Regisztráció Blogot indítok
Adatok
7919nünü

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
szofter Lies, damn lies, statistics 2013.02.17 13:38:10
"I only believe in statistics that I doctored myself"Winston Churchill Statisztika az egész világ. Röpködnek a számok nap mint nap, hol az infláció- és a GDP-adatok, hol a nagy cégek negyedéves eladási jelentései, hol a pártok támogatottságáról szóló felmérések. Általában…..
7919nünü 2013.02.17 20:50:09
@esomar: Na, ezt se nekem kellett leírnom. Nem értem, minek ugat vki olyanba, amihez nem ért :)
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
A nők elleni erőszak egyik igen gyakori formája az, amikor értelmi fogyatékos vagy mentális zavarokkal élő nőket kényszerűen sterilizálnak vagy kényszerítenek arra, hogy megszakítsák terhességüket. A rendszerváltás óta egyre nehezebb információkat szerezni a témáról, de egy 1989-ben publikált…..
7919nünü 2012.12.14 05:59:50
@ezu: Látszik, hogy nem érted, mire gondolok, de semmi baj.
1, Nem mindegy, hogy véleményt mondok, vagy örök érvényű, megfellebbezhetetlen igazságot jelentek ki.
2, Pláne úgy, hogy meg se kóstolom az ételt.

De ha szerinted én nem vagyok normális (mert másként gondolok valamint, mint te :) ), szíved joga ezt feltételezni. Ez nekem bók. Mindig féltem a túl normálisak emberektől. Annyira átlagosak :) Szép napot!
Michael Knight Orwell ha élne... 2012.12.06 12:09:58
Időnként olyan érzésem van, mintha a magyar kormány főszereplésével szappanoperát rendezne az élet Orwell disztópiájából, az 1984-ből... Azt hiszem, van a pofátlan és aljas cinizmusnak egy foka, amikor már nem hallgathat az ember. Van az a fokú cinizmus, amit már nem vesz be a…..
Hát megszavazták a választási szabályokat - hogy melyikeket, arról érdemes lett volna egy rögtönzött felmérést tartani a parlamenti padsorokban, tudják-e, éppen melyikeket. Az biztos, hogy az utolsó pillanatban Lázár János és Gulyás Gergely vezetésével szanaszét…..
7919nünü 2012.11.27 06:25:50
@Balibgeczyk:
Szegény! Sajnállak. Mennyi szenvedés lehet az életedben, ami ennyi gyűlöletet szül!? És mellé még eszed sincs ... mert elhiszed, hogy a problémáid oka a "mocskos, ballib, globalista, idegen, stb.", arctalan valami. Nem, a problémáid oka te vagy. Szegény!
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
Elolvastuk a kormány legújabb publicisztikáját, a Wekerle Tervet, hogy önöknek már ne kelljen. Nem az értelmet kerestük benne – annak esélyéről pár oldal után lemondtunk – hanem próbáltuk annak nyomát lelni, hogy miért Wekerléről nevezték el, miért nem mondjuk Hulkról, a…..
Ha igaz a Népszabadság értesülése, akkor a tisztán fideszes tagokból álló Médiatanácsnak sikerült egy újabb gödör aljára ásni a mércét. A Bíróságnak a Klubrádiót pártoló döntése ellenére kizárták e médiumot a frekvenciapályázatból, mert a pályázatuk formai hibás…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Amikor megtudtam, hogy Farkas Jenser Balázs nem csak hogy elindult a Megasztárban, hanem még tovább is jutott, igencsak megörültem. Szurkoltam neki, tettem mondjuk ezt úgy, hogy csak a selejtezőbeli produkcióját hallgattam meg, azóta semmit, de most kicsit megsértődtem rá. Farkas…..
7919nünü 2012.04.07 07:57:45
@Gamma Leonis: Szinte szó szerint ugyanerre gondoltam. Balázs kezd feltörni, a blogíró meg a fasorban sincs. Savanyú a szőlő, szép magyar szokás szerint ne örüljünk egymás sikereinek, hanem tegyünk egymás alá.
Egyébként aki "újságíró"-ként reagál egy bulvárújságban megjelentekre, az mi, ha nem buta??
Ja, és Balázst megkérdezted előtte, hogy pontosan mit mondott, hogy értette?
És még valami: nem vagyok Balázs rajongó.
Persze, tudom, ki a francot érdekel. Meg különben is: ki vagyok én, hogy ilyen nagyképű állításokat tegyek. Teljesen igaz és teljesen rendben van mindegyik felvetés. Még mielőtt valaki is azt gondolná, hogy ezzel a bloggal meg akartam valamit változtatni, szólok, hogy nem.…..
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
7919nünü 2012.01.07 22:17:49
@herkó: De, jó pár éve adtak hitelt a minimálbéresnek is, sőt még GYES-re is, ráadásul jó svájci frankba. Egyébként meg szerintem sok hozzászóló tudja, hogy meg lehet élni (el lehet tengődni) minimálbérből.
Engem személy szerint az bánt ezzel a posztsorozattal kapcsolatban, hogy úgy gondolom, hogy a blogíró úgy állítja be, hogy egy hónapig mininmálbérből él meg, és úgy érzem, ezzel fricskát ad a minimálbéreseknek, mintha azt mondaná, látjátok lehet ezt jól csinálni. Sok minimálbéres családot ismerek, és tudom, hogyha olvasnák ezt (ahogy nem teszik, mert nincs net), az fájna nekik.
Viszont azt elismerem, hogy az nagyon jó dolog, hogy egyáltalán szó van a témáról, és tisztelem Bogancsot azért, hogy válaszolgat a kommentekre, és még nem küldött el a mindenkit melegebb éghajlatra.
7919nünü 2012.01.07 22:25:06
@bogancs: A bérkalkulátorral számoltam. Viszont a megosztást két szülő között nem tudtam, hogyan számolják, gondoltam, hogy valaki majd kijavít, ha nem jó.

