Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mizantró Pista

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Mizantró Pista 2012.12.16 22:49:28
@kúrórudi: Neked az őszödi beszéd valamiféle mániád? Há hogyne, autókat gyújtogattam,,kukát borogattam,rendőröket vertem, Tv-t ostromoltam és fosztogattam,közben énekeltem a fradi indulót és a gyurcsány takarodj-t!

Remélem most sikeresen megerősítettem benned a te kis sztereotipiáidat és elégedett vagy!

Heil Victory!
Mizantró Pista 2012.12.16 22:58:12
@komplikato: jóvanna,csak hát mi régi ismerősök vagyunk itt a neten és hát gondoltam, elmondja nekem magánba itt,úgyse látta volna senki,én meg nem árultam volna el.Na.
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
Mizantró Pista 2012.04.20 19:23:24
@sodika:

A Velvetes cikk után amit írtak rólad én a helyedben csendben maradnék...
Az IMF és a kormány közeledés kapcsán felmerül a kérdés, hogy kommunikációs szempontból hogyan kezelhető az új helyzet? Egyesek szerint belpolitikai katasztrófa, hogy új megállapodásra törekszik a kormány az IMF-fel, mások szerint csak az a kérdés, hogy mikor mond le Orbán…..
Mizantró Pista 2011.11.18 11:39:40
Uraim,Katonák,Bajtársak,Harcostársak!

Ezt a csatát elvesztettük,de a háború folytatódik tovább! Ne csüggedjenek,mert ugyan tegnap visszavonultunk,de a harc folyik tovább és addig nem nyugodhat lelkünk míg ki nem űzzük sokat szenvedett drága hazánkból a bitang haszonleső kizsákmányoló ellenséget! Ne higgye senki,hogy áldozatuk hiábavaló volt,hiszen a harcnak még nincs vége, de taktikát kell váltanunk! Igen uraim,taktikát váltunk! A saját fegyverével kívánjuk legyőzni az ellent és a saját kincseivel! Látszólag elfogadjuk a visszavonulási feltételeket, és elvesszük amit kínálnak, de csak azért,hogy ez a mi harcunk újabb eszköze legyen ,ellenük! Itt és most nincs helye kesergésnek és csüggedésnek, küzdelmünket megújult erővel kell folytatnunk akár életünk feláldozásával is! Kinek kétség és félelem mardossa lelkét lépjen ki sorainkból,mert nem tűrhetünk gyávákat és károgó fekete varjakat magunk között, hiszen nagyobb ellenségek ők, mint a leghatalmasabb ellenségeink voltak bármikor is valaha! Ezekben a nehéz küzdelmes órákban minden szívdobbanásnak együtt kell dobbannia,egy célért kell lüktetnie,méghozzá a harcért! Más út nincs! Mert ne higgyék drága uraim,hogy az ellenség meg fog kegyelmezni nekünk! Nem uraim,nem fog megkegyelmezni!Édes szüleink,asszonyaik,gyermekeink,javaink és az föld melyet ezer éven és annál is több időn keresztül védtek őseink forog most eme vészterhes időkben kockán! Ezért kérek mindenkit,hogy a visszavonulást rendezetten és fegyelmezetten, méltósággal hajtsa végre,mert ugyan tegnap a harsonások visszavonulót fújtak,maholnap újra előre parancs lesz nekik kiadva és addig nem állhatunk meg,míg végső győzelmünket el nem érjük és ki nem takarodik szent hazánkból az ellenség! A kárörvendőknek üzenjük: Nem!Nem!Soha! Soha nem adjuk fel harcunkat és eljő az idő mikor igaz ügyünk győzedelmeskedni fog!
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Mizantró Pista 2011.11.18 11:24:02
Uraim,Katonák,Bajtársak,Harcostársak!

