Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirkés kombiné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Téli fagyi 2010.02.19 06:23:00
A ’70-es évek szocialista édességiparának egyik remeke (mely a mai piacgazdaságban is velünk maradt): a téli fagyi. A közértekben és ABC-kben a pénztár melletti kis fehér rácsos polcokon lehetett fellelni, de kizárólag a téli hónapokban. Ha megpillantottam a pénztár…..
(A tegnapi bejegyzés folytatása.) A ’80-as évek gasztronómiáját dicsérte, hogy hónapok alatt kiépült az egész országban a hamburger, hot-dog bódéhálózat (ohne franchise!), ahol ugyanolyan megjelenésű és minőségű félig kilógó salátalevelű, csalamádés, kecsápos…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
csirkés kombiné 2010.02.16 13:15:20
@fingerbangs: édesjósitenem, hát most osszeszorult a szívem ahogy ezt olvastam!
"tavernában city grill isten volt, ott ültünk minden este, duran duranosok voltunk, benettonban jártunk, swatch óránk volt, meg bocsúz cipő amit a pop84ben vettünk az oktogonon (ja meg veszkó csizma is az oktogonról)"
tökéletes-tökéletes, ahogy írtad, ez egy ilyen világ volt :)

nagyon várom a folytatást a City Grillről, pont ma szembesültem vele h egykori kedvenc CG-nk helyén az Andrássyn már D&G van... hjakérem, így múlik el a világ dicsősége
csirkés kombiné 2010.02.16 13:40:31
@büngyürke: jaaaaj, igen :) a kolbász volt magasan a legnépszerűbb (kolbász!! egy gyorsétterem-láncban!! király :), de én a lilakáposzta-salátájukra voltam totál ráindulva
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..