, hogy végre kapott egy saját filmet, ami - szerintem - Rodriguez eddigi legjobb alkotása. Ami mégis a legszimpatikusabb, hogy kimászott a ganéból, amibe annak idején került, ahogy…..
Az úgy volt, na, szóval megbeszéltük a Vityával, aki rendes polgári foglalkozása szerint Balázs Viktor, hogy motorral megyünk a sukorói Belsőség-találkozóra. Persze nem tesztmotorral, hiszen Budapest-Sukoró nem az a táv, a Belsőség-tali pedig nem az az alkalom, ahová…..
Porlasztóbeállítás az Old Motors műhelyében. A Pannónia mögött egy felújításra váró Riga kukucskál ki "Piktorkám, azért azt tudnod kell, hogy a Pannónia egy szar motor." - Ez a vészt jósló, sötét, és nyers szókimondásával mellbe taszító mondat annak az…..
svéd. 2010.08.25 21:05:16
onc.uw.hu/index.html Szépen mesteresen össze kell azt rakni!! :-))
Lassan helyére kerül a kirakós minden darabja, aztán megint találunk egy párat :-). Folyamatosan jönnek a jobbnál-jobb ötleek, ami nagyon jó, de a befejezés időpontja folyamatosan tolódik. De, ha elkészül végre..... Ogre és Zsófi családi vállalkozásban készítenek…..