Ezt a csatát elvesztettük,de a háború folytatódik tovább! Ne csüggedjenek,mert ugyan tegnap visszavonultunk,de a harc folyik tovább és addig nem nyugodhat lelkünk míg ki nem űzzük sokat szenvedett drága hazánkból a bitang haszonleső kizsákmányoló ellenséget! Ne higgye senki,hogy áldozatuk hiábavaló volt,hiszen a harcnak még nincs vége, de taktikát kell váltanunk! Igen uraim,taktikát váltunk! A saját fegyverével kívánjuk legyőzni az ellent és a saját kincseivel! Látszólag elfogadjuk a visszavonulási feltételeket, és elvesszük amit kínálnak, de csak azért,hogy ez a mi harcunk újabb eszköze legyen ,ellenük! Itt és most nincs helye kesergésnek és csüggedésnek, küzdelmünket megújult erővel kell folytatnunk akár életünk feláldozásával is! Kinek kétség és félelem mardossa lelkét lépjen ki sorainkból,mert nem tűrhetünk gyávákat és károgó fekete varjakat magunk között, hiszen nagyobb ellenségek ők, mint a leghatalmasabb ellenségeink voltak bármikor is valaha! Ezekben a nehéz küzdelmes órákban minden szívdobbanásnak együtt kell dobbannia,egy célért kell lüktetnie,méghozzá a harcért! Más út nincs! Mert ne higgyék drága uraim,hogy az ellenség meg fog kegyelmezni nekünk! Nem uraim,nem fog megkegyelmezni!Édes szüleink, asszonyaik, gyermekeink,j avaink és az föld melyet ezer éven és annál is több időn keresztül védtek őseink forog most eme vészterhes időkben kockán! Ezért kérek mindenkit,hogy a visszavonulást rendezetten és fegyelmezetten, méltósággal hajtsa végre, mert ugyan tegnap a harsonások visszavonulót fújtak,maholnap újra előre parancs lesz nekik kiadva és addig nem állhatunk meg,míg végső győzelmünket el nem érjük és ki nem takarodik szent hazánkból az ellenség! A kárörvendőknek üzenjük: Nem! Nem!Soha! Soha nem adjuk fel harcunkat és eljő az idő mikor igaz ügyünk győzedelmeskedni fog!
DopeManTV BAZMEG! 2011.10.25 01:27:50
 Kíváncsi vagy, hogy mit érez ma egy átlag magyar ember? Akkor figyelj BAZMEG! DopeMan Papa most nem az átlagos módon mondja el neked...   Október huszonharmadikán kinn voltunk a MILLA Nem tetszik a rendszer tüntetésén, ahol beszédeket mondtak, műveltségi tesztet…..
Mizantró Pista 2011.10.25 22:41:29
Dopibébi, nagyon remek, nagyon remek! Trendi kis polgár puki ez a nóta, semmi sem hiányzik belőle ! Minden séma megvan benne, ami kell testvírem és bizonyára várod már drága sokat szenvedett, ídes magyar hazánk leányainak és fiainak felháborodását, hogy hát hogyan merészelted a himnuszt meggyalázni, meg minden ! Vala...Aki így reagál, az véleményem szerint buta, ostoba , hiszen pont erre megy ki a játék...Fejlődsz, vagy magadtól vagy van valami imagegyártó mögötted! Adok egy tanácsot, drága tesókám! Ha már politikai tevékenységre adtad a fejed (egyébként szerintem ez már nem gengszter, hanem politikai rap), akkor tanulmányozd a másik polgár puki tevékenységét, Polgár Tomcat Tamásét! Érdemes , a maga módján tehetséges volt a srác, "amíg ki nem írta magát a nemzeti oldalról", és hát az ellentétes oldalon komolyan hiányzik egy ilyen jól megkonstruált bohóc! Szóval bazzmeg hajrá, én remekül szórakozok rajtad és drukkolok neked. Bevallom, benned azért több kraft van, mint dóriba a váccpáőrbe...csak mögöttük nagyobb erők állnak...

