Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirkof

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
cirkof 2011.04.20 15:16:51
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
cirkof 2011.02.08 10:22:32
Subba Subba szív iWiW 2010.09.17 08:55:00
 Heti fake (A képeken Destiny Davis.) Napoleon & Josephine Szexi A bal szélen is jó a hangulat? Nyaralás a barátnőmmel Hátulról, a kocsim Nem szégyenlősŐ semA KéjnőA II. kerület leggázosabb képviselőjelöltjeLatinos bulin!! PS artista..
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
cirkof 2010.08.19 15:59:50
Összefirkálták a HÉV-megállót Kaszásdűlőn. Nem is lenne ez nagy hír - állandóan firkálgatják az összes megállót -, de ez most speciel nagyon jól sikerült. Az óbudai "Itt Élünk" Egyesület kezdeményezése valósult meg augusztus elejére. Az ötlet tavaly jött,…..
cirkof 2010.08.17 13:27:31
@fakof: fuck off!
Ha valaki megcsinálja, természetesen küldjön fotót magáról!..
cirkof 2010.08.09 15:30:07
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
A park a Danubius-kúttal. Az Erzsébet téri parkról tulajdonképpen két posztot lehetne írni. Egyrészt adott egy szép és érdekes kortárs park, amit különösen izgalmassá tesznek bizonyos régebbi elemek (Danubius-kút, autóbuszpályaudvar). Másrészt a park (különösen a régebbi…..
cirkof 2010.07.20 13:42:41
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
Szerintem a probléma korrekt körbejárása, észrevétellel és válaszlevéllel is, inkább tanulságként, mint rendes posztként a "nyári szezonban". A peronon hagyták a mozgáskorlátozott utast 2010. július 1. 17:57 K. A. Otthagyott a vonat egy mozgáskorlátozott…..
cirkof 2010.07.06 09:05:37
@halbikvera: Még szerencse hogy:
Ha "ne adj Isten" te ilyen helyzetbe kerülsz, tudni fogod mit is kell tenned!
Kettős Mérce Viszlát elnök úr! 2010.06.24 08:35:00
Veszi a kalapját. Bár még tart Sólyom László mandátuma, már most búcsút vehetünk tőle sajnos. Az általam a III. Magyar köztársaság legjobbjának tartott köztársasági elnöke, elbúcsúzik és ez senkire nem vet jó fényt a magyar közéletben.Sólyom László egy…..