Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentalraptor (törölt)

14 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta szándékozom a témáról valamit szólni, és az elmúlt napok megadták a végső lökést. Az írást annyiban szeretném "többrészessé" tenni, hogy a közeljövőben tervezek egy bejegyzést David Irving téveszméinek cáfolatáról - hogy ez mikor készül el, az…..
Sokan kérték, hogy legyen egy pozitív lista is. A "teljes" tudású magyar elit? Talán. Olyan közgondolkodókat és közszereplőket próbáltunk ide válogatni, akikkel ha nem is mindenben értünk egyet, de adunk a szavukra, elismerjük őket, mint véleményformáló embereket.…..
mentalraptor (törölt) 2007.12.03 18:22:57
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Miközben a baloldalnak nevezett etnikai tömörülés gutaütést kap a Maygar Gárdától, aközben egy tényleges félkatonai izraeli gárda működik hazánkban. A nevük: KRAV MAGA. Van fekete egyenruhájuk és fegyverük. Céljuk, hogy bármilyen körülmények között megvédhessék…..
mentalraptor (törölt) 2007.08.28 13:54:21
Az én gyerekkoromban csak a matchbox és az autóskártya volt. Nem volt SEGA Rallye, PlayStation és XBox sem. Mindig arról álmodoztam, ha nagy leszek, majd megvásárolgatom azokat az autókat, amik a kártyán vannak. Mondanom sem kell, hogy ez nem sikerült maradéktalanul. Ugyan hogy…..
Egy hős nyelvész? Egy hős honfi? - Nyevésznek nyelvész, és honfi is, csak éppen nem hős. Hős akkor lett volna, ha tavaly elkezd beadványolni, amikor a fidesz előállt a népszavazás ötletével. Nem állt elő. Sem értelmes, sem értelmetlen kérdéseket nem tett fel. Megvárta, amíg…..
Baromira nem követem Tomcat enyhén langyi performance-ét, de a történések körülötte enyhén érdeksek. Most azt hallom, hogy kikiáltották a jelenlegi politikai rendszer ellenségévé. Ezt a kriplit? Ettől félnek a rendszer urai? Ezt zárják börtönbe, mert a barátai lakásán 6-7…..
Hát nem felakasztotta magát a móri mészárlás egyik gyanúsítottja! Miközben az, akiről kiderült, hogy soha nem is járt Móron, a mai napig jogerős ítéletét tölti az ügyből kifolyólag, az ország legszigorúbban őrzött börtönében, addig a valódi elkövetők a Venyige…..
A Meleg Büszkeség Napjának nevezett ártatlan júliusi szombat - az afterparty és a vasárnapi másnapos filmvetítés előtt - évek óta abban csúcsosodik ki, hogy a saját neműekhez vonzódó és transznemű polgártársaink kisebb része végigvonul a belvárosban, majd az egész…..
mentalraptor (törölt) 2007.07.09 18:22:30
Eegen, vonuljunk, vonulgassunk, ha már buzinak születtünk, mer' ettől egyenlőbbek leszünk. És, persze, jól meg is mutatjuk. - Mit is?
Itt ez a szó: homoszexuális. Értem én mindkét részét. A "homo" embert jelent, a szex meg szex. Biztos én vagyok a perverz, hogy a szexualitásomat tabuként kezelem. Az intimszférám legféltettebb része. Nem rohanok az utcára üvöltözni, ha orális szexben volt részem. Ez az egyik része ennek a nagy buziskodásnak.

A másik meg az, hogy fogtöméseim vannak, meg egy szar országban is lakom, tehát nem lehetek űrhajós. Kikérem magamnak ezt a diszkriminációt! Mivel volt különb Armstrong? És kosarasnak sem válogattak be, mert csak 175cm magas vagyok, vagyis alacsony. Hogy mernek alacsonynak nevezni, és ez okból kizárni a kosárcsapatból? aljas diszkrimináció!
És itt vannak szegény vakok is: mi az, hogy nem kapnak jogsit? Miért nem lehet psrinter egy láb nélküli ember? Ez mind-mind diszkimináció.

