Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metallized

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
Metallized 2018.09.13 16:44:00
Fuh, én is utaztam trágya géppel. Majdnem szétesett alattam, de ami szép volt, hogy a levegőben leállt az egyik hajtómű. A levegőben visszafordultunk, mondanom sem kell, hogy mennyire izgultunk... Végül persze rendben megérkeztünk az induló reptérre. Leszállás után csókolgattuk a földanyát.

Aztán itthon beadtam a kártérítési kérelmet a
www.flight-refund.eu/hu oldalon. Itt az ügyintézés gördülékenyebb volt mint a hazaút! :D Utaltak is szépen 4x400€-t. Mondjuk a pénz jól jött de azt a stresszt nem sok mindenkinek ajánlanám, amikor 12.000méteren a pilóta bemondja a hangos bemondóba, hogy "műszaki hiba miatt visszafordulunk".
Zsófi története nem egyedi, bár ő messze tovább jutott az ügyintézésben, mint a legtöbb hozzánk forduló, neki ugyanis a Wizz Air elismerte a panasza jogosságát, és megítélte a kártérítést. Csak épp nem fizeti ki majd féléve. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy mindezt panaszosunk csendes beletörődéssel…..
Metallized 2018.03.08 12:02:12
@Darth Revan: Hát, azért nem. Általában egy ilyen cég sikerdíja 30% körül mozog. Ám azért nem minden ügy tök egyszerű, hogy magad is sikerrel jár, és a légitársaság dörzsölt jogászai tök simán elutasítják a beadványod. Az én ügyem is ilyen volt.

Sok utas aki maga megpróbálja a behajtást, elutasítást kapnak de lehet egy profi cég simán behajtotta volna. Nem véletlenül vannak ilyen cégek.

Mint mondottam, az én ügyemben is elutasítás érkezett, de tudtam, hogy jár a kártérítés és nem fogadtam el a légitársaság több sebből vérző indoklását. Én speciel nem a kesettagepem-et hanem a flight refund-ot kerestem meg. Ők ingyen átnézték az ügyem és találtak valamit a légitársaság indoklásában amit nem fogadtak el, perre vitték az ügyem és 2 utas után kaptam 1200€-t (3500km-en túli ügy volt).
Igaz 6 hónap volt az ügy, de magam pl. biztos elbuktam volna 1200€-t.
Ha már úgyis búcsúzni fog a Slayer, itt az ideje, hogy hangolódjunk, mert hogy muszáj lesz elmenni a legközelebbi koncertre, az kutyaisten (reméljük, Budapest sem fog kimaradni)! De hogy addig is legyen mivel melegíteni, itt egy 1994-es, egyébként a brazil Monsters Of Rockon rögzített…..
Metallized 2018.02.04 20:37:21
A múlt héten már két listával is találkozhattatok nálunk, egyikben a szerkesztőség a maga idei tíz kedvencét sorolta fel, a másikban pedig ezekből készítettünk egy összesített 15-ös lajstromot. Habár megjelentek rajta magyar nevek is (rögtön az élen az Ørdøg lemezével),…..
Metallized 2017.12.18 09:12:59
Amikor tavaly április végén bejelentésre került, hogy Warrel Dane (Nevermore énekes) szólózenekara mellett a seattle-i Nevermore is Vörös Attilát választotta gitárosának sokan kapták fel a fejüket. Azóta lassan egy év telt el, a Nevermore pedig március 14-én a Symphony X…..
Metallized 2011.02.17 22:16:13
Válság ide, illegális letöltések oda, a zeneiparban azért még mindig lehet tudományos összegeket szakítani, legalábbis ez derül ki a Yahoo.com összeállításából, amiben a 2009 júniusa és 2010 júniusa közötti időszak anyagilag legsikeresebb zenészeit rangsorolták. A lista…..
Metallized 2010.07.19 11:31:59