Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afterburner

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az audiokazetta felvirágzása jóval a kilencvenes évek előtt kezdődött. Valójában a Philips által kifejlesztett "Compact Casette", amit mi itthon kazettának ismerünk, 1963 óta létezik, de mivel a hatvanas évek a kilencvenes években érkezett el Magyarországra*(lásd lent), úgy gondolom, hogy erről a…..
Afterburner 2021.02.04 10:50:38
@Feca: IGEN!!! Az Isten, a non plus ultra, maga a DECK. Imádtam.
Mindannyian ismerjük azokat a rajzfilm szereplőket, akiktől kiráz a hideg. Egyszerűen utáljuk őket és a vesztüket kívánjuk. Ennek számtalan oka lehet: kapzsiság, önzőség, hatalomvágy vagy csak szimplán a belső gonoszság. Ideje volt már, hogy listába szedve lássuk őket, élen a legaljasabbal.  [Akik…..
Mindenki hibázik. Nap, mint nap. Aprót vagy nagyot, és sajnos néha végzeteset. Ebben a témában kerestem fotókat az MTI Fotóarchívumában. Kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe a képekről, hozzászólásaitokat szokás szerint várjuk a kommentszekcióban, 1964. november 1. Somogytúr elírt…..
CreepyPark Gonosz halott (1981) 2019.01.12 13:22:22
Sam Raimi (Pókember trilógia, Pokolba taszítva) rendezte, Bruce Campbell főszereplésével, a mára már kultikus magasságokba emelkedett minimálbüdzséből készült horrorfilmet, a Gonosz halottat. Az Evil Dead-et remélhetőleg nagyon nem kell bemutatni senkinek. Hísz a történet innen-onnan ismerős…..
Afterburner 2019.01.15 17:25:21
@Alajos Hinárossy: Tökéletes megfogalmazások. Ebben a filmben a feszültség az, ami tulajdonképpen maga a film, gyakorlatilag minden más (színészek, smink, stb) mellékes. Igen, én VHS-en szocializálódtam :) És tökéletes volt egy sötét koleszszobában számtalanszor megnézni, mindig végig csend volt :) Nagyon szerettem és szeretem ma is. Nálam (50 vagyok most) 10/10.
Eredeti szakmám, valamint a gépek iránti fokozott érdeklődés okán, a mai napig imádom a repülést. Gondoltam megszakítom az elkezdett sorozatot, s teszünk egy kirándulást a repülés kezdeti időszakába. Varázslatos időszak volt, amely időnként, a mai szemnek furcsa és szokatlan…..
Afterburner 2018.10.19 17:55:58
@gigabursch: Olajfák.
A szocialista Magyarország mindennapjait - eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI Fotóarchívummal összefogva, immár a negyedik résszel, amivel elérkeztünk 1960-ba.  1960. augusztus 26. Kislány libákkal a sekély vízben a fonyódi Balatonparton. MTI Fotó: Járai Rudolf..
Mi nem lepődtünk meg a teszteredményeken, hiszen a kislányunk születése óta elég sok pelenkát kipróbáltunk. A baba bőre sem tűr el minden pelenkát, így az anyukák is tesztelnek folyamatosan, amíg megtalálják a megfelelőt gyermeküknek. Most teljes sajátmárkás körképpel és teszttel próbálunk meg…..
Mostanában rengeteget járunk (legalábbis virtuálisan New Yorkban), persze az a veszély nem fenyeget, hogy unalmas lenne a világ egyik legizgalmasabb, rengeteg érdekességet kínáló városa. Mai kalauzunk ismét Susan, aki két részben írta meg New York-i kalandjaikat (az elsőt itt…..
