Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frontin

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még eléggé a hónap elején tartunk, de Kiss Norbert után máris van egy újabb jelentkező a havidíjra.A szende arcú Nagy Anna kormányszóvivő asszonyról (életrajz itt) derítette ki a stop.hu, hogy fodrászát közpénzből fizetik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium…..
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
És akkor az utolsó hónap (korábbi hónapok jelöltjei és szavazásai) ... hétfőn pedig jöhet a Nagy Szavazás: 1. Szijjártó Péter Peti minden hónapban maximálisan odatette magát, ahogy decemberben is, mikor mínuszban tüntető szakszervezetnek szólt be egy kedveset, vagy Orbán…..
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Szép forró, narancsos nyarunk volt ... Megnyitották a bezárt szárnyvonalakat, lett egy bazi nagy gödrünk a Várban, beszóltak az új kormánynak, Dobi Ágnes sajtóreferens helyreigazította a Hírcsárdát, kormányrendelet született a NENYI kihelyezéséről, Mikolát megdöbbentette,…..
Frontin 2010.12.30 13:16:34
Március történelmi hónap volt, az MDF és az SZDSZ nem tudott elindulni az országgyűlési választásokon, melyhez amúgy szépen kezdtek felpörögni a pártok. Emellett olyan hírek szórakoztatták az országot, hogy Ízisz Merediszt játék közben megharapta Ferike, Debreczeni Józsit…..
Egyharmad? Kétharmad? Háromharmad? Micsoda izgalmak ... 22:16Hétfő reggel narancssárga hajnalra ébred az ország. Jó éjszakát!20:46Mesterházy:"Haza nem lehet ellenzék nélkül." Törésvonal: Demokratikus oldal, nem demokratikus oldal.20:42Történelmi vereség ez Ildikó.…..
Frontin 2010.04.25 21:58:23
@Disznó Úr: Szegény! Azért van remény, nézd meg pl. Miskolcot, a vörös bástyát, vagy akár Szegedet. A XIII. kerben is lesz változás, ahogy kihal a régi gárda. Emiatt ne költözz el. :)
"Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra. A politikus arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a csökkentés. Mint mondta, ez attól függ, hogy hány "csontvázat találunk a szekrényben". Konkrét számokat akkor lehet…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Frontin 2010.04.12 21:14:06
@pakesz: Hát... egy jó nagy adag kefélés mindenkinek jót teszt,... a túzhely mögött is!
Frontin 2010.04.12 21:20:18
@laspalmas: .....és merevedési panaszaid....
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
Brendel Mátyás 2010.03.17. 14:44:05 Itt a videótok szétszedve: www.youtube.com/watch?v=GZlPKyigrbk fogadjunk, hogy nem meritek reklámozni, nem reagáltok rá!   De, kedves Mátyás, merjük. Már csak azért is, hogy ebben se legyen igazad :) Lássa csak mindenki ezt a…..
Bevallom, közel 2,5 év és 1100 poszt után már fásultan szoktam átpörgetni a Netvibes RSS-olvasóban a címeket ... egész egyszerűen ez az ország több "hírt" (botrányt) termel, hogy azt egyáltalán be lehetne ép ésszel fogadni. Nézzük csak a tegnapi napot, március 10,…..
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
Frontin 2010.03.10 19:02:42
Játszósan indult el a kampány. Na, kb. ennyit tudnak  ... szánalom. Fidelitas "Szőrözz!" (copyrighted!) VS. kiveltalalkozikorbanviktor.com (ezt a domaint egy Vancouver-i postafiókról jegyezték be) (Ráadásul a Fidelitas "remekműve" nem is működik Firefox…..