Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonyka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stílusosan búcsúztak a kormányzófiúk a nyári vakáció előtt: az utolsó parlamenti napon kirakták a farkukat az asztalra. A tegnapi nap néhány hírében benne volt minden, ami a rezsimre jellemző. Minek is írogatni itt minden mocsokságukról, megvolt hétfőn minden, amitől eldurran az ember agya. Öt rövid…..
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..
Manzárd Café Zöld Cola-Cola 2010.03.23 12:48:00
Ízlések és pofonok…a magam részéről mindig jobban preferáltam a Coca-Cola-t, mint egyéb változatait. Nem csak az íze miatt, hanem magával ragadó reklámjai, kezdeményezései és remélhetőleg a jövőbeli társadalmi felelősségvállalása miatt is, amennyiben megvalósítják Andrew Kim ötletét, a 100%-ban…..