Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerillaboj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A császáriak berendezkedtek a várban, vajha Isten segedelmével mielőbb sikerülne őket kiebrudalniuk onnan Bottyán generális kurucainak! A labancok most még ugyancsak vígan vannak, e szép májusi reggelen éppen céllövészetet gyakoroltak az egyik bástyán. A húsos képű…..
Az alábbi felvetést annyiban pontosítaná a Zugügyvéd, hogy ha lejárt a készülék kedvezményhez kapcsolt hűségidő, vagy a részletre vásárolt készülék árát az előfizető teljesen kifizette, akkor   a szolgáltató alappal követelheti-e meg  a kártyafüggőségét…..
Gerillaboj 2011.02.07 19:55:01
@cso zsi:
ezekről ennyit..ha nem tudta mit és mennyiért vesz, (már bocsánat) megérdemelte...
nagy tarifát kell megvenni hogy a 100ezres telót 10ért elvigyenek?nem hülyék a szolgálatók.naná h bevételt gyarapitanak a különbözet miatt.24x1500 ft egy kétéves hűségnél nem fogja betakarni a 100e/10e ft-os készülék árát,egy 4000-5000ezres már inkább,naná h azzal fogják árulni.amugy meg ne vegyem meg a 140ezres telefont,ha nem tudom megvenni..vagy akkor részletre,viselve a thm következményeit.
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..