Viszont te azt kérted, hogy ne bántsanak, mert érzékeny vagy (1. poszt ebben a témában.) Nekem azért mindig odalegyezel (nekem se esik jól).
Mutass rá, kérlek, hol zavarodtam bele a számokba.
7919nünü 2012.01.07 23:08:55
@bogancs: Hű, b*** meg, ezt viszont én néztem be nagyon, bocs, teljesen igazad van.
A forradalmi törvényhozás egyik legszebb vadhajtására bukkantak a Füstírtók:"A Parlament alkotmányügyi bizottsága 2011.december 30-án a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvényjavaslathoz (!) egy zárószavazás előtti módosító javaslatot nyújtott be. Ennek…..
Tisztelt Mt olvasók!   Sürgős segítségre volna szükségem. Egy maszek kisboltban vagyok eladó majdnem három hónapja. Nem ez álmaim munkahelye, de mivel elmúltam már 50, nem ugrálhatok kedvemre. Két műszakban dolgozom, reggel 6-tól 2-ig, illetve 2-től este 10 óráig. Hamar…..
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
7919nünü 2011.11.17 20:10:22
@Herr SturmLikudnik:
Tudtam én, hogy ismerős valahonnan ez a helyzet!

Mindannyiunk érdekében nagyon remélem, hogy az ország vezetői most fejvesztve rohangálnak és telefonálgatnak, hogy holnap kétség se merülhessen fel azzal kapcsolatosan, hogy tényleg tárgyalnak az IMF-fel. Én nem értek a gazdasági összefüggésekhez, de tudom, hogy milyen összefüggés van bizonyos emberek és a sánta kutya, valamint holmi korsók meg kutak között.
Gyakorlatilag erre szólította fel írásos utasítás formájában a blog egyik olvasóját az egyház.Most kapta kézhez a mellékelt "etikai utasítást". Feketével van kisatírozva a feleség, pirossal a férj neve.Annyit lehet tudni a házaspárról, hogy mindketten…..