Afterburner 2017.09.28 14:50:26
@EU zászlót mindenhova!: Háát, akkor még lassabb világ volt :) Meg az egy elég vékony gyertya. Három szundi, a szembenálló meg a "final call" gomb :D
Afterburner 2017.09.28 16:50:09
@EU zászlót mindenhova!: A szundi az egy olyan gomb a telefonon/epölvaccson/mittoménmin, amit félálomban lenyomsz, és akkor - beállítástól függően - 4-5-10-15 perc múlva újrakezdi. Mindezt addig, amíg "rendesen" le nem állítod, vagyis valami olyan tevékenységet nem csinálsz rajta, amihez relatíve ébren kell lenni. Irigyellek a vekkerért, nekem is az volt amíg nem lett gyerek, és nem akartuk hogy 4-kor velem együtt keljen az egész ház :)
MagyarTarka Barna macik Tatán!? 2017.04.24 22:44:20
És jött a következő kirándulós hétvége, a Monostori erőd már biztosra mentünk: irány a festői szépségű Tata! Sokszor jártunk már erre, a Budapesthez közeli tavon pihennek meg a vonuló lúdcsapatok, ami komoly turisztikai vonzerővé vált. Az Öreg-tó partján álló vár és az Esterházy-kastély az…..
Ma már szinte mindent zenét megtalálhatunk az interneten. A Spotify, a Deezer, a Google Play Music, az Amazon Prime meg a többi zeneszolgáltató hatalmas kínálattal rendelkeznek, mindezt pedig érdemes kihasználni mert sokszor igazi csemegékre bukkanhatunk. Én magam személy szerint…..
Mai hírekből kiderült, hogy egyre nő a diabéteszesek száma Magyarországon. 2003-ban a 19 évnél idősebb lakosoknak a 6,27 százaléka, 2015-ben már ugyanezen korcsoport 12,43 százaléka járt orvosnál cukorbetegség miatt. És még egy brutális szám: 2015-ben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK)…..
Folytatjuk az irodalmi toplista sorozatunkat; minden idők legeladottabb könyvei és a szocializmus legjobban kereső írói után jöjjenek a fordítási rekorderek! A teljesség igénye nélkül fogunk szemezgetni az ötvenes listáról. Ha a Bibliától és politikai röpiratoktól eltekintünk, akkor egy mese kerül…..
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
Afterburner 2016.10.26 16:35:21
@Ankacska: persze. Enkór, pár nappal a netflix után
TechZilla Ilyen hőkamerán a fing 2016.09.13 19:55:00
Ehhez aztán végképp teljesen felesleges bármit hozzátenni!  Van TechZilla Facebook oldal is, likeold, szeresd! ..
Afterburner 2016.09.14 20:23:02
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Afterburner 2016.07.31 08:06:20
Tudod, hogy valójában mennyi cukor van a kólában? Na és mennyi az állítólagos cukormentesben? Ha már valaki nem tudja kiiktatni az életéből a Coca Cola-t, akkor legalább válaszon jól. Ha még több hasznos diéta tippet szeretnél, akkor iratkozz fel az ingyenes diéta tanfolyamunkra jobb oldalt...
"Amíg élsz fizetsz, ha megdöglesz, majd örökölnek utánad!" - sziszegte fogai között az alperes, miután feljegyezte felperes vagyontárgyait a bírósági tárgyaláson. S ugyan a gyerekeket már régen elidegenítette apjuktól, meg ezt a hitvallását beléjük ültette, minden erejével azon volt, hogy a bíróság…..
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
Afterburner 2015.07.14 18:57:00
@Idősebb vagyok, mint Szlovákia:

Pelin Cift a Hölgy neve, szerintem is bőven megérne egy ajtócsapkodást, még medium level orálnál is :)
280 évvel ezelőtt 1735. ápr. 8-án halt meg a törökországi Rodostóban II. Rákóczi Ferenc író, államférfi, a magyarországi szövetkezett rendek vezérlő fejedelme (1704–1711), a Habsburgok elleni szabadságharc (1705–1711) vezére. I. Rákóczi Ferenc és Zrínyi Ilona fia 1676.…..
Afterburner 2015.04.09 06:05:26
@Moin Moin:
A mai élő magyar történelemnek sajna nincsenek nagyjai. Szal április 8 pipa :)