Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huffa Huffa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha te és kedvenced kertes házban laktok, akkor elengedhetetlen, hogy a kutya egy csodás birodalommal, azaz kutyaházzal rendelkezzen. Természetesen nem mindegy, hogy milyen a kutyaház anyaga, milyen a szigetelése, hol helyezkedik el, és mekkora a mérete. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen a…..
Energetikai fejlesztések elvégzésére 44,5 milliárd forint uniós forrás áll rendlekezésre az idén. Önkormányzatok, intézmények és vállalkozások is pályázhatnak, közölte Bús László, az Energia Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője Debrecenben. A megújuló…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
Csak harminc év alatt lehetne hőszigetelni a lakásokat a jelenlegi követelményeknek megfelelően, amennyiben csak a mostani 28 milliárd forint állami támogatás áll a fejlesztők rendelkezésére évente. A mostani évi 28 milliárd forint állami támogatás felhasználásával 30 év…..
A Klímabarát Otthon Program részeként a zöldtárca pályázatot írt ki hagyományos lakóépületek klímavédelmi célú energiahatékonysági felújításra, megújuló energiaforrások alkalmazására, valamint új építésű energiatakarékos lakóépületek támogatására.A Klímabarát…..
Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért.…..
Huffa Huffa 2010.01.28 17:50:01
@Aryo: És beszélgetés közbe megy a film tovább?
Huffa Huffa 2010.01.28 17:56:57
@Aryo: Tehát olyan embereknek találták ki akik nem multitaskingosak. Na és viszi az avi-t? Berakja a magyar feliratot fim alá?
Rá lehet kötni a tv-re?

amig nem addig egy 20ezres MP4 is veri, kivéve háttértár, ami ár függvényébe utoléri.
Amikor eldőlt, hogy építkezni fogunk és megvettük a telket fel sem merült bennünk a kérdés, hogy mivel akarjuk megoldani a fűtést. Terveket azonban szőttünk, kalkuláltunk. Az anyagi és egyéb lehetőségeket vettük számba és ekkor ért minket az első kellemetlen meglepetés. A…..
Megvásároltam az első lépésekhez az anyagokat:Furnér lemez hátlapnak:1600 ftszögvas polikarbonát lefogatásához 2x2-es 6 m:1800 ftcolos deszka 2x3 m 15cm széles: 2000 ftuw gipszkarton profíl osztó-gyűjtönek 4m+ van még maradék: 1000 fttetőléc merevítésnek: 300 fthővisszaverő…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
BÚÉK, kedves olvasóim!Eljött az új év, és tél tábornok újabb csapatokat mozgósított, hogy az idei gyerekek is megtudják, mi az a hó meg a hideg.Ennek kapcsán igen sokan vágyódnak egy jó meleg, fűtött…..
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..
10+2 magyar reklámfilm és 6 print hirdetés, ami a Kreatív szerkesztőségének 2009-ben a legjobban tetszett. Szerencsére nemsokára vége az első válságévnek, ezért elindíthatjuk a Kreatív és a Szívlapát közös évértékelőit. A reklámokról szoktunk időnként véleményt…..