Isten áldd meg a magyart bazzmeg, már így is kurva sokat szívott, bazzmeg!

off: Sajnálattal vettem tudomásul bazzeg ,hogy bazzmeg moderálnak egy ilyen kibaszott menő manó oldalán is basszameg! Pedig baszod, én csak egy kibaszott reakcióra válaszoltam bazzszájba,hasonló kibaszott stílusban, ahogy nekem írtak. Sokkal izgalmasabb lenne itt az élet, ha nem lenne moderáció...
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
 A Mizu a himnuszod? SP-be szerelmes kisfiú vagy kislány vagy? Elvakult Fidesz vagy MSZP hívő? Emos? VV rajongó? Hajdú Peti a kedvenc műsorvezetőd? Akkor ne kattints erre a videóra...ha viszont eleged van a mostani állapotokból és hallani szeretnéd a 21. század legnagyobb…..
Mizantró Pista 2011.10.09 03:06:44
Drága felebarátaim,én véreim!
Imhól az embernek fia Pityinger Laci vagyis Dopeman az anticeleb ki a gettó mélyéből a való világon át előlépett az index fenegyerekévé és újabban a baloldal kedvenc megmondó embere lett! Nincs ezzel semmi baj ,ez kérem a lehetőségek országa és benne a "legnagyobb cigány" egész jól boldogul!
Ez az emberféle nem hülye ,nem ostoba,r emekül kiszolgálja a plebs igényét és remekül ráérez,hogy mikor ,hol , mit kell mondani!
Minden dicséretem néked drága felebarátom László! Én nem szidlak ,nem illetlek jelzőkkel,mert szeretem benned az embert még ha a lényedet kevésbé is ,és elismerem ,hogy tudod használni a fejed! Ettől persze még maradsz egy szimla polgárpukkasztó senki, egy pillanatsztár,egy "rapper"akire néhány év múlva talán senki nem emlékszik már,de addigra valószínűleg megszeded magad eléggé,hogy ez téged ne érdekeljen! Ezzel sincs baj kedves felebarátom,mert az embernek boldogulnia kell! Azonban az már kifejezetten zavaró, hogy egyik oldalon értelmesen,összeszedetten eltudod mondani azt amit gondolsz a világról(még ha nem is egy oldalon állunk ez a véleményem),a másik oldalon a zenédben és a szövegeidben ez általában végtelenül primitív módon nyilvánul meg,pedig lehetne másképp is,lehetne többet,jobbat és jobban mondani a frankót és nem megmaradni a csőcselékszinten! Talán ha így tennél,nem lennél pillanatsztár,de neked hűnek kell maradni a gettóharcos image-hez,(még ha már réges-régen nem is ott laksz)a kemény fenegyerekhez , mert ez a menő, vagy álmenő(?).Persze az emberfiának el kell jutnia egy bizonyos szintre ahhoz,hogy fejlődést tudjon produkálni,ahhoz,hogy felismerje tettei következményét és megtanulja azt ,hogy ,mi a felelősség! Te ezt nem tanultad meg,ezért maradtál pusztán dopeman....és nem anticeleb hanem simán celeb vagy drága felebarátom ,bármennyire is lázadsz ez ellen! Üdv a nyócból ,a teleki tér környékéről!
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Mizantró Pista 2011.09.14 17:33:24
@ifjonc: Ehe,az államnak semmibe nem került a te oktatásod ugye?

költői kérdés felesleges elkezdeni picsogni,mindkét oldalon vannak igazságok,de nehogy már az legyen a végén,hogy még az állam szemére hányjátok az ingyen 5 év egyetemi képzést!Ja,hogy a tankönyvet meg kell venni?Mindenhol meg kell venni...gumikesztyű-fertőtlenítő az gáz,de valamitvalamiért alapon még ez is belefér!