Akár isten, akár az evolúció, valamilyen erő úgy intézte, hogy az emberi faj fennmaradása érdekében ellentétes neműek párosodása elengedhetetlenül szükséges. ELENGEDHETETLENÜL SZÜKSÉGES! Elengedhetetlenül szükséges a jogsi egy vaknak? - Nem. Elengedhetetlenül szükséges nekem űrhajósnak lennem? - Nem.
Az elengedhetetlenül szükséges, azaz létkérdés kategóriába sorolható dolgok prioritást élveznek minden társadalomban, de még az emberiben is. Aki pedig a fajfenntartás primátusa ellenére él, az fogadja el saját extravaganciáját, másságát vagy lakalmatlanságát, és ne akarjon vakon jogsit, törpén kosarazni, buzin házastársi jogokat.
Hogy megvert engem a Jó Isten az emlékezés képességével! Ahogy elfigyelgetem a médiát és a politikai szereplőket, ők nem küzdenek ilyen problémával. Úgy tűnik, rajtam kívül senki nem emlékszik a két és fél éve nagy botrányt kiváltó páncélozott luxusautó tenderre. Akkor a…..
Ha érvényesülni akarsz, valld magad zsidónak!Ha bűnt követtél el, és rajtakaptak, valld magad cigánynak!Ha (mű)együttérzésre vágysz, valld magad melegnek!Egynek ne valld ma magad Magyarországon: magyarnak. Nem divat. Sőt, kifejezetten hátrányos...
Aggályosnak tartotta Sólyom László köztársasági elnök Horn Gyula kitüntetését, amit Gyurcsány Ferenc javasolt a volt miniszterelnök 75. születésnapja alkalmából. Az államfő az Alkotmánybíróságtól várt választ arra, hogy automatikusan ki kell-e tüntetnie azokat, akiket elé…..
Miután minden nemzeti érzületű embert megbuktat történelemből a mi kis Árpink, mindjárt alternatívákat is felvázol valami olyasmiről, amiről fogalma sincs. Ott kezdődik, hogy korábban már azt is világossá tette a kis Árpikula, hogy ő nem tudja, mitől is nemzeti a nemzeti. Ahhoz…..
Igen, én veretem meg. Megvertem, mert megérdemelte. Én egyedül, Szunyogh Rezső kis- és rokkantnyugdíjas. Mert az úgy volt, kérem, hogy a videó kölcsönzőbe mentem vasárnap este. Az ember unja már azt a sok Bud Spencert, így a hétvégén. gondoltam, inkább kikölcsönzöm a…..
Mindenekelőtt meg kell emlékeznem a blog.hu azon lakóiról, akik az absztrahálás képességének csupán egy alacsonyabb fokán vegetálnak, ugyanakkor közléskényszertől szenvednek. Amolyan megmondó emberek, akik saját alacsony intellektusuk diktálta világnézetük foglyai. Jó esetben…..
Ki tudja milyen izgalmas új fejlemények lesznek még a Múzeum körúti erőszak ügyében. A joghoz értők elképednek, ha nem váltak még totálisan az átpolitizálódás áldozatává. Mert, aki ma ballib hívő, az biztos benne, hogy a rebiszes tökös legények nem követtek el erőszakot.…..
mentalraptor (törölt) 2007.06.19 20:38:22
Van nekem elég bajom, a tököm foglalkozik Zsanettel! - Így füstölögtem ma a kocsiban, amikor meghallottam a híreket.
Hú, micsoda szenzáció, hogy az aktus után egy hónappal nem találtak idegen DNS-t Zsanett ruháján! Az lett volna az érdekes, ha közben nem mosta volna ki legalább egyszer. Merthogy a feljelentés után 10 nappal álltak először szóba vele. Mondjátok, az este levetett ruhát ti kimossátok, vagy elteszitek mostalanul?
Meg miért a ruhán kerestek DNS-t? Miért nem az aktus utáni orvosi ellátás során? Ha akkor vettek, azzal most mi van.
Aztán itt van a rendőrorvosi szakvélemény, amely nem úgy készült, hogy dr. ezredes megvizsgálta Zsanett vagináját az eset után 3 héttel, nem. Úgy történt, hogy fotókról állapította meg a hámsejtek sérülésének fokát, amiből kikövetkeztette, hogy Zsanett 2 héttel az ominózus este előtt lett erőszak áldozata. Szóval, annyit a rendőr orvos is meg tudott állapítani, hogy Zsanett erőszak áldozata lett, de szerinte nem akkor, amikor állítja, hanem korábban. Hát ez egy csodadoktor!!!! Nem véletlenül ezredes.
Mindennek tetejéban a hülye ribanc nem fordult meg és nézte, ki akasztja be neki a lompost hátulról. Mert a legtöbb ballibes médiagyökér mindig hátra-hátra les, ha seggbekúrják. Legalább is ők így mondják.
Bosszúból hazajöttem, és kipróbáltam. Közlöm, 11 éve csináljuk szarul a felségemmel. Nem néz hátra. Igaz, nem is tud, de vélhetően az ő genetikai hibája és az én balfaszságom.
Mandiner blog Wé világa II. 2007.06.12 20:04:00
Világnézetünk alapjai - na én már nem találkoztam ezzel a szépemlékű tantárggyal. Állam bácsi már nem akarja nekünk megmondani a frankót, hogy mit gondoljunk a világról. Aki az élet végső céljának nem csak a plazmatévé-hitel visszafizetését tekinti, aki szeretne valamit…..
mentalraptor (törölt) 2007.06.16 21:46:35
Ma reggel kilenckor átvette a felmondásáról szóló előzetes értesítőt a Magyar Rádiótól Farkasházy Tivadar. A Rádiókabaré vezető szerkesztőjét a csoportos létszámleépítés keretében küldték el a közszolgálati rádiótól, ahol információink szerint az utóbbi…..
mentalraptor (törölt) 2007.06.15 18:03:04
Amikor éppen nem vagyok kurvára elfoglalva a saját nyűgjeimmel, írok üzenetet olyan embereknek, akiket kedvelek. Egyik ilyen emberke, - aki egyébként újságíró - az alábbiak szerint válaszolt nekem:Hello. Mikor voltam én jól? Még amikor megszülettem, tán még akkor sem.De írtam…..
Gyurcsány a magyar népmese analógiájára alakította át kormányát. Van is változás, meg nincs is. Menesztette is Szilvásyt, meg nem is. Állítólag a hatékonyság és takarékosság jegyében manifesztálta elképzeléseit új kabinet formájában. Na most, hogy a két új kormánytag…..