Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kesztyűs Kéz

40 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett, csak egy egész hetet várni addig, hogy publikus legyen az az ominózus parlamenti jegyzőkönyv, amelyben Szilágyi György Jobbikos képviselő nagy karriert bejárt beszólása szerepel. A jegyzőkönyvet vezető közszolgák nem voltak szívbajosak, a történelmi hűség kedvéért szó szerint idézték a…..
Sokan írtak és nyilvánultak már meg Orbán Viktor szombat délutáni, facebook-on megjelent videójával kapcsolatban, amelyben legújabb, ad hoc nemzeti konzultációjának eredményeit osztotta meg a nagyvilággal.  Próbálták felmérni, hogy a mostani helyzetben mi a következő…..
Bejegyzésünk címe hatásvadász, de igaz. Legalábbis a közbeszólások tekintetében biztosan. Az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának október 15.-i ülésén Hiller István és Novák Előd kotyogott bele nyakló nélkül a kulturális államtitkár, L. Simon László…..
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Kesztyűs Kéz 2012.06.25 00:02:55
Ed Miliband tanácsadói körébenForrás: iaindale.comSZEMLEKözpénzt nyúlnak le, miközben a hasukat vakargatják vagy éppen magánérdekeltségeik mellett lobbiznak. A Fox-affér kapcsán az Egyesült Királyságban ismét hevesen kritizálják a politikai tanácsadók tevékenységét. Vannak…..
Továbbra is élvezem a munkát a pubban. Kis keresgélés után ráleltem helyünkre a neten, s megtudtam, hogy London egyik leghagyományosabb, közismert pubja. Charles Dickens és számos angol író közkedvelt helye volt, több közülük itt írta könyveit néhány pint ale mellett. Egyik…..
Perioikosz Az első munkám 2011.02.12 18:48:00
 Hétfő este egy lakótársam nekem szegezte a kérdést: akarsz holnap dolgozni? Hát hogy a viharba ne! Reggel ötkor keltem is, a szomszédos nagy csomópontra, Wood Greenre tartva, gyalogosan. A hajnali sötétségben már lézengett néhány feketemunkás, az egyik mellékutcában veszik…..
 Eleged volt a hülye politikusokból? Abból, hogy nem te döntesz a saját sorsodról? Hogy nem szólhatsz bele, hogy hogy is alakuljon az ország sorsa? Itt a lehetőség, hogy változtassa rajta és tegyél valamit! Itt olyan erős Magyarország, amilyenné mi tesszük és mi sajtónk a…..
Kesztyűs Kéz 2011.01.13 20:32:50
Ma éjfél körül lesz egyéves a blog. Tavaly november első vasárnapján határoztam el, hogy belevágok, s miután az akkor rendszeres éjszakai ringatások között akadt egy kis szünet, valamikor éjjel megírtam a nulladik bejegyzést. „Nagyon nem örülök ennek a blognak. Mi a…..
Különös választási este előtt állunk: kevés igazi izgalommal és (a térképeken) rengeteg narancssárgával. Süveges Gergővel és Giró-Szász Andrással ezúttal is az MTV-ben próbáljuk meg követni és értelmezni az eseményeket, miután azonban több mint háromezer önálló…..
Mandiner blog A beszélő urna 2010.10.03 18:18:00
„Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az…..
Kovács Zoltán egyelőre vezet a Démoszthenész-díjért folyó harcban Talán kevesen gondolják úgy, hogy  egy olyan unalmasan hangzó, ámbár annál fontosabb napirenddel bíró ülés legmélyén, mint amilyen a szeptember 14.-i volt, igazi gyöngyszemeket lehet találni. Pedig…..
a Tisztelt Ház Kockázati elem 2010.09.24 23:49:00
Dr. Vadai Ágnes, bizottsági elnök szeret ültetniA képviselők parlamenti kultúrájáról alkotott véleményünket mindenképpen árnyalni fogja a Nemzetbiztonsági bizottság legutóbbi, szeptember 14.-i üléséről készített jegyzőkönyv. A jegyzőkönyv azért kuriózum, mert a…..
Kesztyűs Kéz 2010.09.27 20:22:24
@BISMARCK: Az idő minden sebet begyógyít...(?)
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
Kesztyűs Kéz 2010.09.24 20:43:20
Novák, az állhatatosVajon van-e állhatatosabb képviselő az Országgyűlésben, mint Novák Előd? Aligha. Következő posztunkban legalábbis igyekszünk ezt bebizonyítani, bár nem szeretnénk elvitatni az akcióban segédkezők érdemeit sem. Végy egy a frakciódból egy levezető…..
a Tisztelt Ház Ez nem népfórum 2010.09.20 13:51:00
Gaudi-Nagy igazán nagySajnáljuk, hogy a nyári pihenőidőben nem szúrtuk ki az alábbi affért az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság július 27.-i üléséről. A szereplők: a bizottság KDNP-s elnöke, Lukács Tamás és Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési…..
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
Kesztyűs Kéz 2010.09.19 22:57:39
@Amon-Re: Ott a Pont.
Kesztyűs Kéz 2010.09.19 23:25:49
@Lacóka: Köszi, vettük.
a Tisztelt Ház Cenzor néni 2010.09.18 20:43:00
Újra gyomrozzák az ülésteremben LendvaitÉs amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak! Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe…..
Kesztyűs Kéz 2010.09.19 19:25:17
@Kalmár: Ajánlom friss legfrissebb posztunkat: thaz.blog.hu/2010/09/19/sitt_3
  Kiss Róbert a Gárda eddigi parancsnoka a nyilvánosságra került botrányvideója után lemondani kényszerült. A videóról és a lemondásról szóló vita erősen megosztotta a széljobbereket: míg a kuruc.info röhögött a markába, addig sokan zsidó konspirációt láttak a…..
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..