Szabad a világ ,előre nyugatnak fel,menjetek,de akkor fizessétek ki az egyetemi képzést és majd képeznek ebből a pénzből másokat! Akkor is tudtátok,hogy szar az egészségügy amikor jelentkeztetek az egyetemre és akkor is lehetett tudni,hogy ez még jó darabig nem fog megoldódni...
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..
Mizantró Pista 2010.10.30 13:54:01
Üdv néktek emberfélék és mindennemű porból lett lények!
Végzetes időket élünk,a sátán itt kopogtat már az ajtónkon!
Eljött hát az apokalipszis,mely minden igazhitű bátor demokratát harcba szólít a fenevad ellen!
Cselekednünk kell,mert aki nem cselekszik és passzív marad az ugyanolyan vétket követ el,mint az, aki a fenevadat szolgálja!
Góg és Magóg sátáni népének vezére Orbán Viktor a negyedik birodalom létrehozásán munkálkodik és mi ezt nem hagyhatjuk,hiszen tudjuk,hogy milyen következményei voltak a harmadik birodalomnak is!
Itt az idő,hogy feltámadjon a tenger!
Fegyverbe hát és kövessétek vezérünket Gyurcsány Ferencet !
Azt a nagyszerű embert ki gazdagságot,jólétet és virágzó demokráciát hagyott maga után ,azt az embert aki képes volt arra,hogy amikor az idő úgy kívánta hátra lépjen,és lemondjon a hatalomról .mindezt csakis kizárólag a népért!
Ne feledjétek,a nagy embereket soha nem érti meg a balga nép!
Legyetek hát ott november 27-én mindannyian pártunk,az MSZMP(jav MSZP) ,és vezérünk Gyurcsány Ferenc által szervezett tüntetésen!
Mutassuk meg újra a világnak,hogy milyen is az,amikor az éhes proletár megindul és kifordítja sarkaiból a világot!

Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
Mizantró Pista 2010.10.30 15:42:13
@kodó tamás: Bizony mondom néked,akinek van füle a hallásra, az hallja!
Varánusz Vissza a jövőbe 2010.10.30 08:00:00
Nemzetünk Kedves Vezetője Alkotmánybíróság ügyben hazaszólt Brüsszelből:"Nem az emberek igazságérzetét kell megváltoztatni, hanem azokat a régi szabályokat, amelyekbe beleütközünk"Szerencse, hogy ilyen rugalmasan értékeli véleményünket a Nagy Ember. Hivatkozási…..
Mizantró Pista 2010.10.30 13:55:29
Üdv néktek emberfélék és mindennemű porból lett lények!
Végzetes időket élünk,a sátán itt kopogtat már az ajtónkon!
Eljött hát az apokalipszis,mely minden igazhitű bátor demokratát harcba szólít a fenevad ellen!
Cselekednünk kell,mert aki nem cselekszik és passzív marad az ugyanolyan vétket követ el,mint az, aki a fenevadat szolgálja!
Góg és Magóg sátáni népének vezére Orbán Viktor a negyedik birodalom létrehozásán munkálkodik és mi ezt nem hagyhatjuk,hiszen tudjuk,hogy milyen következményei voltak a harmadik birodalomnak is!
Itt az idő,hogy feltámadjon a tenger!
Fegyverbe hát és kövessétek vezérünket Gyurcsány Ferencet !
Azt a nagyszerű embert ki gazdagságot,jólétet és virágzó demokráciát hagyott maga után ,azt az embert aki képes volt arra,hogy amikor az idő úgy kívánta hátra lépjen,és lemondjon a hatalomról .mindezt csakis kizárólag a népért!
Ne feledjétek,a nagy embereket soha nem érti meg a balga nép!
Legyetek hát ott november 27-én mindannyian pártunk,az MSZMP(jav MSZP) ,és vezérünk Gyurcsány Ferenc által szervezett tüntetésen!
Mutassuk meg újra a világnak,hogy milyen is az,amikor az éhes proletár megindul és kifordítja sarkaiból a világot!

Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
  A nagy fába alaposan belevágta a szerszámot Pálffy István, amikor a Narancsnak adott interjújában az online média megrendszabályozását vetette fel. Mindenki emlékszik még, baszkurálták őt is eleget az elhíresült jegyzete miatt, azt feszegetve, hogy elmondhatja-e…..
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..
Mizantró Pista 2010.07.17 11:55:13
@Tita nick:

Drága felebarátom!
Az ave idejétmúlt,a heil sokkal időszerűbb és szándékos volt ,te okoskodó nyomoronc!
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Mizantró Pista 2010.07.14 15:02:20
Árpád vezérem bölcs vagy mint mindig!
Sikeresen leleplezted a nagy iszlám világösszeesküvést, melynek egyik szimbóluma a burka ,aminek semmi keresnivalója nincs a fejlett és civilizált nyugaton, ahol minden jó és ráadásul van földimogyoró!
Ezek a betolakodó barbár terrorista-gyanús közel-keleti népek nemhogy megbecsülnék magukat, de képesek ragaszkodni a saját tradícióikhoz és szokásaikhoz ahelyett ,hogy jól asszimilálódnának és végre megmutatnák az arab és mindenféle egzotikus keleti hölgyek a bájaikat ,mondjuk egyszállsemmiben, mint azt teszik némely civilizált hölgytársaik a fejlett és demokratikus nyugaton!
Persze,persze,tudom én azt,hogy nem maguktól hordják szegény,szerencsétlen nők ezeket a barbár viseleteket, meg kényelmetlen, megminden,de lehet,hogy meglepődnél, óh nagy vezérem azon,hogy mégis mennyi bevándorló keleti nő ragaszkodik önként ezekhez a viseletekhez!Juteszembe egyes sémita rokonnépeknél is előfordul, hogy nem túl kényelmes ortodox viseletet hordanak,gyermekek,nők és férfiak egyaránt és nem feltétlenül önként és dalolva!
Persze ez nem veszélyes a nyugatra ,a burka viszont azaztán nagyon!

Emlékezz óh nagy vezérem,hogy mikor dicső harcok közepette bevándoroltunk szeretett kárpát medencénkbe ,akkor a nyugat számára nem az jelentette a veszélyt,hogy fura viseleteket hordunk,mongolszerűségek vagyunk és görbe a lábunk...etc,(ahogy azt a Nagy Szvatopluk egyik kiváló leszármazottja mondta) ,hanem az,hogy íjaink és nyilaink voltak, harcosak voltunk és hívatlanul érkeztünk !(na jó,volt aki igénybe vette a szolgáltatásainkat a te nagyszerű vezetésed alatt is nagyuram !)

Egyszóval ezzel a kis párhuzammal csak arra akarok utalni,hogy a bevándorlás veszélyei abban rejlenek,ahogy a fejlett ,civilizált nagyon szabad nagyon egyenlő és nagyon testvéri nyugat az egész kérdéskört kezeli,illetve nem kezeli és ehhez képest a burka viselés megtiltása csak szimbolikus dolog, mely ellentétes hatást fog elérni az iszlám közösségekben mint ami az eredeti célja lenne,vagyis dacos ellenállást!
A bevándorlás többi veszélyeire nem akarok rátérni és untatni ezzel nagyszerűségedet, mert bölcs és hatalmas vagy vezérem és tudom,hogy tisztába vagy ezzel!
Emlékezz a kunokra!
Óh bocsánat,akkor már nem éltél...

Szóval szerény véleményem szerint ,ha már a nyugat beengedte a bevándorlókat,akkor ne akarja erőszakkal megtéríteni és megváltoztatni a szokásaikat,pláne ne a vallási hagyományaikat, amire nagyon kényesek,hanem ki-ki mag döntse el,hogy hogyan akar öltözni!
A baj nem itt van,hanem ott,amikor ezek a közösségek,csoportok megindulnak és városrészeket gyújtanak fel!Na ott kéne kapirgálni egy kicsit az ok-okozati szövevénybe!

Köszönöm,hogy meghallgattál vezérem és fogadd a hódolatomat !
A Magyar Köztársaság Országgyűlése leendő elnökének felszólalásai a Magyar Köztársaság Országgyűlésének ülésein, 2002. május - 2010. április, forrás: parlament.huévfelszólalások számaösszes idő (óra:perc:mp)2002…..
Mizantró Pista 2010.07.09 18:18:52
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Befejeztük sikeres világbajnoki szereplésünket. A végső siker elérésére sem esélytelen Hollandia állította meg a Tót Tankokat. A vereség ellenére mindeki nagyon büszke arra amit elért a csapat, egy régi fradi-rigmus aktualizálásával tudnánk legjobban jellemezni…..
Mizantró Pista 2010.06.29 13:15:10
Jóvan,jóvanmáá csehszlovák provokátor elégszer elmondtad már,hogy 6:1,meg,hogy a magyarok ki se jutottak ...etc,etc!
Miért kell mindig provokálni te kis huncut?

