Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy biciklis...

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
egy biciklis... 2009.12.16 12:52:08
Megnéztem a videót, s olvasgattam a kommenteket s úgy gondoltam leírom amit én gondolok.
Én vagyok az a biciklis, akire az összes itteni autópárti s a videóban szereplők valószínűleg anyáznak közlekedés közben, mivel átmegyek néhány piroson, s a sávok között közlekedek... De ezt nem azért teszem h jol kibasszak a sok autóssal s h akadályozzam őket. A piros lámpa egy autónál annyit jelent h beletapos a fékbe aztán a gázba (kuplung is van köztük), s ez nem valami megterhelő, énnekem viszont megállás után el kell kezdenem tekerni ami fárasztó, s időt pocsékol hiába. Hha olyan pirosról van szó, ami pl csak a zöld gyalogos lámpa miatt piros, s egy gyalogos sincs rajta, vagy éppen autók kanyarodnak be balról akkor átmegyek rajta, s senkit se zavarok. (maximum az autósakat idegesíti h én megyek ők meg nem mehetnek. A megoldás: szálljatok cajgára)
Hha padig teljesen beáll a város, akkor mutatkozik meg igazán a bicikli gyorsasága, mert lehet a két sáv között menni. (Nem hiszem hogy nagyon fája az autósoknak, h elmegyek mellettük.)
A videóhoz visszatérve; a gödröket leszámítva ez a bicikliút végre egy jó bicikliút, nem a járdán megy elkülönítve, s nem olyan veszélyes, mint az Andrássy-n levő. Viszont az is egyértelmű h sajnos így nem tudnak megállni az ott lakók s azok sem akiknek muszáj(akik árut szállítanak/kék).
PS.: az összes gyökérnek pedig aki azt gondolja, hogy a biciklizés hobbi, elmondanám, hogy közlekedési eszköz, ami Budapesten kb. 2x gyorsabb a BKV-nál, (legtöbbször az autónál is, mivel nincs parkolóhely XD), emellett megmozgat, olcsó, s még környezetbarát is, szal mindenki pattanjon cajgára.
Akiknek meg nincs erre lehetőségük, vagy csak lusták, vagy egyszerűen nem szeretnek biciklizni, azok meg maradjanak a kocsijukban (a dugóban) nem zavarnak engem, csak NE anyázzanak s ne szorítsanak le csak azért mert biciklivel közlekedem.