Itt most kérem nem a magyarokról hanem a szlovákokról van szó és igen,jelentem innen sosemvolt drága magyar hazánkból ,hogy tudjuk,jelenleg a szlovák foci magasan veri a magyart, de itt mostan akkor sem erről van szó és punktum!

Összegezve tehát,szerencsére a tót tankok egyenlőre mégse Budapest felé vették az irányt ,hanem Dél-Afrikából akartak szlovák gyarmatot csinálni ,de a nyolcaddöntőbe végül győzött a túlerő!
Irigykedve gratulálunk nekik tehát és kívánunk nekik sok sikert a továbbiakba,feltéve persze,hogy hazafelé mégse veszik az irányt Budapest felé!

Mindezek ellenére vigyázó szemeinkkel továbbra is Pozsony felé tekintünk, és seregeink készen állnak arra az esetre ha...
Reméljük,hogy az elkövetkezendő időkben Bugár Béla hidat épít a két veszekedő testvérnép között és újra egy lesz az ami összetartozik(?)!
Bocsánat,most jut eszembe,hogy nem is erről van szó,hanem a Dél-Afrikai vb-ről!
Na mindeg ,elkalandoztam egy kicsit,remélem megbocsájtjátok nekem!

Most pedig újra megnézem azt a bizonyos 6:3-at mert nehogymá csak a szlovákoknak legyen sikerélményük!
Rég volt tán igaz se volt, de jó érzés,hogy valamikor réges-régen az óperenciás tengeren is túl, ahol a kurta farkú malac túr...öhöm bocsánat ,már megint elkalandoztam...

Szóval "Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok,ahogy azt vezérünk Orbán Viktor is megmondta!
4 év múlva pedig leigázzuk az egész világot Hun harcosainkkal,rettegj világ a Magyarok már hegyezik nyilaikat!
 Hatalmas meglepetést okoztak Szlovákia futballistái a dél-afrikai világbajnokságon. Az uralkodó világbajnokot fantasztikus játékkal, 3:2-re verték és továbbjutottak csoportjukból. A siker értékét emeli, hogy egy igazi futballnemzetet búcsúztatták a vébé eddigi…..
Mizantró Pista 2010.06.25 09:27:57
@Csehszlovák Kém:

Drága felebarátom az úrban ,ezt a többes szám második személyt, vagyis a"nektek"dolgot nem értem, mivel azt olvasom,hogy budai gyerek vagy és magyarul írsz ,tehát gondolom magyar (is) vagy (szólj ha tévednék)szóval valahogy sántít ez nekem...

Persze értem én,hogy te már megvilágosodtál és rájöttél arra,hogy több dolog van ami összeköti a szlovák és magyar nemzetet,mint ami szétválasztja,értem én,hogy szvatopluk szelleme megérintette a lelkedet és látom nagyságod,hogy te magasan felette állsz azoknak ,akik kicsinyes gyarló nemzetiségi torzsalkodásokkal vannak elfoglalva!
Szép és nemes a küldetésed amit magadra vettél de ez a "nektek"dolog kissé azt sugallja,hogy nem tartod magad magyarnak!

Persze lehet,hogy az én gyarló elmém hiányosságainak okán túlragozom ezt a témát,de hát én olyan magyar, illetve német származású ,(persze a tóth származás se zárható ki,mint ahogy pl a kirgizisztáni se) ember vagyok ,aki kimondja azt ,ami a szívét nyomja!

Béke veled ,és a szlovákok nagyasszonya kísérjen utadon!

A konkrét témához annyit,hogy megérdemelték a szlovák atyafiak a győzelmet!
Mizantró Pista 2010.06.25 13:20:06
@bereszsolt:

A csolima blogot ugye te sem vetted komolyan?
Szerintem néhol kifejezetten humorosan ironizálnak mégha indexes-blog.hu-s provokátorokról...etc,etc van szó!

A ghána blogba nem találtam semmi összeesküvést,de attól még lehet,hogy a fekete inváziót készítik elő!